Madskål til kanin – find det rette match til buret!

0
605

Opdateret den 22/04/2022

Madskål til kanin er et must. Det siger næsten sig selv. For ligesom med alle dyrearter og os selv – så skal vi have mad. Og da vi har vores kaniner indendøre og i et bur, så behøver det ikke svine helt så meget, som var de ude i naturen. Så i den anledning har vi fundet 8 forskellige madskåle til din kanin, så du kan vælge frit fra leveren og finde en, du synes, er super flot. Den må jo gerne passe til resten af stilen i dit kaninbur, eller hvis du har din kanin i stuen – så må det også gerne passe til resten af stilen i hjemmet. Og det har du netop mulighed for med nedenstående udvalgte! Vi har valgt dem ud fra, hvad vores egne favoritter er, hvilke mærker der er gode og hvor vi ved, at kvaliteten er i top.  

Vores favorit madskål til kaniner

#1 Trixie Prik Kaninskål 

En sød lille madskål til din kanin. Du får den i keramik med et fint mønster og tekst. Det giver en hyggelig stemning med sådan en i buret. Skålen måler 11 cm i diameter og kan indeholde 240 ml. Farverne er assorteret og bliver sendt efter, hvad der er på lager. 

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

#2 Trixie Hello Kaninskål

En klassisk madskål til din kanin i lyse og hvide farve. Den er i keramik og du finder stadig et lille fint motiv med en kanin og teksten “hello”. Den har en diameter på 11 cm og kan indeholde 240 ml. 

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

#3 Trixie Madskål med ophæng

 En fin madskål til din kanin i metal. Den er super nem at rengøre og så kan den hænges op, så det kommer lidt op i højde til din kanin. Det gør blandt andet, at din kanin ikke kan skubbe rundt med det og at der ikke kommer snavs eller urin i. Denne skål måler 7,5 cm.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
25,00 25,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#4 Trixie Kanin Skål

Med en madskål til kanin der er oppe i højde, beskytter du mod masser af snavs og urin i maden. Samtidig er denne skål med et stativ, der har gummifødder. Det står altså godt stille – også under spisning. Materialet er stål og keramik og så måler den 13 cm og kan indeholde 0,3 liter. 

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

#5 Trixie Gnaver Keramik madskål 

En meget stilfuld madskål til kanin, som er i en flot farve, der kaldes terrakotta. Den er lavet af keramik og med en rund kant, så maden ikke sidder fast i din kanins pels. Den har en diameter på 10 cm og kan indeholde 125 ml.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
17,00 17,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#6 Beeztees Kaninskål 

Den sødeste lille madskål til din kanin. Den er i keramik og med en sød tegning af en kanin samt med teksten “rabbit” indvendig. Til trods for lidt motiv og tekst så er den forholdsvis neutral. Den måler Ø 11,5 cm.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

#7 Trixie Naturlig Træskål

Her får du en fin madskål til din kanin i naturlig og ubehandlet træ. Den har et fint gnaveransigt indgraveret – samt et logo. Rigtig sød og smuk! Den måler 11 x 11 og fungerer bedst til tørfoderet pga. materialet. 

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

#8 Trixie Kanin Keramik madskål

Er du ligeglade med, hvad farve det bliver, så er dette den fineste madskål. Den har plads til 400 ml.så er ligger i den større ende ift. indhold. Samtidig er kanten afrundet og bidrager altså til mindre spild af mad rundt omkring. Diameteren er 13 cm.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
39,00 39,00 GÅ TIL BUTIK ➜

Madskål til kanin – det skal du se efter

Det er ikke, fordi at det er så svært at vælge den perfekte madskål til kaniner. Men sommetider glemmer man bare de mest simple ting – og derfor er vi til! For lige at minde dig om, hvad der er en god ting at kigge efter. På den måde får alle parter mest muligt ud af den nye madskål til kanin. 

Størrelse

Størrelsen på din madskål til kanin er vigtig! Det gælder, hvad end du måler i cm eller kigger efter indholdet i liter. Størrelsen er vigtig og af flere grunde! Først og fremmest skal du vælge en madskål til din kanin, som passer ind i buret. Det er oftest der, at du har madskålen stående og så duer det ikke, hvis den er for stor til at være der i. Sommetider tager man fejl og tænker, at den kan da sagtens være der. Men når det kommer til stykket, så har man taget helt fejl. Her kan det være en god ide at have målt op inden. Så har du en ide om, hvad der er plads til og så kan du købe efter de mål. Så undgår du at få fat i en forkert, som så skal returneres og så skal du først have fat i en anden igen. 

Materiale 

Når du er på udkig efter madskål til din kanin, så er der lidt forskellige materialer, du kan se efter. Oftest, i hvert fald i denne artikel, finder du madskåle inden for materialerne; stål, keramik eller naturlig træ. Hvad du vælger, er helt op til dig og hvad du foretrækker. Nogle synes, at træ er pænest. Men træ er også sværere at rengøre end f.eks. stål eller keramik. Vælger du keramik, så kan du oftest finde et stort udvalg af forskellige slags mønstre og designs, som gør din skål sød at se på. Er du mere til et klassisk og neutralt look, så er stål nok nærmere noget for dig. Det er også super nemt at rengøre og kan sommetider endda gå i vasken. 

Farve 

Denne del kan både være ligegyldig men også det vigtigste for nogle. Det har nemlig sjældent nogen betydning for din kanin, hvordan dens madskål ser ud. Men derimod er det oftest os ejere, der er vilde med at gå op i den slags. Og med god grund! Det er jo vores skønne kæledyr og de skal ikke kun have det bedste af det bedste! De skal også have det, som vi synes, er det flotteste. Derfor bruger vi ofte masser af tid på at finde en madskål til kanin, som ser ud, ligesom vi ønskede. Og det er helt ok! 

Tidligere artikelUgens Kæledyr – Cooper (Uge 38)
Næste artikelBichon Havanais – Lær racen at kende!
Mit navn er Julia, og jeg er administrator her på Petguide. Siden jeg var barn, har jeg elsket stort set alle dyr! (udover ederkopper)! Her på siden kombinerer jeg den kærlighed med min generelle nysgerrighed for at finde det bedste udstyr, foder, tips og tricks til alle kæledyrsejere.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her