Kattelegetøj mus | Legetøj der vil underholde din kat

Har du en kat, så har du helt sikkert også kattelegetøj som mus. Det er næsten et must! Har du ikke en, så er det selvfølgelig ok, for så er du landet det helt rette sted. Kattelegetøj som mus hænger sammen med ordet kat, lige så som Tom & Jerry, Bonnie & Clyde og Yin og Yang ikke kan siges uden hinanden. 

Hvad er kattelegetøj-mus?

Kattelegetøj formet som en mus er præcis, som det lyder. Det er legetøj til din kat, der er formet/designet som en mus. Det er selvfølgelig ikke en rigtig mus, men stofmateriale der er formet således, at det minder om en mus. Det er et must hos de fleste katteejere, hvad end deres kat leger med den eller ej – den skal bare være der.

Sandheden er nok den, at de fleste af os køber dem i håb om, at vores katte synes, de er for sjove at lege med. Men har du en kat, så ved du også, at de gør, hvad der passer dem og det er altså ikke altid, at en lille mus af stof falder i god jord hos din kat. Men for at komme tilbage til spørgsmålet, så er kattelegetøj som mus blot et legetøj, der minder om en mus.

Skal katte have en mus som kattelegetøj?

Nej, katte skal ikke have kattelegetøj, der er formet som en mus. Det er dog blot et klassiske legetøj, som mange vælger at købe, da man forbinder den slags legetøj med katte.

Grunden til at mange forbinder det med katte, er fordi mange katte elsker at fange mus i det fri. For mange katte, der lever i det fri, så betyder mus overlevelser.

Mange katte, der lever frit eller på gårde, bruger masser af tid og energi på at fange muse og spise dem. Nogle gør det, fordi det bogstavelig talt handler om deres overlevelse, men de katte der dagligt får mad serveret, gør det, fordi de har et naturligt jagtinstinkt.

Hvad er det rette legetøj til min kat?

Det rette legetøj til din kat kan være kattelegetøj som en mus. Det kan også være flere ting eller nogle helt andre ting, som er det rette legetøj for din kat. Når det kommer til, hvad det rette kattelegetøj er for din kat, så er det meget forskelligt fra kat til kat.

Forskelligt fra kat til kat

Nogle katte er gode til at underholde sig selv og lege med deres stilleliggende legetøj – som f.eks. en mus. Nogle skal aktiveres mere og vil gerne have, at der bliver leget med dem eller at legetøjet, som de skal leger med, kan bevæge sig selv. Og andre katte får mest ud af at lege med legetøj, der aktiverer og stimulerer dem mentalt.

Du kender din kat bedst

Når du skal vælge det rette legetøj til din kat, hvad end det er kattelegetøj som mus eller andet, så husk på, at du kender din kat allerbedst. Du ved, hvad der underholder den bedst og hvad der tidligere har været en success derhjemme. Det er altid fint at prøve sig frem, men har du flere gange prøvet med en stof mus – uden held, så er denne gang heller ikke lykkens gang. Så kan det være, du skal prøve med en elektrisk mus, en mus med catnip eller noget helt tredje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger