Ugens Kæledyr – Akira (Uge 45)

Navn på dig: Line Guldbæk 
Navn på dit kæledyr: Akira
Kælenavn: Nuller, Nulle, pomfrit.
Alder: 3 år (08-11-2018)
Køn: Tæve
Race: Siberian Husky
Hvornår fik du hende? Januar 2019

Er der en speciel betydning bag hendes navn?
Akira betyder på Japansk Bright – Lys. Hun har altid været meget lys og navnet passede bare til hende. 

Er der en historie bag, hvorfor I fik hende, hvis ja fortæl? 
Jeg ville gerne have en aktiv hund, der kunne holde til lange gåture/vandreture. Ikke en hund som er en pleaser og gør alt hvad, man ber om. Men en hvor samarbejdet og venskab vægter højt på, hvor langt man kommer i arbejdet. Huskyen er mere selektiv og klog. Jeg kan godt lide, at man skal tænke ud af boksen. 

Var der en speciel grund til, at det blev netop hende?
Der var to tæver tilbage i kuldet, ud af fire tæver. Akira sprang op i armene på mig med det samme og slikkede mig i hovedet. Mens den anden hvalp var mere tilbageholden. Så det var mere hende der valgte mig. 

Hvad slags temperament har hun?
Akira er en meget tålmodig og omgængelig tæve, meget rolig og let. Hun kan sagtens være energisk, når hun skal være det. 

Hvad elsker hun?
Hun elsker at køre bil, for det betyder altid, at vi skal noget sjovt. Hun elsker at sove på sofaen og hygge tæt på mig. Men det bedste hun ved, er, når vi finder cyklen frem og køre afsted. 

Hvad er hendes yndlingsmad?
Akira er meget selektiv med, hvad hun spiser og hvornår hun spiser. Jeg skal tit være meget kreativ, før hun synes, at maden er spændende. Hun får Hike hundemad og Barf for lidt lækkert. Snacks ryger altid ned. 

Hvad er hendes bedste sider?
Hendes bedste sider må helt klart være, at hun er så let omgængelig og rolig. 

Hvad laver I, når I hygger allermest?
Så er vi på vandretur. Vi elsker at være udenfor sammen. 

Hvor er jeres yndlings sted at gå tur?
Vores yndlings sted er nok Fosdalen i Nordjylland. Der er så smukt, stille og mange lange ruter. 

Kan hun nogle tricks?
Ja en smule tricks. Det er ikke det vi træner mest. 
Fx. Giv pote, high five og klap. 

Har dit kæledyr nogle uvaner?
Nej ikke udover hendes selektive madvaner. Hun er en utrolig let hund, der aldrig har taget hverken en sko eller strømpe. Hun stjal engang en ostehaps, men det er vist også det. 

Hvad er dit yndlings minde med dit kæledyr?
Der er mange. Hun beriger mit liv hverdag. 

Men det mest fantastiske er, at hun altid ved, hvor hun skal søge hen, hvis der er noget utrygt eller stressende omkring hende. Hun er utrolig let for mig at læse.  Men det bedste var, da hun sprang op i mine arme og valgte at blive min bedste ven resten af hendes liv. 

Hvad er det frækkeste dit kæledyr har gjort?
Hmm.. Det må være den stjålne ostehaps. Eller da hun gravede sig under hegnet som lille. 

Hvem er hendes bedste ven?
Det må være hendes kuld søster Malou og lillebror Kanto. Som vi jævnligt ser. 

Hvad betyder dit kæledyr for dig? 
Akira betyder alt for mig. Hun er min verden og den drejer lidt om hende. 
Hun har påvirket mit liv positivt, fået mig til at være meget mere aktiv, givet mig et større socialt netværk og en sport. Hun er min soulmate og det er der ingen tvivl om. 

Mvh
Line Guldbæk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger