Ugens Kæledyr – Baldur (Uge 26)

Navn på dig: Louise & Andy
Navn på dit kæledy: Baldur
Kælenavn: Balledur og Baldutten
Alder: Næsten 8 måneder 05/11-2021
Køn: Han
Race: Dansk spids og labradoodle mix

Hvornår fik I ham?
Vi fik ham et par dage før nytårsaften, så han stille og roligt kunne vende sig til sine vante omgivelser inden nytårsaften.

Er der en speciel betydning bag hans navn?
Baldur er guden for lys, visdom og mod. Derudover valgte vi det, da vi i bilen sad og sagde alverdens navn højt, og bum så faldt vi for Baldur.

Var der en speciel grund til, at det blev netop ham?
Vi blev hurtigt forelskede i ham, da han havde de sødeste små øre med mærkninger, der skilte ham en del ud fra hans søskende.

Hvad slags temperament har han?
Baldur er en meget rolig og forsigtig hund til tider, men derudover en unghund med krudt i måsen og viljen til at ville opleve verden.

Hvad elsker han?
Baldur får hver formiddag en tur i skoven, som han elsker meget højt. Her kan han nemlig få lov til at løbe, hoppe og lege med pinde så tosset han vil.

Hvad er hans yndlingsmad?
Baldur er rigtig glad for fisk, kylling og and. Derudover er Baldur generelt bare glad for alle snacks hans får, dog hvis det er en ny snack, så skal den hen på gulvtæppet og smages lidt på indtil den når en godkendelse og bliver spist.

Hvad er hans bedste sider?
Baldur har en stor kærlighed til dem, han har nær og binder sig primært også kun til dem, han ser ofte. Udover at han er meget kærlig, så er han også en lærenem dreng, som elsker at blive udfordret på nye ting.

Hvad laver I, når I hygger allermest?
Når der skal hygges, så skal legetøjet findes frem. Baldur elsker at lege og gerne hele dagen. Ellers er han rigtig glad for at ligge oppe i sengen og blive nusset om, om aftenen inden han skal sove. Her over sommeren bliver der også hygget med hjemmelavede is, som Baldur virkelig holder af.

Hvor er jeres yndlingssted at gå tur?
Vores yndlingsgåtur er helt klart i skoven, om det er naboskoven eller en anden omkring, gør ikke det store. Baldur elsker generelt bare at komme ud og løbe, hvilket han også gør i de nærliggende hundeskove.

Kan han nogle tricks?
Baldur kan sæt dig, læg dig, giv pote, high five, bliv der og rul rundt.

Har dit kæledyr nogle uvaner?
Vi har efterhånden mistet en del sko til Baldur. Vi kan komme til at glemme at sætte vores sko væk, og når vi så kommer hjem har Baldur rigtig hygget sig.

Fortæl en sjov historie om dit kæledyr
Baldur er generelt ret sjov og en krudtugle af en på snart 8 måneder. Han yndlingsleg lige nu er, hvis man “kilder” ham, så “hyler” han og søger efter en omgang mere.

Hvad er dit yndlingsminde med dit kæledyr?
Det er helt klart, da vi sammen skulle hente ham og vi havde 1,5 time hjem efterfølgende i bil. Vi var så spændte og lykkelige på samme tid, hvilket gjorde det til så dejlig en tur hjem.

Hvad er det frækkeste dit kæledyr har gjort?
Det frækkeste Baldur har gjort, er helt klart at hoppe i mosevandet bevidst, selvom der er blevet kaldt på ham. Vi har en del mosehuller, i skoven vi går i, som Baldur synes, er helt fantastiske at hoppe ned i.

Hvem er hans bedste ven?
Baldur har en ven i nærområdet, som er en smule yngre end ham, som har kendt hinanden, siden de var helt små. De leger super godt sammen og nyder hinanden selskab.

Hvad betyder dit kæledyr for dig?
Vi har begge gået længe med drømmen om at få vores egen bedste ven, ham som ville være vores trofaste makker. Så da vi mødte Baldur for første gang, var der ingen tvivl om, at det skulle være ham. Han var så rolig og valgte straks at tage en lur på Andys ben. Så vi var solgt fra starten.

Baldur betyder alt for os begge to. Han er den, der lige giver et ekstra pust til hverdagen, altid sørger for et smil på læben og ham der altid er klar til at putte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger