Ugens Kæledyr – Eva (Uge 13)

Navn på dig: Kayla Rhodes
Navn på dit kæledyr: Eva (opdrætter kaldte hende Ultraviolet)
Kælenavn: Eva Beaver (Eva Bæver)
Alder: 2 år gammel. Født 23. juni 2019
Køn: Hun
Race: Sibirisk kat
Hvornår fik du hende? 4. august 2019

Er der en speciel betydning bag hendes navn?
Da hun var hvid med blå øjne, tænkte vi på Eve fra Disney-filmen Wall-E. Så vi opkaldte hende efter, hvordan Wall-E udtaler Evas navn…Evaaaa.

Er der en historie bag, hvorfor I fik hende, hvis ja fortæl?
Vi har 2 andre katte, men jeg var ikke i stand til at opleve nogle af ​​deres killingstadier, fordi jeg ikke måtte være i Danmark på det tidspunkt, og skulle være i USA – mit hjemland. Så efter min danske mand og jeg blev gift, besluttede vi os at få en mere. Det var en speciel oplevelse for mig, fordi jeg aldrig har oplevet killinger før, da jeg er vokset op med hunde hele mit liv.

En anden grund til, at vi har fået vores katte, er, at jeg er allergisk over for katte. Jeg voksede op med at se en masse Animal Planet i USA, og lærte at en håndfuld katteracer ikke frigiver så meget af FelD1-proteinet i deres spyt sammenlignet med alle andre katte. Så da vi besluttede os at få katte, kiggede jeg hvilke racer det var, og fandt sibirere. Det tiltalte mig, at de blev betragtet som den mest hundelignende katterace. Først havde jeg kun nysen og proppet næse, men efter noget tid har jeg ikke længere symptomer. Om jeg stadig ville reagere dårligt på andre katte ved jeg ikke. Men det gad jeg godt at finde ud af!

Hvad slags temperament har hun?
Hun har en vanvittig mængde energi, og elsker at lege i timevis. Hun er fræk, men er meget kærlig og sød. Hun er en hård kat.

Hvad elsker hun?
Hun elsker at lege apport med kattelegetøj, når det bliver smidt på væghylderne.

Hvad er hendes yndlingsmad?
Bacon 😂

Hvad er hendes bedste sider?
Når du har et tæppe, kommer hun løbende for at dykke under dine ben og få en god søvn. Hun elsker mennesker så meget. Hun minder mig om mine labradorer derhjemme.

Hvad laver I, når I hygger allermest?
Spiller paperball hockey.

Har dit kæledyr nogle uvaner?
Hun skal altid sige farvel til alle besøgende, selvom hun kun lige har mødt dem. Det gør hun ved at stå på vasketøjskurven ved vores hoveddør.

Fortæl en sjov historie om dit kæledyr:
Vores vinduer har 2 separate ruder. Jeg havde nogle potteplanter, som jeg ville hænge i mellem ruderne og derfor ville jeg lukke vinduet. Jeg vidste ikke, at Eva havde klemt sig ind i vinduet, så da jeg ville lukke vinduet, blev Eva klemt og hun kiggede på mig som: “Hvad fanden gør du ved mig?” Jeg begyndte at grine, og åbnede vinduet igen og så folk udenfor kigge og også grine hysterisk.

Hvad er dit yndlingsminde med dit kæledyr?
Rejser til USA sammen.

Hvad er det frækkeste dit kæledyr har gjort?
Mens hun var i USA, ville Eva forfølge en specifik spurvefugl, der havde en rede i en af ​​vores buske foran huset. Fuglen sad ofte på vores hegn. Men denne fugl var også en professionel fugl, som var vant til at undgå katte – da vores nabolag havde mange ferrel-katte, så han hånede tit Eva. Jeg opkaldte fuglen Jack Sparrow efter Pirates of the Caribbean. 😂

Hvem er hendes bedste ven?
Willis – hendes kattebror og Maya, min families Labrador i USA, som for nyligt døde.

Hvad betyder dit kæledyr for dig?
Hun betyder alt for mig. Det har været hårdt at tilpasse sig lejlighedslivet i en by. Men at have kattene, mens min mand går på arbejde, har hjulpet mit mentale helbred enormt. Jeg er taknemmelig for dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger