Tasker til hunde – få din hund med på farten!

Det er ikke altid nemt at være hundeejer, men tasker til hunde gør det lidt nemmere. Nogle gange vil du gerne lidt hjemmefra, men du føler ikke for at lade din hund være alene endnu engang. Det kan derfor være smart at skaffe sig en taske til sin hund. Så kan du have din hund med på farten. Hvad enten det er shopping, et besøg hos en ven eller noget helt tredje, så gør en taske til din hund det praktisk at få din logrende ven med. Derudover er det et krav i visse former for transport, at hunden er i en taske – så hvad venter du på?

Hvorfor skal jeg bruge en taske til hund?

Tasker til hunde er i dag meget populære, grundet at den er behjælpelig til at transportere hunden rundt. Det betyder ganske enkelt man nu, ved brug af en hundetaske, kan tage hunden med på rejsen. Det er ligemeget om det er bus, fly, tog eller bil. Desuden er tasker til hunde virkelig ideelle at bruge, når man skal en tur i byen og handle, da man ved at placere hunden i tasken, kan gå i butikker og handle uden problemer.

Udover at det gør omstændighederne nemmere for ejeren selv, så er der altså nogle helt bestemt fordele for hunden selv. En af de største fordele for hunden ved at benytte hundetaske er trygheden og sikkerheden. Der er her nogle bestemte lovgivnings regler, når man skal transportere sin hund, som hævder at hunden skal være forsvarligt fastgjort, når man f. eks køre bil.

Derfor er tasker til hunde især relevante, når man skal ud og rejse, eller skal på ture i byen, hvor man ønsker hunden skal med. Der skal dog lige gøres opmærksom på, at en hundetaske er mest ideel for små hunde, men der også kan anskaffes hundetasker til lidt større hunde. Det anbefales dog at man anskaffer et hundebur til større hunde, hvis man skal ud at køre.

Hvis man ønsker at have sin hund med i flyet, så er der mulighed for at gøre dette, hvis ens hund, i så fald vejer under 8 kg. Hvis hunden vejer mere, så skal den desværre tjekkes ind.

Hvilken taske til hund skal jeg vælge?

Der er et hav af valgmuligheder, når det angår tasker til hunde. Hundetasker kommer nemlig i mange forskellige former, og har mange forskellige egenskaber. Her kan man få transportkasser, hundetasker med eller uden skulderbånd, cykelkurv til hund, hundeklapvogn, biltransport taske samt flyttaske. Man skal derfor vide hvad det primære formål med tasken er, med i sine overvejelser.

Tasker til hunde fås i mange forskellige designs, farver og kvalitet. Her skal man især have et særligt fokus på kvaliteten af produktet. Det er her ideelt at fokusere på, at vælge en taske, der er produceret i et slidstærkt materiale, da levetiden på ens taske derved vil være længere. Farven og designet på tasken er, som udgangspunkt, op til den enkelte hundeejer, hvori man kan få tasker lige fra rygsække til håndtasker. Det eneste der stopper kreativiteten af valg af hundetaske design til sin hund, er komfort og sikkerhed.

De fleste hundeejere ønsker, at tasken skal se smart ud, men man skal ikke glemme taskens vigtigste formål. Tasken er et udstyr til at bære sin hund, og derfor er det vigtigt hunden føler sig tryg i tasken. Det kan man sikre ved at vælge en taske, hvor bunden er stabil og flad. Det gør at hunden ikke spænder i kroppen, når den ligger i tasken. Desuden skal man vælge en taske til miljøet. Det betyder at, hvis man befinder sig et varmt miljø med høje temperaturer, så er det vigtigt, at man vælger en taske med god udluftning og ventilation, samt en der kan holde hunden tør, hvis der kommer regn.

Pris og kvalitet

Hvis man kigger på pris og kvalitet på hundetasker, så hænger de to parametre oftest sammen. Man kan nemlig sagtens finde en hundetaske til 279 kr., som kan transportere hunden fra A til B. Dog giver disse tasker ikke den samme tryghedsfølelse og sikkerhed til hunden, som lidt dyrere tasker vil bidrage med. Samtidig så vil levetiden på disse tasker også oftest være væsentlig kortere end en af de dyrere tasker til 699 kr. Ved at man vælger en af de dyrere tasker, så giver man sin hund den bedste tryghed samt bedste komfort. Desuden vil levetiden og fleksibiliteten af produktet også være væsentlig bedre.

Designer hundetasker

Det skal dog siges, at der også kan fås designer tasker til hunde. Her er det muligt at finde tasker med diamanter, dyrebare sten og perler. Disse ligger oftest prismæssigt omkring 4.000 kr. afhængig af hvad det er for en taske. Tasker med diamanter skiller sig oftest gevaldigt ud prismæssigt fra andre tasker. Nogle af disse tasker i dette prisleje tilbyder desuden også den bedste komfort og kvalitet, der er på markedet på nuværende tidspunkt.

Det er dog op til den enkelte at vurdere, hvilken kvalitet og design der passer bedst til hundens behov. Hunde er meget forskellige, hvilket betyder at der ikke er en “one fits all” løsning for valg af hundetaske. Man skal derfor kende sin hund, samt have en fornemmelse af, hvordan hunden vil reagere, hvis den blev placeret i en taske. I forhold til valg af farve er, det op til den enkelte hundeejer. Dog er der nogen, der mener at lidt køligere farvetoner, og rene linjer vil afslappe hunden yderligere.

Hunden med på flyveturen

Hunden kan, i nogle tilfælde, blive checket ind som håndbagage. Der er dog nogle bestemte retningslinjer for dette. Hunden må, som sagt tidligere, maksimalt veje 8 kg, hvori at hunden skal være transporteret sikkert, hvilket man kan gøre ved brug af en hundetaske. Tasken må dog maksimalt have målene 40x25x23. I forhold til materialet er der ikke de helt store krav til, om det er hårdt eller blødt. Det skal dog være slidstærkt, så det kan klare læk og bid.

Hunden skal desuden have plads til at kunne stå op i tasken, og kunne vende sig uden problemer. Dette er en af de særlig krav for, at have hunden med ombord på flyet. Hunden skal derudover være i tasken under hele turen.

Uanset om man skal flyve, køre eller sejle, så er det vigtigt at man, ved valg af hundetaske, tager hensyn til sin hund og dens behov. Derudover er det vigtigt at kigge på kvaliteten af tasken, og tage med i sine overvejelser, hvad formålet med tasken primært skal være.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger