Kan man give julegaver til sit kæledyr?

Et spørgsmål som mange sikkert sidder med – nogle taler gerne om det, mens andre hellere er lidt tavs på dette område, da omverdens reaktion kan være en smule blandet. Har man et kæledyr, forstår man helt sikkert hvorfor man har lyst til at give sin fantastiske ven en gave, men er man derimod ikke ejer af noget kæledyr, kan det blive for meget. 

Det korte svar er at beslutningen herom, hvorvidt man kan give en julegave til sit kæledyr en julegave skal være helt op til en selv. Det samme gør sig gældende inden for adventsgaver, for det er lidt det samme princip – har man lyst til det og føles det rigtigt, er det bare noget man skal gøre. 

Dog skal man være forberedt på at hvis man giver en gave til sit kæledyr og deler det offentligt, at man kan forvente at høre på lidt af hvert. 

Hvilke gaver kan man så kigge efter? 

Afhængig af hvilket kæledyr man naturligvis har, kan det være lidt blandet hvad man give af gaver. En gave behøver faktisk ikke kun være fysiske produkter såsom legetøj, eller foder, men det kan også være noget som både ejer og kæledyr får gavn af. 

Det kunne eksempelvis være noget hundetræning, hvis det er en hund man har. Det at bruge julen til at få igangsat noget, som man måske længe har tænkt over, også gøre det til en gave kan være et godt udgangspunkt på noget som du også selv får gavn af. 

Ligesom mange bruger julen og nytåret til at opsætte nogle nye mål, kan man lige så vel gøre det med sit kæledyr. For måske kom man aldrig i gang med den træning, som man længe havde tænkt, hvorfor så ikke markere det på en fin måde over julen. 

Del gerne jeres julefest

I må hjertens gerne dele jeres jul med os, også gerne billeder hvor jeres fine kæledyr er med til festen. Det at være med til festen kan være meget individuelt hvordan man håndtere det, men det er altid sjovt at se modtage disse søde og fine billeder. 

Ligeledes må I selvfølgelig også gerne dele jeres egne erfaringer med at give julegaver, adventsgaver eller lignende i denne tid til jeres kæledyr, samt begrundelser og tanker for og imod. På den måde lærer vi potentielt alle noget, og om ikke andet kan det bruges til inspiration til andre der måske har overvejet at give en gave til deres kæledyr, men aldrig kommet i gang med det. 

Skriv et svar

Cookie-indstillinger