De bedste kaningodbidder lige her!

0
1076

Opdateret den 21/04/2021

Kaningodbidder skal der til, når du har din lille ven derhjemme. Ligesom at vi elsker en lille snack i løbet af dagen, eller en belønning efter lidt træning, så gælder det samme for kaniner. Og igen ligesom os selv, så har din kanin også præferencer omkring, hvad den foretrækker og hvilke smage der falder i god jord derhjemme. Men hvilke kaningodbidder skal du så vælge? Vi kommer med nogle fantastiske forslag, som indeholder forskellige smage.

Så kan du vælge den bedste på markedet med lige netop din kanins yndlingssmag.
I vores valg af kaningodbidder har vi lagt vægt på, at det er sundere alternativer, som ikke gør, at din kanin tager på. Så kan du nemlig give din kanin dem med god samvittighed, samtidig med at den får lov at hygge sig. For der er faktisk mange vigtige elementer og grunde til at give kaningodbidder i løbet af dagen. Måden vi har fundet de bedste kaningodbidder til dig på, er ved at have undersøgt markedet og fundet de bedste til dig. Det har vi gjort baseret på indholdet og hvad folk med kaniner foretrækker.

TOP VALG

Rosewood Naturals Nibble’n Gnaw Sticker

Denne slags kaningodbidder er vores favorit. Den er nemlig en perfekt kombination af både kaningodbidder og samtidig er det med til at aktivere din kanin. Den har godbidder af forskellige smage, som hænger ned. Det er lavet med forskellige former, farve og smage. Den er lavet af naturlige produkter, som er gode for din kanin i disse mængder. Indeholder blandt andet; Majs, persille, rødbede, mælkebøtte osv.

DKK 75,00


Alle der har en kanin derhjemme, ved at de kan være nogle bestemte og kræsne væsner, der kun vil have nogle helt bestemte og specifikke kaningodbidder. Når de først har fået en ide om noget, så er det det, de vil have. Derfor kan det være rigtig svært at finde de helt perfekte kaningodbidder og vi har måtte lede længe for at finde de helt perfekte af slagsen. Vi har derfor fundet de lækreste smagsvarianter til din kanin, som er sunde. På den måde får vi både en glad kanin og en glad ejer. Dine kaningodbidder kan nemlig udover at bruges som en snack i løbet af dagen – også bruges til træning og aktivering af din kanin. Det er altså en perfekt måde at motivere din kanin til at blive aktiveret og stimuleret.

De 6 bedste kaningodbidder til dig

Vores ValgKendetegnVores bedømmelse
Rosewood NaturalsVores Top Valg4,8
HUGRO Crispy HutSølvVinder4,7
JR farm Quad-BitsGulerodssmag4,4
JR Farm KageKokosflager4,4
JR Farm GrainlessGrøntsager4,5
JR Farm VitaminVitaminer4,5

Vores Top Valg

Rosewood Naturals

Et stykke legetøj med kaningodbidder på, som kan hænges op i dit bur. Så kan din kanin stå oprejst på fødderne, og prøve at få fat i den. God aktivering og motion. Den er af naturlige produkter, som er nænsomt tørrede.


 • Gode for din kanin
 • Blandede godbidder
 • God til aktivering
 • Flere smage
 • 100 g
 • 5 varianter


dyreverdenen

75,00,- DKKSølvVinder

HUGRO Crispy Hut

Endnu en af vores favoritter, skarpt efterfulgt af ovenstående, er denne træstamme fyldt med kaningodbidder. De er alle sammen naturlige lækkerier såsom gulerodschips, rødbedechips og pastinakchips.
Stammen er også 100% naturlig og din kanin derfor sagtens bide og gnave i den, uden at der sker noget.


 • God underholdning
 • Vores Top Valg
 • Populær blandt kaniner

 • Ø 9 cm
 • H 10 cm
 • 100% naturlig

foderhulen

70,00,- DKKBedste kaningodbidder med gulerodsmag

JR farm Quad-Bits

Elsker din kanin gulerødder, er disse et oplagt valg som kaningodbidder. De er lavet af de bedste råvarer – nemlig gulerødder. De er 100% naturlige gulerødder, som er lavet indtil nogle fine hapser, som er en perfekt størrelse til din kanin. På grund af indholdet af gulerødder, bidrager disse kaningodbidder ekstra meget til vitamin A. De kan bruges til både snacks i buret eller i forbindelse med træning og aktivering.


 • Sunde kaningodbidder
 • Godt slitage hjælp til tænder
 • Tilføjer masser af a vitaminer

 • Gulerodssmag
 • 100% naturlige
 • Lavt fedtindhold

35,00,- DKKBedste kaningodbidder med kokosflager

JR Farm med kokosflager

En anderledes form for kaningodbidder som er med kokosflager og gulerødder. Den er formet som et fødselsdagskage, så det er selvfølgelig en optimal gaveide til din kanin derhjemme. På toppen er der kornfrie drops og tørrede blomster – alt sammen lavet af naturlige ingredienser, der gør hele kagen spiselig. Ikke nok med det – du kan faktisk tage låget af og indeni vil der være fyldt med aromatiske urter, som der også kan nydes godt af.


 • Anderledes kaningodbidder
 • God aktivering
 • Sundt din kanins tænder

 • Ø 13 cm
 • Kokosflager og gulerødder
 • 100% spiseligt


foderhulen

84,00,- DKKBedste kaningodbidder med grøntsager

JR Farm Grainless Drops Mix

Kan din kanin godt lide lidt blandet kaningodbidder, er denne pakke perfekt. Den indeholder små runde godbidder, der har smag af mælkebøtte, gulerødder, rødbeder og urter. Alt sammen naturlige ingredienser, som din kanin normalt ville spise i naturen. Da de er lavet så naturlige som muligt, er de fri for både tilsatte sukker og honning. Indholdet af disse minder meget om vores Top Valg, disse er blot smådrops, som din kanin kan rykke rundt i buret, som den ønsker.


 • Gode som belønninger
 • Velkendt mærke
 • Dejlige farver

 • Flere smage
 • Kornfri
 • Ingen tilsætningsstoffer

foderhulen

29,00,- DKKBedste kaningodbidder som vitaminkugler

JR Farm Grainless Vitaminkugler

Mange af de kræsne kaniner har en forkærlighed for peberfrugt. Så er din kanin kræsen, så prøv med disse kaningodbidder. Med en kræsen kanin er det endnu vigtigere, at den får en masse vitaminer. Med denne slags får den en masse vitaminer og mineraler, som er vigtige for dens trivsel. Peberfrugt indeholder en masse vigtige C vitaminer og B6-vitamin, der er perfekte til din kanin.


 • Sundt for din kanin
 • Gode til træning
 • Forkæl din kanin

 • Peberfrugt-smag
 • Fyldt med vitaminer
 • Kan gives dagligt

foderhulen

32,00,- DKKTilpas dine kaningodbidder

Forskellige smage

Som vi kort snakkede om før, så er findes der uendelige af forskellige smage indenfor kaningodbidder. Det kan være helt uoverskueligt at stå nede i butikken eller online, og søge på kaningodbidder. Der er så mange muligheder og ting at skulle tage hensyn til. Så det er faktisk ikke altid en fordel med alle de muligheder. Men til at begynde med, er det vigtigt, at du vælger en smagsvariant, som din kanin kan lide.

Du kender selvfølgelig din kanin bedst, så vælg en smag den kan lide. De forskellige kaningodbidder, alt efter smagen, vil indeholde forskellige næringsstoffer. Så når du vælger smag til dine kaningodbidder, kan du have det i baghovedet. F.eks. er der nogle varianter, der er kornfri. Mangler din kanin vitaminer, kan du med fordel vælge vitaminkugler, som giver din kanin alt den behøver. Du kan også få med peberfrugt, som giver din kanin alt det gavnlige indhold fra peberfrugt planten. Så vælg dine kaningodbidder ud fra hvad smag din kanin foretrækker, samt hvad de kan bidrage med i forhold til næring.

Naturlige produkter

Kaninen har et sart fordøjelsessystem, som gør, at du ikke bare kan fodre den, lige hvad du lyster. Der skal være styr på, hvad den indtager. Et af de nemme steder at starte, er ved at vælge kaningodbidder, der er så naturlige som muligt. Så sikrer du, at de kaningodbidder du giver den, har et indhold af oftest grøntsager og gode næringer, som primært er lavet på og af naturlige ingredienser. Kaninen stammer fra naturen og derfor udgør meget af det de spiser derfra. Derfor bør fordelingen af foderet derhjemme være noget lignende; 80% græs og hø, 10-15% grønt og så 5-10% foderpiller.

Kaningodbidder der slider tænderne

Det er sådan med kaninens tænder, at de vokser hele livet. Det er ikke ligesom med vores, som forbliver samme størrelse hele livet, når de først er vokset op. Kaninens tænder har nemlig inden rødder og derfor vokser de året rundt og hele livet. Ha’ gerne det i mente, når du vælger kaningodbidder. Det kan være en god ide, at vælge kaningodbidder, hvor der skal tygges og kæmpes lidt for at spise dem. Det hjælper nemlig med at holde deres tænder nede, så de ikke bliver for lange. Din kanins tænder er nemlig placeret, så de sliber hinanden, når den tygger. Kaningodbidder kan være en hjælp til dette og derved sørge for, at tænderne forbliver rette længde og ikke generer.

Undgå sukker

Undgå godbidder med for meget sukker. Udover at det ikke er godt for din kanins fordøjelses, så er det heller ikke det bedste for dens sundhed. Selvom at mange kaniner har mulighed for at løbe frit rundt enten i hjemmet eller løbegårde, så er det stadig ikke altid den helt store aktivitet, der er involveret. Netop derfor er det en god ide at spare på sukkeret, så din kanin ikke bliver overvægtig. Derfor er det også vigtigt, at selvom du tænker: “Frugt er da godt for min kanin”, så indeholder meget af det faktisk en del sukker. Hold derfor igen med mængderne og overvej hvad de forskellige ting indeholder.

Så dette skal du kigge efter!

De bedste kaningodbidder finder du selvfølgelig her i artiklen, men hvordan du finder de allerbedste kaningodbidder til lige netop din kanin – ja, det er faktisk op til dig.

Du kender som sagt din kanin bedst, og ved derfor lige præcis, hvad den foretrækker. Start derfor med at vælge den smag, som du ved, falder i god smag derhjemme. Hvad end det er ærter, gulerødder, majs eller noget fjerde, så er det den, du vælger. På den måde er du sikker på, at smagen er ligesom den skal være. Alt efter hvor kræsen og bestemt din kanin er, kan det være relevant at vælge kaningodbidder, som enten kan hænges, ligge frit eller så din kanin kan tage den med sig hen, hvor den ønsker. Nogle kaniner har favoritsteder i buret og hjemmet, hvor den foretrækker at spise. Det kan derfor være vigtigt, at dette er en mulighed for din kanin.

Tidligere artikelSund hundemad på friske råvarer? – MÆT er løsningen!
Næste artikelGode råd fra Kennel Feel Happy!
Mit navn er Julia, og jeg er administrator her på Petguide. Siden jeg var barn, har jeg elsket stort set alle dyr! (udover ederkopper)! Her på siden kombinerer jeg den kærlighed med min generelle nysgerrighed for at finde det bedste udstyr, foder, tips og tricks til alle kæledyrsejere.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her