Det er ikke altid nemt at være hundejer. Nogle gange vil du gerne lidt ud hjemmefra, men du føler ikke for at lade din hund være alene endnu engang. Det kan derfor være smart at skaffe sig en hundetaske, så du kan have din hund med på farten. Hvad enten det er shopping, et besøg hos en ven eller noget helt tredje, gør en taske til din hund, det praktisk at få din lovrende ven med. Derudover er det et krav i visse former for transport, at hunden er i en taske – Så hvad venter du på!

Vi vil derfor i denne artikel komme med tips og tricks til, hvordan man vælger en taske, samt hvilke overvejelse, man skal tage hensyn til ved valg af en hundetaske. 

Hvorfor hunde taske?

Hundetasken er i dag blevet meget populær, grundet at den er behjælpelig til at transportere hunden rundt. Det betyder ganske enkelt man nu ved brug af en hundetaske kan tage hunden med på rejsen, også selvom det er bus, fly, tog eller bil. Desuden er en hundetaske virkelig ideel at bruge, når man skal en tur i byen og handle, da man ved at placere hunden i tasken, kan gå i butikker og handle uden problemer. 

Udover at det gør omstændighederne nemmere for ejeren selv, så er der altså nogle helt bestemt fordele for hunden selv. En af de største fordele for hunden ved at benytte hundetaske er trygheden og sikkerheden. Der er her nogle bestemte lovgivnings regler, når man skal transportere sin hun, som hævder at hunden skal være forsvarligt fastgjort når man f. eks køre bil. 

Derfor er en hundetaske især relevant, når man skal ud og rejse, eller skal på ture i byen, hvor man ønsker hunden skal med. Der skal dog lige gøres opmærksom på at en hundetaske er mest ideel for små hunde, men der også kan anskaffes hundetasker til lidt større hunde. Det anbefales dog at man anskaffer et hundebur til større hunde. 

Hvis man ønsker at have sin hund med i flyveren, så er der mulighed for at gøre dette, hvis ens hund, i så fald vejer under 8 kg. Hvis hunden vejer mere, så skal det desværre tjekkes ind. 

Hvilke tasker?

Der er et hav af valgmuligheder, når det angår hundetasker. Hundetasker kommer nemlig i mange forskellige former, og har mange forskellige egenskaber. Her kan man få transporttasker, hundetasker med eller uden skulderbånd, cykelkurv til hund, hundeklapvogn, biltransport taske samt flyttaske. Man skal derfor ved valg af sin hunds hundetaske have med i sin overvejelse, hvad det primære formål med tasken skal være. 

Disse tasker kan fås i mange forskellige design, farver og kvalitet. Her skal man især have et særligt fokus på kvaliteten af produktet. Det er her, ideelt at fokusere på at vælge en taske, der er produceret i et slidstærkt materiale, da levetiden på ens taske derved vil være længere. Farven og designet på taske er, som udgangspunkt op til den enkelte hundeejer, hvori man kan få tasker lige fra rygsække til håndtasker. Det eneste der stopper kreativiteten af valg af hundetaske design til sin hund, er komfort og sikkerhed.

De fleste hundeejere ønsker tasken skal se smart ud, men man skal ikke glemme taskens vigtigste formål. Tasken er et udstyr til at bære sin hund, og derfor er det vigtigt hunden føler sig tryg i tasken. Det kan man sikre ved at vælge en taske, hvor bunden er stabil og flad. Det gør at hunden, ikke spænder op i kroppen, når den ligger i tasken. Desuden skal man vælge en taske til miljøet. Det betyder at hvis man befinder sig et varmt miljø med høje temperaturer, så er det vigtigt, at man vælger en taske med god udluftning og ventilation, samt en der kan holde hunden tør, hvis der kommer regn. 

Hvis man kigger på pris og kvalitet på hundetasker, så hænger de to parametre oftest sammen. Man kan nemlig sagtens finde en hundetaske til 279 kr., som kan transportere hunden fra A til B. Dog giver disse tasker, ikke den samme tryghedsfølelse og sikkerhed til hunden, som lidt dyrer taske vil bidrage med. Samtidig så vil levetiden på disse taske også oftest være væsentlig kortere end en af de dyrer tasker til 699 kr. Ved at man vælger en af de dyrer tasker, så giver man sin hund den bedste tryghed samt bedste comfort. Desuden vil levetiden og fleksibiliteten af produktet også være væsentlig bedre.

 

Metro Bæretaske
Kurgo

Metro bæretasken fra Kurgo til dig der ofte har din hund med på farten, og ønsker maksimal sikkerhed og funktionalitet. Tasken kan lukkes til hele vejen rundt, så din hund ikke forsøger at komme ud, hvilket ellers kan være et problem. Der er optimal ventilation, og en vandtæt aftagelig bund, som giver mulighed for rengøring. Tasken kan bæres i hånde, over skulderen, men også fæstnes med sikkerhedssele, skal du have tasken med i bilen. 

SE HOS FORHANDLER

 

Sort hundetaske
KW

Denne klassiske hundetaske fra KW, er et glimrende valg for de fleste hundeejere. Tasken kommer i flere størrelser, og kan bære hunde op til 12 kg. Kunst-skindet gør den let at holde ren, og kan endda maskinvaskes ved 30 grader. 

SE HOS FORHANDLER

 

Rygsæk til hund
Camon

Denn hunderygsæk fra Camon er det idelle valg for dig der skal bære din hund over længere afstande, eller når du f.eks. cykler. Rygsækkens stropper giver større komfort når du bærer hunden og de faste sider sikre hundens komfort nede i tasken. 

SE HOS FORHANDLER

 

 

Det skal dog siges, at der også kan fås, det man vil kalde designer tasker til hunde. Her er det muligt at finde taske med diamanter, dyrebare sten og perler. Disse ligger oftest prismæssigt omkring 4.000 kr. afhængig af hvad det er for en taske, da disse tasker med diamanter oftest adskiller sig gevaldigt prismæssigt fra andre tasker. Nogle af disse taske i dette prisleje tilbyder desuden også den bedste komfort og kvalitet, der er på markedet på nuværende tidspunkt.

Letvægts hundetaske
Camon

Denne italiensk produceret hundetaske fra Camon, er lavet i stilet quiltet nylon, med en bærestrop i ægte læder. Tasken vejer kun 500g og er perfekt til den lille hund.

SE HOS FORHANDLER

Det er dog op til enkelte at vurdere, hvilket kvalitet og design der passer bedst til hundens behov. Hunde er meget forskellige, hvilket betyder at der ikke er en “one fits all” løsning for valg af hundetaske. Man skal derfor kende sin hund, samt have en fornemmelse af, hvordan hunden vil reagere, hvis den blev placeret i en taske. I forhold til valg af farve er, det op til den enkelte hundeejer. Dog er der nogen, der mener at lidt køligere farvetoner, og rene linjer vil afslappe hunden yderligere. 

Hunden med på flyveturen

Hunden kan i nogle tilfælde bliver checket ind som håndbagage. Der er dog nogle bestemte retningslinjer for dette. Hunden må, som sagt tidligere maksimalt veje 8 kg, hvori at hunden skal være transportere sikkert, hvilket man kan gøre ved brug af en hundetaske. Denne huske taske må dog maksimalt have målene 40x25x23. I forhold til materialet er der, ikke de helt store krav til om det er hårdt eller blødt. Det skal dog være slidstærkt, så det kan klare læk og bid.

Hunden skal desuden have plads til at kunne stå op i tasken, og kunne vende sig uden problemer, da det skal være mest komfortabelt for hunden. Dette er en af de særlig krav for at have hunden med ombord på flyveren. Hunden skal derudover være i tasken under hele turen. 

Uanset om man skal flyve, køre eller sejle, så er det vigtigt at man ved valg af hundetaske tager hensyn til sin hund og dens behov. Derudover er det vigtigt at kigge på kvaliteten af tasken og tage med i sine overvejelser, hvad formålet med tasken, primært skal være.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her