Ugens Kæledyr – Cooper (Uge 38)

Navn på dig: Anna Tækker
Navn på dit kæledyr: Cooper
Kælenavn: Coops, Blooper og Bubbi
Alder: Cooper blev 2 år d. 18. september 2021
Køn: Cooper er en hanhund
Race: Labrador formel 1
Hvornår fik I ham? Vi fik Cooper d. 24. november 2019

Er der en speciel betydning bag hans navn?
Cooper fik sit navn efter Bradley Cooper, fordi Cooper også har charme og lækkert hår 😉

Er der en historie bag, hvorfor I fik ham, hvis ja fortæl gerne!
Jeg mistede min gammel hund tilbage i maj 2019, og jeg gik i 7 måneder og manglede en ved min side, og en at komme hjem til. Så jeg fandt ud af, at livet er bare bedre med en hund ved sin side, fordi det er ikke bare én hund, men ens bedste ven!!

Var der en speciel grund til, at det blev netop ham?
Det blev Cooper, fordi han var en ballademager, og jeg helst ville have en hanhund. Men også fordi han løb over til mig med det samme og ville lege – og der vidste jeg, at ham skulle jeg have med hjem!!

Hvad slags temperament har han?
Cooper har det bedste temperament. Han er rolig og fredelig, som en typisk labrador. Men der er hellere ingen, der kommer ind i huset uden tilladelse fra ham, så han kan også være bestemt!

Hvad elsker han?
Cooper elsker sine bamser fra CBB mobil, de små gule figurere fra fjernsynet!! Men bolde kan han ikke modstå! Cooper ELSKER at køre bil, fordi så ved han, at han skal ud og have det sjovt:)

Hvad er hans yndlingsmad?
Coopers yndlingsmad er nok chicken nuggets. Han savler altid, hvis vi får det;)

Hvad er hans bedste sider?
Coopers bedste sider er, at han er så lærenem og verdens bedste vagthund, han passer på os, og ingen får lov at røre, uden jeg giver tilladelse!

Hvad laver I, når i hygger allermest?
Så er vi i hundeskoven, hvor han mødes med alle hans hundevenner! Men også når vi bare ligger i sengen, spiser popcorn og ser serie.

Hvor er jeres yndlings sted at gå tur?
Det er i Tornby Klitplantage, der er den bedste hundeskov!!

Kan han nogle tricks?
Cooper kan få tricks, såsom gø på kommando, giv pote – men vi øver os på at spille død;)

Har dit kæledyr nogle uvaner?
Coopers uvane er nok, at han ikke spiser sin mad, når den bliver serveret, hvis vi alle ikke er hjemme. Han er ikke madglad, som en labrador typisk er.

Fortæl en sjov historie om dit kæledyr?
Engang vi var hos min mormor og morfar, så sad min mormor og strikkede og Cooper mente, at der skulle ske noget, så han tog fat i garnet og løb rundet med hele garnrullen omkring sofabordet, og vi måtte løb efter ham, for at der ikke kom mere garn i stuen, haha.

Hvad er dit yndlings minde med dit kæledyr?
Mit yndlingsminde med Cooper var, da vi holdt vores første jul sammen. Det var første gang, jeg havde en hundehvalp, og det var det hyggeligste i verden! Samlet med sin familie og have ham ved min side var det bedste og den dag glemmer jeg aldrig!

Hvad er det frækkeste dit kæledyr har gjort?
Stikke af, UDEN halsbånd, fordi han ville besøge tæverne på den anden side af vejen;) Hanhund er han jo.

Hvem er hans bedste ven?
Coopers bedste ven, må nok være min morfar, de to har noget helt specielt, ingen tvivl der!

Hvad betyder dit kæledyr for dig?
Cooper betyder ALT for mig, han er min terapeut, psykolog, bodyguard og soulmate. Ingen kan overtage den plads han har taget i mit liv.. Cooper gør mig altid glad, og det påvirker mig hver dag, hvis man har en trist dag, og man så kommer hjem til ham, så kan man ikke andet end blive glad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger