Madskål til kanin – find det rette match til jeres hjem

I Denne Artikel

Add a header to begin generating the table of contents

Madskål til kanin – det skal du se efter

Det er ikke, fordi at det er så svært at vælge den perfekte madskål til kaniner. Men sommetider glemmer man bare de mest simple ting – og derfor er vi til! For lige at minde dig om, hvad der er en god ting at kigge efter. På den måde får alle parter mest muligt ud af den nye madskål til kanin. 

Størrelse

Størrelsen på din madskål til kanin er vigtig! Det gælder, hvad end du måler i cm eller kigger efter indholdet i liter. Størrelsen er vigtig og af flere grunde! Først og fremmest skal du vælge en madskål til din kanin, som passer ind i buret. Det er oftest der, at du har madskålen stående og så duer det ikke, hvis den er for stor til at være der i. Sommetider tager man fejl og tænker, at den kan da sagtens være der. Men når det kommer til stykket, så har man taget helt fejl. Her kan det være en god ide at have målt op inden. Så har du en ide om, hvad der er plads til og så kan du købe efter de mål. Så undgår du at få fat i en forkert, som så skal returneres og så skal du først have fat i en anden igen. 

Materiale 

Når du er på udkig efter madskål til din kanin, så er der lidt forskellige materialer, du kan se efter. Oftest, i hvert fald i denne artikel, finder du madskåle inden for materialerne; stål, keramik eller naturlig træ. Hvad du vælger, er helt op til dig og hvad du foretrækker. Nogle synes, at træ er pænest. Men træ er også sværere at rengøre end f.eks. stål eller keramik. Vælger du keramik, så kan du oftest finde et stort udvalg af forskellige slags mønstre og designs, som gør din skål sød at se på. Er du mere til et klassisk og neutralt look, så er stål nok nærmere noget for dig. Det er også super nemt at rengøre og kan sommetider endda gå i vasken. 

Farve 

Denne del kan både være ligegyldig men også det vigtigste for nogle. Det har nemlig sjældent nogen betydning for din kanin, hvordan dens madskål ser ud. Men derimod er det oftest os ejere, der er vilde med at gå op i den slags. Og med god grund! Det er jo vores skønne kæledyr og de skal ikke kun have det bedste af det bedste! De skal også have det, som vi synes, er det flotteste. Derfor bruger vi ofte masser af tid på at finde en madskål til kanin, som ser ud, ligesom vi ønskede. Og det er helt ok! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger