Ugens Kæledyr – Loui & Bailey (Uge 28)

Navn på jer: Laura og Frederik
Navn på jeres kæledyr: Loui og Bailey
Kælenavne: Loui-badoui, nulle, nuller, musen, Bailey-fisen, fisen, mus, baby, mussepige, smukke-pigen, smukke-fyren,
Alder: Loui er 1 år og 7 måneder og er født d.12.12.2020 og Bailey er 6 måneder og er født d.07.01.2022
Køn: Loui er en hanhund og Bailey er en tæve
Race: Loui er en blanding af shih tzu og coton de tulear & Bailey er en blanding af en cavalier King Charles og puddel (F1 Cavapoo)
Hvornår fik I dem? Vi fik Loui d.06.02.2021 og vi fik Bailey d.04.03.2022. De var begge 8 uger gamle, da vi fik dem.

Er der en speciel betydning bag deres navne?
Ikke udover at vi havde snakket længe om, at hvis vi fik en hanhund, så skulle han hedde Loui. Derudover synes vi også bare, at navnet Loui passede helt perfekt til en lille ballademager. Bailey er der ikke nogen speciel betydning bag, udover at vi synes, det er et flot navn og at det passer perfekt til hende.

Er der en historie bag, hvorfor I fik dem?
Vi havde længe snakket om, at vi gerne ville have en hund, inden vi fik Loui. Da muligheden og tiden så var der, faldt vi bare pladask for ham.

Inden vi fik Bailey, havde vi snakket lidt om, at vi godt kunne tænke os at få en hund nr. 2 – både for Louis’ skyld, men også fordi vi begge selv ønskede det. Da muligheden for at få Bailey så kom, passede det også bare perfekt for os. Det er det bedste, vi har gjort for både os selv, men i den grad også for Loui.

Hvad slags temperament har de?
Loui og hans temperament – det kommer lidt an på den pågældende dag… Han er som regel glad, men han kan godt gø en del, når vi møder andre hunde (fordi han vil lege eller hilse). Det er dog ikke alle, han accepterer, så han kan også sagtens være temperamentsfuld.

Hans temperament er dog blevet værre, efter Bailey er kommet til, da han 9 ud af 10 gange vil passe på hende og derfor kan have en tendens til at blive hurtigere “sur”, på de hunde vi møder, selvom de intet gør. Katte, dem kan han på INGEN måder lide 😂, men mennesker elsker han og dem er han så kærlig overfor.

Bailey har det mildeste og kærligste temperament! Hun er så glad. God som dagen er lang og bare verdens sødeste hyggefis. Hun kan (indtil videre) med alle hunde og de fleste mennesker. Børn er hun ikke helt glad for endnu. Hun kan også godt være lidt genert og skal lige se både mennesker og andre hunde an.

Hvad elsker de?
Loui ELSKER tennisbolde. Der er simpelthen ikke noget bedre, end at der bliver kaster bold og han kan få lov at løbe. Han elsker også at have en tennisbold hjemme i stuen og spille fodbold med dem. Derudover ELSKER ELSKER ELSKER Loui at bade ved stranden!! Uha, der er intet bedre end det😍

Bailey ELSKER at suse rundt i haven, med Loui i hælene – især fordi hun er hurtigere end ham og ofte også klogere til at gemme sig bag plantekasserne og løbe forbi Loui, inden han opdager det 😂

De begge to elsker generelt, når vi går ture oppe på marken, i skoven eller ved vandet – og især når de får lov at gå løst, så suser de derud af.

Hvad er deres yndlingsmad?
Loui er lidt kræsen, men han ELSKER pølser eller frikadeller som godbidder.

Bailey er den største tiggeprinsesse, der findes. Jeg tror, hun ELSKER alt mad og er på ingen måder kræsen, så jeg vil nærmest sige, at alt mad er hendes yndlingsmad.

Hvad er deres bedste sider?
Loui’s bedste side er, at han er verdens bedste storebror og han er den mest tålmodige storebror i verden i forhold til Bailey. Han er også en meget klog hund og samtidig helt vildt lærenem!

Bailey’s bedste sider er helt klart, at hun er den kærligste, sødeste, mildeste og samtidig så forsigtig både over for mennesker men i den grad også overfor andre hunde. Hun er også en hund, der er sindssygt intelligent og helt vildt lærenem!

Hvad laver I, når I hygger allermest?
Loui er blevet en rigtig puttefis, efter vi har fået Bailey, så når vi hygger allermest, er når vi er gået i seng og han får lov at ligge på en pude på ryggen mellem vores hoveder, så han kan blive nusset på maven😍

Bailey er generelt verdens største puttefis, men vi hygger helt klart allermest på sofaen (eller i sengen) med dyner og snacks 😍 Og ellers hygger vi os også rigtig meget på en dejlig gåtur – alle 4!

Hvor er jeres yndlingssted at gå tur?
Helt klart oppe på marken, tæt på hvor vi bor, og ellers er skoven eller stranden også et rigtigt godt bud på vores yndlingssted at gå tur!

Kan de nogle tricks?
De begge kan de basale tricks som sit, dæk og på plads. Loui kan også give High five. Og så øver vi ihærdigt på “rulle rundt” men dette er dog ikke lykkedes endnu, det kræver tålmodighed 😂

Har dit kæledyr nogle uvaner?
Loui ligger og holder øje i hvert et vindue, han kan komme til, og hver gang der går andre hunde eller en kat forbi, så gør han helt vildt, og ellers ligger han og knurre i laaaaaang tid… Derudover er det også en rigtig dårlig vane at gø af alle hunde på sin vej.

Bailey tigger RIGTIG RIGTIG meget, det er virkelig en rigtig dårlig vane, hun har fået sig der….

Fortæl en sjov historie om dit kæledyr
Loui er jo en lille hund med korte ben. En dag vi ikke er hjemme, modtager vi lige pludselig et billede af, at Loui er hoppet op i vindueskarmen i vores soveværelse. Den er altså forholdsvis højt oppe, og der er et stykke fra sengen og over til vindueskarmen. Vi grinte en del af ham, fordi vi ikke rigtig kunne forstå, han kunne hoppe derover med de korte ben😂 Men nu er det et af hans yndlingssteder at ligge og slappe af.

Bailey har, siden vi fik hende, sagtens kunne lege med Loui. Men når vi er hos onkel Pabl, og Loui og ham leger sammen, så kan Bailey SLET ikke følge med (det er blevet bedre, end da hun var helt lille), så hun hæfter sig bare fast ved at bide fast i Louis hale og så hænge der, og blive svinget rundt. Det går ikke stille for sig, når Pablo og Loui leger – med Bailey hængende i Loui’s hale😂

Hvad er dit yndlingsminde med dit kæledyr?
Det må helt klart være begge gange, vi har hentet dem, hvor de har lagt begge to i mit skød på vejen hjem. Det er bare en speciel følelse at sidde med sin nye bedste ven i armene.

Hvad er det frækkeste dine kæledyr har gjort?
Loui er generelt bare fræk i sit hundeblik. Man kan så tydeligt se, når han er ude på ballade. Men det frækkeste var helt klart, lige da vi havde fået ham, og vi et par weekender senere skulle have sat hegn op i haven, for at han ikke kunne stikke af. Hvad gjorde hunden, 3 sekunder efter at hegnet var sat op? Jep, han var jo så lille, at han kunne komme igennem hullerne, så han stak da selvfølgelig igennem hegnet, det var lidt frækt synes jeg.

Det frækkeste Bailey har gjort, er nok, at hun har plukket hele deres donutkurv fra indhold, imens de var alene hjemme. I dagligdagen vil jeg mene, at det frækkeste hun gør, er at hun stjæler ting, som efterladte strømper, Loui’s gnaveben osv. Imens hun udemærket godt ved, at det er helt forkert, det hun har gang i.

Hvem er deres bedste venner?
De er helt klart hinandens bedste venner. Men hvis vi skal vælge en anden, så må onkel Pablo (min fars labrador) helt klart være Loui’s bedste ven. Bailey’s bedste ven er alle hunde, hun møder på sin vej 🐶

Hvad betyder dit kæledyr for dig?
De begge to betyder alt for os. De giver så meget kærlighed og glæde i hverdagen. Vi er så glade for dem! Vi har fået os 2 bedste venner, som følger os og som er så trofaste i alt. De sørger begge to altid for et godt grin og et smil på læben.

Jeg har aldrig selv haft hund, før vi fik Loui – og det er det bedste, jeg har gjort for mig selv. Wow sådan en lille pelsklump på 4 ben sætter sig i dybt hjertet på en. De begge to har en helt særlig plads i vores hjerter, og vi kunne ikke forestille os en hverdag uden dem♥️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger