Ugens Kæledyr – Bailey (Uge 36)

Navn på jer: Tanja og Belina
Navn på dit kæledyr: Redcomet Vairocana – “Bailey”
Alder: 3 år. Fra 22.04.2018
Køn: Hunhund
Race: Whippet
Hvornår fik I hende? 11.07.2020

Er der en speciel betydning bag hendes navn?
Nej, ikke rigtigt. Men både mig og min datter var enige om, at navnet Bailey passede godt til hende.

Da vi fik hende, hed hun Bali, men vi sagde altid Bailey, som om det bare skulle være sådan. Hendes pelsfarve passer nu også fint med en Bailey’s og vi synes det passede perfekt. For Bailey gjorde det ingen forskel og hun reagerede på sit nye navn ned det samme.

Var der en speciel grund til, at det blev netop hende?
Da vi så hun søgte nyt hjem, var det simpelthen kærlighed ved første blik.

Hvad slags temperament har hun?
Bailey er en rolig og kærlig hund. Hun kan dog også være legesyg og få sine zoomies. Desuden er hun en nysgerrig lille pige, der gerne undersøger alt muligt, og altid er klar på eventyr.

Hvad elsker hun?
Hun elsker at gå ture nye steder, hvor hun kan udforske omgivelserne. Desuden elsker hun at sove i sengen, hvor hun skifter mellem at sove ved mig eller min datter Belina. Vi ved aldrig, hvem den heldige er. ☺️

Hvad er hendes yndlingsmad?
Bailey er meget kræsen og bestemmer helt selv, hvad hun gider og hvad hun ikke gider. Dog elsker hun kogt kylling, pølsestykker, frikadeller, fiskehud og især hendes dental sticks! 😋

Hvad er hendes bedste sider?
Dem har hun mange af. 😊 Hun er en ukompliceret hund, som man nemt kan tage med til nye steder. Hun er en meget blid hund, som til hver en tid elsker at blive nusset.

Hvad laver I, når I hygger allermest?
Nusser på sofaen. Bailey elsker at ligge tæt og bruge os som hovedpude eller endda til at ligge på.

Hvor er jeres yndlings sted at gå tur?
Dem er der flere af, da Bailey godt kan lide afveksling. Ynglingssteder er bl.a Kaløvig Slotsruinen, forskellige skove, standen og stien forbi Randers Regnskov.

Kan hun nogle tricks?
Ja da og hun lærer flere og flere.

Hun kan give pote, dreje rundt, high five, vinke, kravle, lægge hovedet der hvor man beder hende, give kys, kontakt, sit, dæk, op, stå, bliv, vente, danse, rulle rundt og lægge sig på siden når man “skyder” hende.

Har dit kæledyr nogle uvaner?
Hun kan ikke lide katte.
Desuden har hun separationsangst, som vi arbejder stille og roligt med at minimere.

Fortæl en sjov historie om dit kæledyr
Efter flere dage med regn kunne vi endelig tage en lille udflugt til en vant sted igen. Her var der opstået en overdimensional vandpyt, der mere mindede om en lille sø. Bailey tog nogle ordentlige løbeture og min datter løb på den anden side af den “lille sø” og kaldte på Bailey. Da Bailey ikke er den store vandhund, regnede vi med hun vil løbe rundt om den “lille sø”, men hun troede nok den ikke var så dyb og besluttede sig for at løbe igennem.

Der stod hun så midt i den overdimensional vandpyt med vand helt op over maven og kiggede skiftevis på min datter og mig. Jeg var klar til at løbe ind for at redde hende, men heldigvis kom hun selv ud. Vi måtte jo så afbryde vores tur, så vores lille prinsesse kunne komme i bilen og få varmen.

Hvad er dit yndlings minde med dit kæledyr?
Den dag vi fik hende! At opleve denne dybe kærlighed fra sekundet vi åbnede døren og så hende, er bare uforglemmelig.

Hvad er det frækkeste dit kæledyr har gjort?
Hun har endnu ikke lavet noget vildt frækt, men hun kan fx finde på at hoppe på min datters lille bord, så hun kan kigge ud af vinduet. Desuden kan hun godt afprøve, om der er selvbetjening fra godbidskassen.

Hvem er hendes bedste ven?
Min datters Whippet, Louie. Han er 10 mdr og de to fungerer så godt sammen.

Hvad betyder dit kæledyr for jer?
Bailey betyder ubeskrivelig meget for os. Vi fik hende knap 3 mdr efter vi havde mistet vores dengang 13,5 årig whippet Yessi. Dengang var vi i dyb sorg og Yessi efterlod et kæmpe tomrum. Tomrummet blev mindsket på den mest vidunderlige måde igennem Bailey og vi havde noget postivt at fokusere på, frem for sorgen om tabet.

Det har dog betydet så meget mere for vores liv at vi har fået Bailey. Hun får os til at grine og smile en del. Af og til må vi ryste på hovedet over hendes fjollerier og hendes kærlige væsen varmer vores hjerter. Derudover er vi blevet aktiv indenfor lure coursing sporten med hende, har været til konkurrencer og været til en udstilling. Igennem disse aktiviteter har vi lært mange nye skønne mennesker (og deres hunde) at kende.

Da Bailey er ung, kan vi nu gå nogen dejlige lange ture, hvor vi bl.a. også tager forskellige steder hen. Desuden har vi en Instagram profil for Bailey, hvor vi deler vores oplevelser med hende og lægger en del billeder af hende op. Så man kan vist godt sige, at vi har fået en del mere at se til og der er kommet flere aktiviteter i vores liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger