Rygsæk til hunde – De 6 bedste af slagsen

0
1544

Opdateret den 11/10/2022

Rygsæk til hunde er noget, som vi ser oftere og oftere herhjemme. Det er en god og hyggelig måde at sørge for, at du altid kan have din lille bedste ven med dig på farten. Til offentlig transport kan det være en god måde at have styr på din hund, eller hvis i skal gå byen eller naturen tynd, men den lille er ikke vant til at gå så langt.

Mulighederne er altså mange med en rygsæk til hunde – og det har du netop også indset, og derfor er du landet her! Vi har fundet et udvalg af rygsæk til hunde, der passer til de fleste små hunde, der vejer mellem 7 og 15 kg – og så selvfølgelig en masse forskellige designs, så du kan finde en, der er lige noget for dig. Men udover hvor mange kilo og hvilke farver de har, har vi også set på funktionaliteten.

På den måde giver vi dig alle muligheder for at finde en rygsæk, der passer lige netop det, som I har brug for på en tur ude.

Vores Top 6 Rygsæk til Hunde

Kurgo Transporttaske

Perfekt rygsæk der er lavet til decideret vandring og lange tur, hvor der skal lidt oppakning med. Nu kan du både få pakningen og din hund med. Den har et polstret rygstykke og hoftebælte, som giver dig god komfort. Tasken er vandtæt og med ekstra polstret lomme indvendig, hvis du skal have f.eks. din bærbar med. Udover det, er der også 3 udvendige stropper, som gør, at du kan fastgøre ekstraudstyr eller ting til din rygsæk.


 • Vores Top Valg
 • God til lange vandreture
 • B 32,5 H x 52,5 x D 25cm

 • Regntæt
 • God til hunde op til 12 kg
 • Sporty design


T-Bag Deluxe Rygsæk 

En såkaldt T-bag rygsæk i deluxe, som gør, at du nemt kan have din hund eller kat med dig på tur, hvad end det er på en længere gåtur eller en tur hjem til en ven. Den har skulderstropper, som du kan indstille, alt efter hvad der passer bedst til dig. Den er også komfortabel for din hund, da der er en fast bund i, så der er en god flade at sidde eller ligge på. Foran er der en lille lomme til småting, du gerne vil have med dig.


 • Flot design
 • Både rygsæk eller taske
 • T-bag design

 • D 21 x L 41 x H 30 cm
 • Brun farve
 • Maks 8 kg


Trixie T-Bag Slidstærkt Trolle

En taske eller trolley – du bestemmer selv, hvordan du vil bruge den. Den passer til både hunde og katte op til 8 kg i alt, og måler B 36 x D 27 x H 50 cm. Den er desuden nem at rengøre og din hund vil være super komfortabel, da den både er foret og er med en fast bund. Den er også med håndtag, så du nemt kan trække din hund i tasken og samtidig få adgang til din hund, når i er ude – hvad end du bruger det som taske eller trolley. Udover det, er der lommer i tasken til både vand og godbidder.


 • 2i1 funktion 
 • B 36 x D 37 x H 50 
 • Op til 8 kg hund

 • Med lommer til snacks 
 • God komfort for din hund 
 • Neutralt design


Ferplast Kangoo

En robust taske med praktiske åbninger, blødt og behageligt materiale for din hund og og komfortable skulderremme. En rygsæk til hunde der er både behagelig for dig og din hund. Den kan fås i to forskellige størrelser – op til 6 eller 8 kg og i farverne lyserød og grå. Det smarte design gør, at du kan have den på både skuldrene, ryggen eller brystet, hvis du vil kunne se din bedste ven, imens i er ude.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

 • Mange bære- muligheder
 • Klassisk rygsæk design
 • Fås i enten 6 eller 8 kg

 • Grå eller pink
 • Kan åbnes helt
 • Nem håndtering


Trixie Trolley

En trolley som er perfekt til transport af din hund. Den kommer i slidstærkt nylon, så den kan altså klare lidt af hvert. Endnu bedre er, at tasken kan åbnes både i toppen og foran – og så er der stadig ekstra rum til vand, snacks, godbidder og hvad der ellers hører til en god tur afsted. Den kan desuden vaskes ved op til 30 grader.


 • Passer til hunde op til 10 kg
 • L 44 x D 30 x H 40 cm
 • Nem at rengøre

 • Primært trækkes
 • Justerbar trækstang
 • Tasken vejer 3,05 kg


Trixie Sporty Rygsæk

En smart og sporty rygsæk til hunde, der lever op til sit navn, med det netop sporty design, som det har. Den har en frontåbning, der gør det nemt for dig og din hund komme til. Justerbar skulderstropper, så den kan tilpasses lige netop din højde og hvad du synes, føles behageligt. Der er også rig mulighed for at få frisk luft, da der er netsider, som giver god luftcirkulation. Udover det, kan du nemt blot rengøre den med en fugtig klud, skulle det være nødvendigt.


 • Op til 6 kg
 • 38 x 50 x 26 cm
 • Kan fastgøres i bilen

 • Taske og rygsæk i én
 • Grå farve
 • Stærkt materiale


Hvem kan bruge rygsæk til hunde?

Rygsæk til hunde er dit nye mirakel produkt til dig med en lille hund, som du gerne vil have med dig overalt. Det er klart, at vores små bedste venner med korte ben, ikke kan gå en hel dag uden hvile, eller hvis du skal med offentlig transport, hvor du gerne vil have styr på din hund – eller måske du elsker at vandre og gerne vil have din hund med hele vejen? Så er en rygsæk til hunde vejen frem. Det er klart, at har du en hund på 20+ kilo, så vil en rygsæk til hunde ikke være din løsning, da de fleste rygsæk til hunde har en max vægt, der er væsentligt lavere end det. Oftest hænger det også sammen med, at små hunde ikke kan gå helt lige så langt som f.eks store, og de små hunde er noget nemmere at have med overalt – derfor er en rygsæk til hunde optimalt i sådanne situationer. Det er altså alle, der har et behov for en form for transportation af deres hund i løbet af dagen eller nogle dage, der kan bruge en rygsæk til hund.

Hvor stor en rygsæk skal man have?

Rygsæk til hunde kommer i forskellige størrelser, der primært er baseret på din hunds vægt. Det vil sige, at der kan stå, at tasken kan bære hunde op til 12 kg og så bør man følge det. Selvom din hund vejer mere og kan være der i, så er syninger og materialer lavet til hunde på max 12 kilo. Så overstiger du max vægten. kan din rygsæk til hunde med tiden bliver ødelagt, og holdbarheden formindskes væsentligt. Det ville være så ærgerligt på en lang gåtur, at det var tidspunktet, den ene stroppe valgte at gå op og i stykker. Så overhold max vægten på din rygsæk til hunde og ha’ en rygsæk, der holder væsentligt længere – og som også vil være væsentligt mere komfortabelt for din hund at være i samt for dig at bære.

Hvad skal jeg være obs på, når jeg køber en rygsæk til hunde?

Vi har været inde på dem lidt i ovenstående afsnit. Men vi vil lige komme lidt mere ind på det i nedenstående del. Det skal blot bruges som en form for guideline, der hjælper dig på vej til et perfekt match af en rygsæk. Så nedenstående er ikke decideret svar på, hvad du skal købe, men ting du bør være opmærksom på.

Størrelse

Da det er dig, der skal gå med den på turen, er det vigtigt, at det er en størrelse, der passer til, hvad du synes er rart, samt hvad den skal kunne indeholde – udover din hund selvfølgelig. At der skal være plads til din hund i tasken, putter vi lige til siden og fokuserer i stedet på alt det andet, der skal kunne være der også. Så skal du altså bruge din taske til lange vandreture, hvor der skal være plads til vand og snacks – til jer begge, hundeposer og andet. Så skal det selvfølgelig være med i dine overvejelser, så du kan have plads til det hele under turen. Desuden skal rygsækken også være en størrelse, som du finder komfortabelt at rende rundt med.

Max vægt

Denne del har vi været lidt inde på. Alle rygsæk til hunde har en max vægt, som rygsækken anbefales at bruges til. De fleste ligger mellem 7 og 15 kg – alt efter mærke. Her er det vigtigt at følge den vejledning, da det ellers vil mindske holdbarheden på rygsækken og komforten for din hund. Ved at følge anbefalingerne får du en rygsæk til hunde, der holder i længere tid.

Funktionalitet

Når vi snakker om rygsæk til hunde og gåture, er det en god ide at se på funktionaliteten af den. Alt efter hvad du skal bruge den til, kan det være rart med en rygsæk med små lommer – enten foran eller i siden. Måske du har størst behov for en rygsæk med et stort rum, hvor der bare kan fyldes i. Så få en rygsæk til hunde, der passer til det, du skal bruge. Ved at sørge for at funktionaliteten er tilpasset dine behov, er der større og bedre chancer for, at du rent faktisk kommer til at bruge rygsækken til hunde, når du skal ud på eventyr.

Vandtæt

Ikke alle rygsæk til hunde er vandtætte, så husk at være opmærksom på det. Det danske vejr kan være utilregneligt og mange af dagene året rundt, står på regn herhjemme. Men det er som sagt ikke dem alle, der er vandtætte. Så husk at kig efter det, hvis du ønsker det. Så slipper du får en drivvåd hund eller ting og sager, der er drivvåde efter en dag ude.

Kan den vaskes?

Ja, din rygsæk til hund kan godt vaskes. Det er klart, at bliver den brugt til at bære din hund, når I er ude på tur og igen, når I skal hjemad, så vil den helt automatisk blive beskidt med tiden. At give en hel præcis vaske-vejledning til din taske er meget svært, da det i høj grad kommer an på, hvilke materiale og lukke funktioner den her. Vi kan dog garantere, at der nærmest altid er en lille vaskevejledning sat på. Her kan du via anvisninger se, om den kan vaskes og ved hvor meget grader, samt om den kan gå i tørretumbleren.

Tidligere artikelHundefoder med laks – er det din hunds favorit?
Næste artikelUgens Kæledyr – Gilbert (Uge 11)
Mit navn er Julia, og jeg er administrator her på Petguide. Siden jeg var barn, har jeg elsket stort set alle dyr! (udover ederkopper)! Her på siden kombinerer jeg den kærlighed med min generelle nysgerrighed for at finde det bedste udstyr, foder, tips og tricks til alle kæledyrsejere.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her