ugens kæledyr

Ugens Kæledyr – Ellie (Uge 31)

Navn på dig: Annemette Ølgod
Navn på dit kæledyr: Ellie
Kælenavn: Bellie
Alder: 3,5år. Hun har fødselsdag d. 8. Februar
Køn: Hunhund
Race: Shih Tzu
Hvornår fik i hende? 30. Marts 2018

Er der en speciel betydning bag hendes navn?
Ellie er opkaldt efter hun-mammutten i Ice Age ligesom hendes kattebror, der hedder Manfred, der er opkaldt efter han-mammutten 😉

Er der en historie bag, hvorfor I fik hende?
Jeg skulle til at flytte hjem fra Århus til min kæreste og jeg har altid ønsket mig min egen hund og nu boede jeg endelig i et hus, som gjorde, at det var en mulighed. Jeg kiggede ofte efter, om der var en shih tzu til salg. Så fandt jeg en, der solgte i Kolding. De skulle afhentes omkring d. 30. Marts. Jeg har fødselsdag d. 5. April og heldigvis var min kæreste så sød at give mig en tidlig fødselsdagsgave, så afsted det gik og så kom hun med hjem ♥️

Var der en speciel grund til, at det blev netop hende?
Hun var den mindste i kuldet og så var jeg helt vild med hendes mørkebrune og hvide farver.

Hvad slags temperament har hun?
Hun er meget påpasselig og ser folk/ting an. Samtidig er hun den gladeste hund.

Hvad elsker hun?
Hun er meget mor-glad! Derudover elsker hun at lege med hendes kattebror Manfred! Og hvilken hund elsker ikke godbidder? Ellie er faktisk helt vild med agurk!

Hvad er hendes yndlingsmad?
Helt klart leverpostej med agurk!

Hvad er hendes bedste sider?
Hun er lærenem og elsker at lære noget nyt. Hun er altid glad og hun er den bedste puttemakker.

Hvad laver i, når i hygger allermest?
Vi går en tur i naturen uden snor, så hun kan få lov at undersøge alt, hvad hun vil. Og ellers så er det, når vi kan få lov at sove længe og Ellie kommer op i sengen og putter under dynen 😉

Hvor er jeres yndlings sted at gå tur?
I skoven/naturen eller ved stranden.

Kan hun nogle tricks?
Ja! Ellie er mega sej, hun kan både dæk, sit, stå, rulle rundt, sidde i bamse, stå mellem mine ben og oven på mine fødder med forbenene og så går vi en lille tur, gø på kommando, give pote og highfive, kravle under en stol, slalom mellem benene, 8-tal mellem benene, og så er hun super god til agility

Har dit kæledyr nogle uvaner?
Ellie er super god til agility, når hun gider. For hun har en lille diva gemt indeni sig og kan godt lide at bestemme selv nogen gange, fx har hun altid godt kunne hoppe op i sofaen selv, men nogen gange sætter hun sig og piver, fordi hun vil bæres op.

Fortæl en sjov historie om dit kæledyr
Ellie elsker godbidder, og hun ved præcis, hvilket skab de kommer fra. En dag sad jeg i min sofa, hvor Ellie så kom hen og begyndte at gø af mig. Jeg tænkte, at hun gerne ville ud, men da jeg rejste mig, løb hun ind i køkkenet og da jeg ikke fulgte med kom hun tilbage, som om hun hentede mig og sagde ‘kom nu mor!’ Så jeg fulgte med ind i køkkenet, så stillede hun sig foran skabet med godbidder, kiggede på mig og gøede og kiggede derefter på skabet. Om jeg lige blev trænet i, hvor godbidderne var? Det tror jeg nok lige, at jeg gjorde!

Hvad er dit yndlings minde med dit kæledyr?
Uha. Jeg kan stadig få tårer i øjenene, ved tanken om den dag vi hentede hende. Men et af mine yndlingsminder er, da min kæreste lagde hende op i sengen til mig en dag, hvor jeg sov længe og hun så lagde sig lige ved siden af mig med hendes hoved på min hovedpude og hende snude på min pande. Heldigvis sker det stadig engang i mellem

Hvad er det frækkeste dit kæledyr har gjort
Ellie må ikke spise Manfreds kattemad, og det ved hun godt, men nu er hun blevet så snu, at hun står og kigger efter os og sikre sig, at vi ikke ser hende og så går hun ind og spiser det hele og kommer tilbage, mens hun slikker sig om hele munden.

Hvem er hendes bedste ven?
Det er Manfred helt klart!
Men hendes bedste hundeven er Nahla (nahla_lhasaapso på insta), som lige er flyttet til samme by som os, og vi er tilmed blevet naboer!

Hvad betyder dit kæledyr for dig?
Ellie er det bedste i verden. Hun gør mig altid glad. Hun mærker, når jeg er ked af det. Så kommer hun hen og lægger sig hos mig. Hun får mig til at grine og giver mig de største smil og glæder – bare ved at komme ud og gå en tur. Hun har gjort livet meget lettere – tænk at sådan et lille væsen kan være noget af det mest betydningsfulde jeg ejer ♥️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger