Ugens Kæledyr – Sif (Uge 52)

Navn på jer: Jesper og Denise.
Navn på dit kæledyr: Sif
Kælenavn: Lille Sif, Siffermus, Lille Siffermus, Siffer, Siffen, Lille fis
Alder: Fra d. 27 april 2020. Så hun er 1 år og 8 måneder
Køn: Tæve
Race: Bichon Havanis mest kendt Havaneser
Hvornår fik I hende? Vi hentede hende hjem den 22 juni 2020, da hun var 8 uger gammel.

Er der en speciel betydning bag hendes navn?
Nej ikke rigtigt. Jeg har altid ønsket mig en hund, der skulle hedde Sif, men Jesper syntes ikke om det. Så jeg brugte en del tid på at foreslå en masse andre søde navne, men lige meget hvad jeg foreslog, var det ikke det rigtige, syntes Jesper. Men en dag kom han hjem med et lille fint hundetegn, hvor der stod Sif på og sagde “ja vi kunne jo ikke finde et bedre navn”.

Var der en speciel grund til, at det blev netop hende?
Vi havde året, da vi fik hende, fået hus og da vi begge er opvokset med hund, ville vi også gerne have hund. Men jeg er allergisk overfor nogle hunderacer, så derfor var det vigtigt for os, at det var en allergihund. Samtidig ville jeg gerne havde en lille hund, så vi kunne havde hende med de fleste steder. Vi fik kontakt til en super avler, hun kunne dog ikke love os en hvalp. Men vi fik et fantastisk opkald, da hvalpene var 3 dage gamle og der var en hvalp til os. Da vi fik den sidste hvalp, kunne vi ikke selv vælge. Men vi er ikke i tvivl om, at Sif er den helt rigtige pige til os. Hun er en fantastisk hundepige, og det har vi altid vidst, fra vi mødte hende første gang. Hun er perfekt for os.

Hvad slags temperament har hun?
Sif har et meget kærligt, roligt, og skønt temperament. Hun er en charmerende lille fis, som kan charme alle på sin vej. Hun er meget glad, lærenem, legesyg og meget nysgerrig.

Hvad elsker hun?
Sif elsker at være sammen med sin mor og far, opleve nye ting og steder og så er hun en selskabshund med stort S og velcro hund.

Hvad er hendes yndlingsmad?
Trixie premio omega stripes (kyllinge stænger) er helt sikkert Sif’s yndlingssnacks, når hun skal være alene hjemme. Hun vil ikke andre tørrede kyllingestænger, når hun skal være alene hjemme.
Og så elsker hun at dele gulerødder med sin mor.

Hvad er hendes bedste sider?
Hele hendes personlighed og bare den udstråling hun har. Måden hun snakker med os på.

Hvad laver I, når I hygger allermest?
Putter i sengen og på sofaen. Sif elsker at putte og sove længe.

Hvor er jeres yndlings sted at gå tur?
Vi har mange ynglings steder at gå. Vi bor i trekantsområdet, og der er rigtig mange flotte og skønne steder at gå. Men vi elsker at gå tur ved vandet, på stranden eller i skoven. Men generelt bare steder med en flot natur.

Kan hun nogle tricks?
Sif kan en del tricks; sit, dæk, stå, bliv, twist, cirkel, rund om ejer, plads, indkald, hente ting, mm. Hun kan en del.

Har dit kæledyr nogle uvaner?
Ja masser! Men det er jo os selv, der har lært hende dem. Når hun ser sit snit til det, tager hun vores brugte strømper, og løber med dem. Tænker de må smage dejlig krydret, hehe. Hun stjæler også mit garn, og toilet ruller hvis hun ser sit snit til det. Når hun er træt om aften, sniger hun sig ind og angriber vores tæer i leg.

Fortæl en sjov historie om dit kæledyr
Jeg havde i sommers besøg af min team leder, som havde overnattet ved os. Vi ser Sif skynde sig at løbe ud i have. Da vi kommer derud, ligger hun med min teamlederes brugte underbukser i munden, og gnasker løs på dem. Sif havde selv været henne og finde dem i min teamleders taske, og syntes åbenbart de duftede så godt, at dem måtte hun bare gnaske i. Det var så pinligt, klamt og sjovt. I dag griner vi altid af det, når jeg minder hende om, at hun skal huske at lukke tasken, når hun er her.

Hvad er dit yndlingsminde med dit kæledyr?
Vi har rigtig mange gode minder med Sif. Så det er svært at vælge et ynglingsminde.
Vi havde en fantastisk sommerferie i Sverige, hvor vi havde leget en ødegård. Sif kunne løbe frit i de store skove. Vi var ude og sejle, gå en masse lange ture i den smukke natur, og være sammen som familie.

Hvad er det frækkeste dit kæledyr har gjort?
Sif gør rigtig mange frække og sjove ting, så vi altid kommer til at grine af hende.
Sif har ellers aldrig ødelagt noget. Men den anden dag bed hun hul i min dyre vinterjakke, fordi der var godbidder i lommen, som hun gerne ville have. Hun kunne bare ikke komme ind til dem. Så hun lavede et stort hul i siden på den.

Hvem er hendes bedste ven?
Sif har mange venner. Men hendes bedste ven er Cæsar en stor Landseer og så gravhunden Valde, som bor på nabo vejen.

Hvad betyder dit kæledyr for dig?
Sif er vores lille baby, så hun betyder alt for os. Hun er med os alle de steder, hvor det er muligt. Lidt som folk og deres børn. Sif giver så meget glæde, grin og kærlighed, at jeg ikke troede det var muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger