Orijen kattefoder | Få en glad og sund kat

Hvis du oversætter Orijen fra latinsk, så vil du opdage, at ordet betyder begyndelse. Og findes der nogen bedre begyndelse på dagen med et fantastisk sundt måltid, som er det, din kat får med Orijen kattefoder.

Som de fleste mennesker ved, så får man bare mere ud af dagen, når man har den rigtige kost. Denne tankegang har det canadiske firma Champion Petfoods taget til et helt nyt niveau med deres Orijen kattefoder. Så hvis du leder efter informationer, omkring en af de bedste former for kattefoder i verden, så kan du bare læse videre.

Hvad er Orijen kattefoder?

Det helt simple svar er, at Orijen kattefoder er kattefoder i verdensklasse. Sammenlign det med en god tur på restaurant for dig selv. Hvis du serverer Orijen kattefoder til din egen kat derhjemme, så er du sikker på, at din kat får alt, den nogensinde kunne få brug for i sin kost.

Orijen kattefoder er kattefoder i den højeste kvalitet. Så hvis du rigtig gerne vil forkæle familiens nye, lille ven, så bør du prøve at købe lidt Orijen, og se din kat reaktion til det nye kattefoder. Det kan også være, at din kat ikke vil spise det, som I har derhjemme. Så kan dette være et godt alternativ. De fleste katte bliver meget begejstret, når de får Orijen kattefoder, da det indeholder store mængder kød, og er totalt kornfrit. Så ikke nok med, at kattefoderet er velsmagende, så er det også ekstremt sundt for katten.

Hvem laver Orijen kattefoder?

Orijen kattefoder bliver produceret af den canadiske virksomhed Champion Petfood. Champion Petfood arbejder efter princippet, at dyrene bør få deres biologiske kost. Kort fortalt, så betyder den biologiske kost, at dyrefoderet indeholder, kød, brusk, indmad og ben rester.

Ved at foderet indeholder alt dette, så sikrer man sig, at katten får alle de næringsstoffer, som den har brug for i sin kost.
Champion Petfood har udover Orijen også det velkendte Acana, som også arbejder ud fra samme princip omkring kvalitet og kost.
Med over 35 års erfaring med producerning af hunde og kattefoder, så kan du med sikkerhed stole på de forskellige produkter fra Orijen.

Hvorfor skal man vælge Orijen kattefoder?

Ligesom når du selv står i supermarkedet, og skal købe ind til din aftensmad, så skal man nogen gange prioritere prisen på produkterne over selve kvaliteten. Men sommetider gælder det også den anden vej. Det skyldes, at prisen på Orijen kattefoder er dyrere end mange af de andre alternativer. Men det er der en grund til! Det helt simple svar er blot, fordi kvaliteten af maden er højere, da kattefoderet faktisk er biologisk korrekt. Og vi mener selvfølgelig, at man aldrig skal gå ned på kvaliteten, når vi snakker mad til vores små, elskede venner.

Kattens kost som helhed

Når man snakker omkring kattens kost, så er der normalt 2 former for kost, som man omtaler: tørkost og våd kost. Forskellen på disse 2 former ligger meget i navnet. Kort fortalt, så er tørkost det mest normale kattefoder, da det gør, at katten skal arbejde lidt mere for det, hvilke tiltaler kattens primitive instinkter.

Våd kost kan være en rigtig god ide til katten, som ikke drikker nok væske af sig selv. Eller hvis det er en virkelig varm sommerdag, så kan våd kost bruges til at sikre, at din kat får nok væske i kroppen. Alt i alt, så er der fordele og ulemper ved begge former for kattefoder. Orijens kattefoder er tørkost, da de prøver at vedligeholde kattens primitive instinkter ved og servicere deres biologiske kost – frem for at “gøre det for nemt” for katten at få sin daglige ernæring.

Orijen kattefoder til killinger

En anden stor fordel, ved Orijen kattefoder, er, at du allerede kan starte med at give det til din kat, når det er en killing, også kan du fortsætte med det, selvom katten vokser op. Der findes specielle former for kattefoder, som er egnet til killinger, det er dog ikke helt det samme for Orijens kattefoder.

Det egner sig til de helt små kattekillinger, som skal have ekstra næringsstoffer for at vokse. Men det egner sig også helt perfekt til din lidt større kat, som du har haft igennem mange år. Kort fortalt, om det er en killing eller ej, så er Orijen kattefoder en virkelig god form for kost – både til de store og til de helt små.

Den rigtige form for mæt

Når man læser på emballagen af kattefoder, så vil man hurtigt kunne se en stor forskel på Orijens produkter i forhold til så mange andre former for kattefoder. Den forskel er, at den anbefalede mængde er meget mindre per portion hos Orijen end hos andre.

Dette skyldes, at din kat ikke behøver indtage så meget mad for at få den samme mængde næring, som den tidligere har skulle ved andre mærker. Dette kan også være noget, din kat skal vende sig til – især hvis den er vant til at spise større mængder kattemad.
Den vil hurtigt opleve, at den bliver mæt af meget mindre portioner. Men det er ikke sikkert, at den stopper med at spise, da den er vant til andet. Så vær opmærksom på størrelsen i starten, indtil den vænner sig til den nye portionsstørrelse.

FAQ

Skriv et svar

Cookie-indstillinger