Ugens Kæledyr – Ellie (Uge 25)

Navn på dig: Signe
Navn på dit kæledyr: Ellie
Kælenavn: Ellerten, racerbil, Ellie Bellie bøllehund, drønnert
Alder: 27/2 2022 (16 uger gammel)
Køn: Pige
Race: Australsk labradoodle
Hvornår fik I hende? Jeg hentede hende, da hun var 8 uger gammel, så den 24. april 2022.

Er der en speciel betydning bag hendes navn?
Det er inspireret fra den gamle mands kone i filmen “Up”, fordi det er så sød en kærlighedshistorie og jeg synes, navnet passede helt perfekt.

Hvad slags temperament har hun?
Hun er meget elskværdig og er fuldstændig pjattet med alt levende (især mennesker). Hun er en ægte energibombe og kan spurte rundt og lege hele dagen lang.

Hvad elsker hun?
Hun ELSKER fodbolde og er en ægte lille fodboldspiller. Derudover elsker hun også, når der kommer gæster på besøg, at lege med hendes hundevenner og blive nusset på maven.

Hvad er hendes yndlingsmad?
Hun elsker alt med fisk og især når hun kan få noget af det, som vi mennesker spiser. Alle former for snacks er også et kæmpe hit og når de er rigtig gode, kan hun slet ikke styre sig og skal lige bruge noget tid på at hoppe rundt, inden hun begynder at spise af dem. Hun har også en ting med, at når hun får en lidt større godbid, tager hun den altid med ind i hendes hundeseng og ligger og hygger sig med den der.

Hvad er hendes bedste sider?
Hun er super kvik og lærer hurtigt, og så er hun mega elskværdig og giver så meget kærlighed til alle.

Hvad laver I, når I hygger allermest?
Så ligger vi i sengen og Ellie bliver nusset eller vi leger med noget af alt hendes legetøj.

Hvor er jeres yndlings sted at gå tur?
I området omkring hvor vi bor. Her er en masse grønne arealer og alle Ellies bedste hundevenner bor herude. På næsten hver gåtur møder vi en legekammerat og der kommer hele tiden nye til.

Kan hun nogle tricks?
Hun kan sit, dæk, giv pote, på plads og så arbejder vi på bliv og hæl.

Har dit kæledyr nogle uvaner?
Hun stjæler altid mine trusser, hvis hun kan komme til det og graver gerne i vaskemaskinen for det. Det er også næsten umuligt at skifte tøj, for hun tror det er en leg og bider i tøjet – der er gået en kjole tabt på det.

Fortæl en sjov historie om dit kæledyr
Til min fødselsdag kom min bedste veninde på besøg og havde en masse ting med, da hun skulle være hos mig hele weekenden. Da hun går ned for at hente resten af hendes ting, lader hun døren stå åben, og Ellie er meget hurtig til at løbe ud på gangen, når døren bliver åbnet. Tilfældigvis skal naboen ud og åbner døren. Lynhurtig som Ellie er, fiser hun ind i naboens lejlighed og går på opdagelse. Heldigvis har vi en super flink nabo, som bare syntes, det var lidt sjovt og hyggeligt, og Ellie blev hurtigt båret hjem igen.

Hvad er dit yndlingsminde med dit kæledyr?
Det må nok være den dag, jeg hentede hende hjem, hvor hun sad ved mig hele turen hjem (fra Aalborg til Århus). Det er mit yndlings minde, fordi mit liv har ændret sig så meget siden og hver dag kigger jeg på Ellie og takker de højere magter for, at hun blev min hund.

Hvad er det frækkeste dit kæledyr har gjort?
En morgen hvor jeg havde været tidligt oppe med Ellie for at tisse, sov jeg videre, mens Ellie legede. Da jeg vågner, kan jeg høre, at hun ligger og gnasker i et eller andet. Jeg kigger ned i hendes hundeseng og ser, at det er en garnnøgle, hun har gang i og at der er tråde ud til stuen. I stuen har hun så spredt de to nøgler garn, der var i et af mine igangværende strikkeprojekter ud over det hele. Der var hun ikke populær.

Hvem er hendes bedste ven?
Det er en hund, der hedder Vilma, som er et par uger ældre end Ellie og som bor tæt på os. Hende og Ellie har leget så godt sammen, lige siden jeg fik Ellie.

Hvad betyder dit kæledyr for dig?
Året inden jeg blev født købte mine forældre en hund og jeg er derfor vokset op med hund. Da jeg var omkring 10 år døde hun og i mellemtiden havde min far fundet ud af, at han havde hundeallergi. Mine forældre har også altid holdt af at rejse meget og derfor skulle de ikke have hund igen.

Lige siden, den dag min gamle hund døde, vidste jeg, at når jeg blev voksen, skulle jeg bare have en hund. I sommer besluttede jeg mig for, at nu var tiden inde og det passede godt ind i mit liv. Jeg har de sidste mange år døjet med mit mentale helbred og det at have en til at give mig glæde hver dag og “tvinge” mig til at komme ud, gav super god mening for mig i forhold til at få det bedre.

Det har været hårdt arbejde at få en hvalp og er det stadig, men det er alle de små trælse ting værd. Ellie er noget af det bedste, der er sket i mit liv og jeg glæder mig til at se, hvad vores liv sammen vil bringe af oplevelser og minder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger