Ugens Kæledyr – Jytte (Uge 46)

Navn på dig: Mathilde
Navn på dit kæledyr: Jytte
Kælenavn: Jyttemås, Hunde-Jytte, Tytte, Jytte-Bytte
Alder: Jytte er født den 13. juni på Fyn
Køn: Hun er meget køn! Hun er en pige
Race: Blanding mellem Shih Tzu og Bichon Havanais
Hvornår fik du hende? Jeg hentede Jytte i midten af august 2022

Er der en speciel betydning bag hendes navn?
Jeg har i mange år tænkt, at min kommende hund skulle hedde Svend. Så da jeg valgte, at jeg ville have en pige i stedet, overvejede jeg at kalde hende for Svend. Før jeg hentede hende, besøgte jeg hende og kunne mærke, at hun ikke var en Svend. Uden nogen særlig grund tænkte jeg helt tilfældigt på navnet Jytte og jeg kunne bare mærke, at det skulle være Jytte.

Er der en historie bag, hvorfor du fik hende, hvis ja fortæl?
Jeg havde i mange år overvejet at få en hund, og da jeg var på ferie, scrollede jeg på DBA og faldt over Jytte. Jeg blev enig med mig selv om, at hvis jeg skulle have en hvalp, så skulle det være før jeg bliver færdig med min kandidat – og jeg har kun ét år tilbage, så derfor skulle være nu.

Var der en speciel grund til, at det blev netop hende?
Jeg havde egentlig besluttet mig for, at jeg ville have en hanhund, men da jeg mødte Jytte, faldt jeg for hende.

Hvad slags temperament har hun?
Jytte har MEGET krudt i numsen, men Jytte er også en forsigtig hund, som gerne liiiiige skal gø af alt nyt.

Hvad elsker hun?
Jytte ELSKER at lege med hendes and og ellers er Jytte også helt tosset med at snuse i haven.

Hvad er hendes yndlingsmad?
Jytte elsker næsten alle godbidder fra Ficcaro eller Meat & Treat.

Hvad er hendes bedste sider?
Jytte elsker at putte. Når hun vågner, så kravler hun op på mig og kaster sig på ryggen for at få nus på maven.

Hvad laver I, når hygger allermest?
Når vi rigtig skal hygge, så tager vi først en tur i skov og bagefter hjem og putter på sofaen.

Hvor er jeres yndlingssted at gå tur?
Jytte elsker både at gå tur på stranden og i skoven. Generelt elsker Jytte store åbne græsarealer, hvor hun skal løbe og snuse.

Kan hun nogle tricks?
Jytte kan mange basic kommandoer, som ’sit’, ’dæk’, ’pote’ og ’high five’. Vi øver også ’kom’, ’på plads’ og ’bliv’, men de sidder ikke i skabet endnu. Snart starter Jytte på unghundehold, så der kommer hun til at lære en masse nye tricks.

Har dit kæledyr nogle uvaner?
Jytte er en lille sokkestjæler. Jytte kigger altid på mig med sokken i munden, mens hele halen logrer.

Fortæl en sjov historie om dit kæledyr
Jeg har ikke lige umiddelbart en historie, som er den sjoveste historie. Men som Jyttes mama synes jeg, at Jytte gør mange fantastiske sjove ting. En af de ting, som jeg synes er lidt sjovt, som Jytte gør, er, at hun altid kravler ind i forskellige små afkroge og når hun så kommer ud, er hun altid dækket til med støv i hele hovedet.

Hvad er dit yndlingsminde med dit kæledyr?
Jeg tror, at mit yndlingsminde af Jytte må være den dag, jeg hentede hende. Hun var bare så lille og helt perfekt.

Hvad er det frækkeste dit kæledyr har gjort?
Jeg tror, at det frækkeste Jytte gør, er, at hun nogle gange vækker mig om natten ved, at hun gør. Når jeg så vågner af det, så sidder hun og kigger på mig, mens hendes lille hale logrer.

Hvem er hendes bedste ven?
Jeg ville ønske, at jeg kunne skrive, at jeg er Jyttes bedste ven, men Jyttes bedste ven er en fransk bulldog ved navnet Alba.

Hvad betyder dit kæledyr for dig?
Jamen,Jytte betyder bare alt for mig! Hun er mit ansvar, så at have Jytte er en kæmpe motivationsfaktor for mig. Lige da jeg fik Jytte, var jeg virkelig presset over situationen, men efter kort tid forsvandt følelsen af at være presset til en følelse af overskud. At have fået Jytte har ubetinget været den bedste beslutning i mit liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger