Ugens Kæledyr – Beelzebub (Uge 19)

Navn på dig: Amarilla og Jacob
Navn på dit kæledyr: Beelzebub
Kælenavn: Beelze, Mussetrold, Basse, Bub, Bubmachine, Superbub, Pøllefe, Bubber
Alder: Snart 9 måneder, 16. august 2021
Køn: Ja 😏 hehe, han
Race: Pomskydoodle. Moren er 75/25 pomeranian/husky og faren er toy/dværg puddel.
Hvornår fik I ham? Vi hentede ham d. 15. oktober 2021 ❤️

Er der en speciel betydning bag hans navn?
Amarilla har altid syntes, at det var sjovt, at dæmonernes overherre i Biblen hedder noget så nuttet som Beelzebub, så hun havde længe tænkt, at det skulle hendes hund hedde.

Det krævede lidt overtalelse, men Jacob gav til sidst efter og har nu også vænnet sig til at fortælle folk navnet! 😂 Vi plejer bare at sige, at det er et andet ord for Lucifer, da der er overraskende mange, der ikke kender betydningen af hans navn.

Var der en speciel grund til, at det blev netop ham?
Beelze var bare den, vi syntes, så sødest og mest doven ud på videoerne, som vi fik af kuldet. Han sov, mens de andre legede og var bare en lille klump 😍

Amarilla har også altid haft en svaghed for black and tan hunde, men er mere end ok med, at han ikke blev ved med at være black and tan. Cille fra HappyPuppy siger, at hun aldrig har oplevet at en af hendes hvalpe har skiftet farve på den måde (fra helt sort til grå nuancer). Han vil bare være unik på alle måder!

Hvad slags temperament har han?
Han er meget legesyg og bliver LYKKELIG, når han ser andre hunde, særligt hans bedste venner i området. Så hopper han højt op i luften og løber/hopper hen til dem, som en kanin.

Hvad elsker han?
Sokker!! Helst brugte 😂 Andre hunde, som gider at lege og/eller jagte ham. At være udenfor. At lære nye tricks! Når flokken er samlet.

Hvad er han yndlingsmad?
Godbidder!! Gerne hele tørret fisk, som han også kan lide at rulle sig i. Ellers er laksegodbidder fra Rauh! et hit. Lugtende ting som okseører, tyrepenis og -nosser er også favoritter. Han elsker også vådfoder, gerne med and eller fisk. Han elsker generelt bare at spise.

Hvad er hans bedste sider?
Beelze er hypersocial og elsker alt der har en puls

Hvad laver I, når I hygger allermest?
Går en lang tur ude i naturen, hvor han kan løbe frit rundt og gå på opdagelse! Eller når Amarilla og Beelze skiftes til at jagte hinanden i vores lejlighed, som er perfekt til tag’ fat.

Hvor er jeres yndlings sted at gå tur?
Stranden og Christianshavns Volde.

Kan han nogle tricks?
High five er hans bedste trick! Han kan sit, dæk, plads, dreje rundt, rulle rundt og give møsser på kommando. 🥰 Han kan næsten også hoppe op i skødet på en, men det trick skal finpudses.

Har dit kæledyr nogle uvaner?
Bide i ting! Primært Jacobs sko og rygsæk 😂 Men han har også tygget godt i samtlige af sine egne hundetasker.

Fortæl en sjov historie om dit kæledyr
Beelze har en bremse-brat-bouncy-booty dvs. hans numse skyder i vejret, når han bremser hårdt 😂 Han bruger forpoterne meget og vender sig ofte på dem, mens hans numse flyver igennem luften, inden han skifter retning. En enkelt gang har han pøllet, mens han stod på forpoterne.

Hvad er dit yndlings minde med dit kæledyr?
Da vi hentede ham og han bare kom hen, satte sig ved os og bare var klar til at blive en del af familien uden videre! Det føltes bare helt rigtigt at det var ham vi havde valgt og vi havde ikke mødt ham før den dag.

Hvad er det frækkeste dit kæledyr har gjort?
Stjålet en af vores gæsters sokker, mens hun havde dem på. Hun endte med at donere dem. Stadig noget af hans yndlingslegetøj.

En dag kunne Jacob ikke finde Beelze nogen steder i lejligheden. Jacob kiggede så på soveværelset, hvor Beelze før har lukket sig inde, da døren lukker bag ham. Midt på sengen, hvor han ikke må være, ovenpå dynerne fandt Jacob en yderst magelig og svært tilfreds Beelze, som lå og kiggede uskyldigt på ham.

Hvem er hans bedste ven?
Han er glad for næsten alle hunde, men hvor det er gensidigt og de leger virkelig godt må være Boston Terrieren Emma, Havaneseren Cooper, Shih Tzuen Ingolf og Mops/Fransk Bulldog/ruhåret-blandingen Sally. ❤️ Havanesere og Shih Tzu’er har han en generel kærlighed til.

Hvad betyder dit kæledyr for dig?
Der er altid liv og glade dage når Beelze er til stede! Amarilla ser ham som en slags støttehund, da hun gik igennem en svær periode, da vi fik ham og han gjorde alting bedre. Han bringer utrolig meget glæde til vores familie og er vildt underholdende med alle de sjove ting han gør hver eneste dag! Han er den bedste lille fyr, vi kunne ønske os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger