Sådan finder du det rette terrarie 

At finde de perfekte terrarier til dine krybdyr kan faktisk være svært! For ligesom når vi mennesker skal finde det perfekte hjem, så er der flere ting, der skal passe, før det er det helt rette match. Det samme gør sig altså gældende, når du skal på udkig efter et terrarie til dit krybdyr. Er du i tvivl om, hvilket terrarie du skal købe til dit krybdyr, kan du altid forhøre dig hos en professionel, som kan hjælpe dig på vej til det helt korrekte valg.

Det skal du se efter, når du vælger terrarie 

Størrelsen 

Størrelsen på dit terrarie er alfa omega. Det bliver dit krybdyrs hjem og stedet hvor den skal bruge 24 timer i døgnet. Det bliver altså dens hjem, toilet, legeplads og der den skal forbrænde sin energi. Det er vigtigt, at det hele er tænkt I og at der er plads til det. Husk også på, at hvis du får dit krybdyr som lille, så skal der være plads til, at den kan vokse der – og det stadig passer,  når den er fuldvoksen. Desuden er der stor forskel på hvilken slags krybdyr, du skal have – hvert fald størrelsesmæssigt. 

Mulighederne 

Vær også opmærksom på, hvilke muligheder terrariet har. Det er nemlig forskelligt fra krybdyr til krybdyr, hvorvidt de har brug for god bundplads eller om det i stedet er højden, der er vigtig, så der kan klatres. Det kommer an på det enkelte dyr og det er derfor vigtigt, at du har haft med i tankerne, hvordan dit krybdyr trives bedst. For en forkert størrelse af buret kan have konsekvenser for dit krybdyr og kan i sidste og værste tilfælde gøre, så den ikke trives og dermed ikke får et så langt liv, som den kunne have haft. 

Hvad skal det bruges til 

Det er også vigtigt, at du overvejer, hvad dit terrarier skal bruges til. Skal det bruges til transport? Eller skal det være fast derhjemme? Hvilke slags dyr skal være der i? Er der noget, der kræver en ekstra lås, så du kan være sikker på, at de ikke finder deres vej ud om natten? Hvor mange lufthuller skal der være? Og skal der være mulighed for at klatre og gemme sig? Tankerne er mange og de er alle lige vigtige. Så sæt dig ned og tænk det hele igennem, inden du bruger penge på et terrarier. På den måde sikrer du, at du køber det rette i første omgang og at dit krybdyr får det bedst mulige liv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger