ugens kæledyr

Ugens Kæledyr – Cooper (Uge 32)

Navn på mig: Katrine Elenora Mejer Hansen
Navn på kæledyr: Cooper
Kælenavn: Cooperlooper, Prutten, Manse
Alder: Han er fra d. 17-03-2020 og han bliver 17 måneder
Køn: Hanhund
Race: Australian Sheperd
Hvornår fik I ham: d. 12-05-2020

Er der en speciel betydning bag hans navn?
Ikke rigtigt nej. Det var det første hundenavnm, vi snakkede om og vi begge var enige dér.

Er der en historie bag, hvorfor I fik ham?
Jeg har siden, jeg var yngre, været rigtig bange for at være alene hjemme. Jeg er også vokset op med hunde, og har længtes efter en lige så længe, jeg kan huske. Derudover havde min kæreste planer om at søge ind på et studie, der kan ende ud i flere måneders udlandsophold både under studiet og efterfølgende på arbejdsmarkedet. Denne kombination gjorde, at jeg mærkede, at nu skulle det være.

Var der en speciel grund til, at det blev netop ham?
Vores opdrætter matchede ham, efter hun havde hvalpetestet alle hvalpene. Og han passer helt perfekt!

Hvad slags temperament har han?
Cooper er den sødeste, gladeste, mest legesyge og samtidig rolige hund. Man kan alt med ham.

Hvad elsker han?
Han elsker at stjæle vores strømper! Og så er han meget mor-glad. Derudover elsker han alle slags godbidder og snacks – men hvem gør ikke det? Og så elsker han, når vi løber sammen.

Hvad er hans yndlingsmad?
Kaninører og kogt kylling.

Hvad er hans bedste side?
At han altid er så modig, og er frisk på alt! Han er derudover en mega hyggehund og meget beskyttende. (Og så er det også et plus, at han er meget mor-glad 😃)

Hvad laver I, når i hygger allermest?
Vi går en lang tur i skoven uden snor, så han kan snuse og undersøge, lige hvad han har lyst til. Eller, når han hopper op i sofaen og ligger hovedet på samme pude som mig – og forlanger at blive nusset.

Hvor er jeres yndlings sted at gå tur?
I skoven. Der er massere at snuse til 😊

Kan han nogle tricks?
Ja, han kan en hel del. Jeg kunne nævne mange! Vi træner lydighed, hvor vi bruger nogle af dem, og ellers bruger vi tricks som et sjovt break i hverdagen. Han er sindssyg lærenem, og elsker at arbejde!

Har dit kæledyr nogle uvaner?
Ja! Han stjal indtil for nyligt vores toiletpapirsrulle og splittede den i atomer. Derudover roder han i vasketøjskurven, hvor han specifikt går efter strømperne. Når han finder dem, kommer han glad løbende med dem, og viser dem frem.

Fortæl en sjov historie om dit kæledyr
Vi fandt på et tidspunkt ud af, at Cooper (åbenbart) ikke kan lide ”gammelt” vand. En dag, satte han sig over foran sin vandskål. Da han havde siddet der i 10 minutter, begyndte han at bjæffe lidt. Så udviklede hans bjæf sig til, at han begyndte at hyle og gø. Jeg tænkte meget over, hvad han prøvede at sige til mig. Han havde jo vand? Jeg gik efter 5 minutter over for at se, om der var noget i vandet. Jeg hældte det ud, og hældte nyt vand i, og han drak 2 skåle fyldt med vand. Og nu vil han ikke drikke vandet, medmindre det er forholdsvis nyt.

Hvad er dit yndlings minde med dit kæledyr
Det er svært. Der er mange! Men vores sommerferie til Tyskland, var fantastisk. Han var så nem at have med alle steder og overraskede mig hver dag positivt med hans gå-på-mod og hans ”ja-hat”! Det var en leg at have ham med, og jeg har næsten ikke lyst til at rejse uden ham nogensinde igen.

Hvad er det frækkeste dit kæledyr har gjort?
Uh, han har lavet mange frække ting. Det der har varet længst, startede da han gravede et kæææææmpe stort hul i vores helt nye have, med helt nylagt rullegræs. Vi kiggede, seriøst, kun væk i få sekunder. Da vi spottede ham, havde han jord over det hele. Vi kæmper fortsat en brag kamp om at få hullet flot med græs igen. Men det er som om, at vi ikke kommer så hurtigt videre. Hver gang vi hælder nyt jord i, kommer der et par poter og graver det op igen. Nu har vi lavet en afspærring omkring det, og der er ved at komme græs op.

Hvem er hans bedste ven?
En af mine veninders schæferhund, Zinka, er klar på listen over hans bedstevenner. Når jeg siger hendes navn bliver han så glad! Eller hvis han hører en video med min venindes stemme.

Og servicehunden Bella også! Når han hører at jeg siger hendes navn, eller snakker med hendes forældre, bliver han også helt skør.

Hvad betyder dit kæledyr for dig?
Årh, Cooper betyder alt for mig. Han er det bedste i hele min verden. Han gør mig så glad, og gør hver dag til en fest. Jeg kan slet ikke se, hvordan jeg nogle sinde har levet uden ham. Han er så taknemmelig for alt, og er virkelig bare den bedste ven. Cooper har gjort livet meget lettere og han er det dyrebareste jeg har ❤

Skriv et svar

Cookie-indstillinger