Ugens Kæledyr – Eva (Uge 43)

Navn på dig: Tina Strassenburg Johannsen
Navn på dit kæledyr: Eva
Kælenavn: Baby
Alder: Født 19. april 2020, så hun er 1,5 år
Køn: Hun
Race: Munchkin

Hvornår fik I hende?
Slutningen af august 2020. Hun var egentlig klar tidligere, men jeg havde 14 dages ferie i august, så det passede bedre at vente lidt. Det er min kæreste, der er avleren, så der var intet problem i at vente med at få hende. Så hende stadig ugentligt.

Er der en speciel betydning bag hendes navn?
Ja. Jeg ville gerne give et navn, som på en eller anden måde ikke bare var et tilfældigt navn. Jeg kom frem til Eva efter min bedstemor og det føltes helt rigtigt.

Er der en historie bag, hvorfor I fik hende, hvis ja fortæl?
Egentlig ikke. Som sagt var min kæreste avleren, så jeg var sammen med hele kuldet siden, de blev født. Efter de blev født, begyndte jeg at tænke meget over, om en kat var godt for mig, selvom jeg hele mit voksne liv havde sagt, at jeg ikke ville have kat, så længe jeg boede i lejlighed. Jeg er vokset op med katte, der har været ude, så det inde-kat var egentlig ikke en mulighed for mig. Men så kom der et kuld munchkins. De er bedst som inde katte, grundet deres korte ben, så pludselig var inde kat alligevel en mulighed.

Var der en speciel grund til, at det blev netop hende?
Både og. Jeg var forelsket i dem alle, men da de blev lidt ældre, kunne man se om de blev kort- eller langhåret. Og ja, Eva var hun og langhåret, så det passede lige med mine ønsker.

Hvad slags temperament har hun?
Hun er meget legesyg, men også virkelig kælen. Opmærksomhedskrævende kan man vel kalde hende.
Hvad elsker hun?: Snacks der er lavet af frysetørret kylling og fjer jeg har taget med hjem udefra. Hun er som sagt inde kat, så hun kan ikke selv fange fuglene.

Hvad er hendes yndlingsmad?
Vådfoder i sovs!

Hvad er hendes bedste sider?
Når jeg går i seng, så går hun også i seng. Hun har sin egen seng, men efter jeg har fået en større seng, så ligger hun sammen med mig.

Hvad laver I, når I hygger allermest?
Så ligger vi og slapper af. Hun elsker at ligge oven på mig, gerne helt oppe på brystet og halsen.

Hvor er jeres yndlings sted at gå tur?
VI går ikke tur, men hun elsker at komme hjem til min kæreste og hendes far Marshmallow.

Kan hun nogle tricks?
Hun kommer, når man kalder hendes navn, hvis man kan kalde det et trick? Det synes jeg faktisk, når der er tale om en kat. Hun kommer ikke, når jeg kalder alt muligt andet.

Har dit kæledyr nogle uvaner?
JA! Hun tygger i mine planter! Jeg har mange planter i lejligheden, men har måtte flytte de fleste op i højden så hun ikke kan nå dem. Hvis man tager udgangspunkt i generel katte adfærd, så er hun virkelig god. Ikke noget med at skubbe ting på gulvet eller ødelagt toiletpapir.

Fortæl en sjov historie om dit kæledyr:
Jeg har et virkelig højt køkkenbord (1m). Normalt kommer hun ikke derop. Da jeg skulle have ny seng lukkede jeg hende ud i køkkenet. Da flyttemanden var gået, fandt jeg Eva bag kaffemaskinen (som selvfølgelig stod på køkkenbordet)

Hvem er hendes bedste ven?
Da hun som sagt er inde kat, møder hun ikke så mange andre, derfor håber jeg på, at jeg er hendes bedste ven.

Hvad betyder dit kæledyr for dig?
Hun giver mit liv indhold. Mere indhold end arbejde, træning og langdistance familie. Føler mig ikke så alene, når jeg kommer hjem fra mit 9-17.30 job.

Skriv et svar

Cookie-indstillinger