Kattelegetøj som fisk | Din kat vil elske det!

Kattelegetøj som fisk? Ja! Det er et must have, hvis du spørger os. Og vi snakker selvfølgelig ikke om en levende fisk, men kattelegetøj der er designet som en fisk – det må du altså eje! Din kat vil elske at lege med. Det gør vores hvert fald!

Derfor må du eje kattelegetøj som fisk

Som katteejere er det nærmest et must at have kattelegetøj som fisk. Katte og kattelegetøj formet som fisk går bare hånd i hånd på bedste vis. Siden katte levede vildt, har man forbundet de to med hinanden. Det kom sig grundet deres naturlige jagtinstinkt, som blandt andet gjorde, at de prøvede at fange fisk for at overleve. 

Nu er fisken blot en naturlig del af vores kattes liv  – enten i form af kattefoder med fiskesmag eller legetøj, der er formet som en fisk. Men vores katte elsker det! Og derfor må du eje noget. Der findes desuden mange typer af kattelegetøj som fisk, så der er gode chancer for, at du finder noget, der falder lige i din kats ånd. 

Typer af kattelegetøj formet som fisk 

Der findes forskellige typer af kattelegetøj som fisk til din kat. Noget vil måske mere ses som kattelegetøj end andet, men vi tager alle mulighederne med i dette afsnit og så kan du selv vurdere, hvad din kat vil elske allermest. Alle nedenstående former for kattelegetøj med fisk er også at finde øverst i vores artikel, hvor vi henviser til nogle af vores absolut favoritter – som vores egne katte har leget timevis med. 

Legetøj 

Der er selvfølgelig de helt klassiske, som er kattelegetøj, der er formet som en fisk. Det er ofte designet som en form for fisk og lavet til, at din kat kan bide, kradse og kaste med det. I denne artikel finder du det klassiske legetøj, som er en enten små bamser eller de sprællende fisk, som kan bevæge sig, når din kat leger med det. 

Kradsemåtter

Men der findes også andre typer af kattelegetøj og det har vi med i denne artikel! Vi har f.eks. fundet en kradsemåtte, der er formet som en fisk og som kan hænges op. Det giver din kat mulighed for at kradse løs og samtidig få strukket ryggen godt og grundigt. Det er måske ikke et kattelegetøj, som vi kender ovenstående, men det underholder din kat og bidrager til et sundere velvære. 

Slikke-måtter 

En sidste ting, som vi må have med på listen, er slikke måtterne! Selvom mange af os kender dem fra hundeejere, så tag ej fejl! De er lige så geniale til katte. Igen – det er måske ikke et klassisk kattelegetøj, men de er underholdende og sørger for at aktivere og stimulere din kat, så den får et sundt liv. En aktiveret og stimuleret kat er en glad kat. 

Det skal du se efter, når du køber kattelegetøj som fisk 

Det er heldigvis ikke raketvidenskab at finde det perfekte kattelegetøj som fisk. Men da mange af os bestiller online og ikke altid kan se tingene fysisk, så er der nogle ting, vi vil gøre opmærksom på, så du får det perfekte køb!

Størrelse

Se efter størrelsen på dit køb. Sommetider kan billeder snyde og så er dit fiske-kattelegetøj noget større end først antaget. Oftest vil der stå målene og så er det ret ligetil. Så skal du blot lige have et målebånd eller måske du har en ide om, hvor stort det er. For noget fylder en del og pludselig fylder det et halvt stuegulv – og det var ikke helt det, du ønskede. Så tjek op på størrelsen, inden du køber.

Funktionalitet 

En sidste ting: Tænk over, hvad det skal bruges til. Skal det være legetøj, din kat selv kan bruge, når I ikke er der? Skal det være noget, du skal være der til, for at det virker? Skal det være sjovt for din kat eller skal det stimulere den? Spørgsmålene er mange og stiller du dig selv dem, inden du køber dit næste kattelegetøj fisk, så får du det bedste og mest brugbare match. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger