Kanin drikkeflaske – Vælg mellem 10 forskellige størrelser!

0
79

Opdateret den 10/11/2021 af Julia F

Har du en kanin, ja så ved du også, hvor vigtigt det er med en kanin drikkeflaske. Måske den gamle er slidt op, bidt i stykker eller måske du bare trænger til en ny? Men du er havnet det helt rette sted. Vi har nemlig samlet en masse forskellige drikkeflasker til kaniner, som du kan finde i forskellige størrelser og farver – så der er en, der passer til liiige netop dine ønsker og behov! Så scroll lidt videre og find din favorit. 

10 forskellige kanin drikkeflasker

Classic Kanin Drikkeflaske 1100 ml

Skal din kanin have masser af vand til rådighed? Så er denne perfekt. Den kan nemlig indeholde over 1 liter. Så den løber ikke tør for vand i løbet af dagen, inden du når at skifte det ud igen. Flasken indeholder 1100 ml. 

Breker Drikkeflaske 1000 ml

Den her er lidt anderledes – men stadig funktionel og perfekt som kanin drikkeflaske. Den har en aftagelig hængsel låg, som du kan låse fra alle sider. Udover det, medfølger der også en holder, så du kan få den fastgjort.

Classic Kanin Drikkeflaske 760 ml

Drypfri kanin drikkeflaske og med vandindikator indvendigt, så du hele tiden har en ide om, hvor meget vand der bliver drukket. Endnu bedre er, at den kan gå i vasken – så hygiejnen forbliver i top. Flasken skal hænge vertikalt, for at den ikke drypper og så må tutten selvfølgelig ikke røre bunden af buret. Flasken indeholder 760 ml. 

Classic Kanin Drikkeflaske 600 ml 

Flasken er gennemsigtig og det er en fordel, når der skal vurderes, om den skal fyldes op eller den trænger til en vask. Der kan være i alt 600 ml, så der burde være masser af vand til dit marsvin. Der medfølger også tråd, så du kan hænge den op med det samme. Stålventilen er desuden rustfri. 

Classic Kanin drikkeflaske i farver 600 ml

Skal dit kaninbur spices lidt op med lidt farve? Så er dette helt perfekt til dig. Den kan fås i lilla, blå og gul og kan indeholde 600 ml i alt.  Tåler ikke opvaskemaskine, 

Trixie Drikkeflaske 0,55 L

Elsker din kanin den friske luft og kan den godt lide at være med dig ude på en lille tur? Så skal du tage en kanin drikkeflaske med. Så kan den lige før en slurk, når den har brug for lidt at drikke. Der kommer vand ud, når du trykker på flasken – og så samler de sig i den lille blå skål.

Flamingo Drikkeflaske 500 el. 1000 ml

En skøn kanin drikkeflaske med lidt mønster på i stedet for den klassiske gennemsigtige. Du kan vælge mellem 2 størrelser – 500 eller 1000 ml. Den kan selvfølgelig også hænges op i dit bur. Desuden er der ml tæller på flasken, så du kan følge med i, hvor meget din kanin får drukket i løbet af dagen. 

Classic Kanin Drikkeflaske 320 ml

Denne kanin drikkeflaske indeholder 320 ml, så den er perfekt til kanin, der får masser af grønt og væske den vej. Sørg blot for, at du altid holder øje med, om den har brug for en opfyldning. Det er med en kugleventil og den er derfor forholdsvis drypfri. Rengøringen foregår ved hjælp af en flaskerenser, da den ikke tåler opvaskemaskine. 

Classic Kanin Drikkeflaske 300 ml

Denne kanin drikkeflaske er lige på minimum af, hvad vi normalt anbefaler. Men har du en med 300 ml, så foreslår vi blot, at du tjekker op morgen og aften på flasken og fylder den op.

Savic Biba Drikkeflaske

Denne fra Savic fås i flere størrelse, så du kan vælge den, der passer til lige netop din kanins behov. Vi anbefaler dog stadig, at du skifter vandet dagligt og rengøre den jævnligt for hygiejnens skyld og for så frisk vand som muligt. Den rengøres med en flaskebørste.

Hvorfor er en kanin drikkeflaske vigtig? 

En kanin drikkeflaske er lige så vigtig, som det er, at du får drukket rigeligt af vand i løbet af dagen. For ligesom at vi mennesker kan blive utilpasse og syge, hvis vi ikke får den rette mængde vand, så gælder det også for kaniner. Så en kanin drikkeflaske er essentiel for alle, der har en kanin. Det gør nemlig, at de hele dagen har vand til rådighed og kan drikke, lige når de ønsker det. At vi bruger en kanin drikkeflaske er for at sikre, at vandet forbliver så rent som muligt. Har du det i en skål stående i buret, så er der godt chance for, at det bliver beskidt af enten mad eller urin – så derfor får man det op i højde via en lukket drikkeflaske. 

Hvor skal min kanin drikkeflaske hænge?

Det er egentlig ret ligetil. For det vigtigste er blot, at den hænger, så den er let tilgængelig for din kanin. Den skal altså ikke skulle bakse med at komme forbi madskål eller andet, for at kunne komme derhen. Så let og tilgængelig og i en højde, der passer til din kanin, så det også er behageligt, når den skal drikke. 

Hvor ofte skal jeg skifte vandet?

Din kanin skal have frisk vand hver dag. Så er du både sikker på, at vandet ikke bliver for gammelt, beskidt eller noget i den dur – og ved at give din kanin vand hverdag, så sikrer du også, at den altid har nok vand til rådighed. Derfor skal du selvfølgelig også sørge for, at du køber en kanin drikkeflaske, der er stor nok, så den kan have masser af vand til hele dagen. Så det duer ikke, hvis din kanin drikkeflaske er under 300 ml, for så kan du risikere, at den når at løbe tør, inden du får det skiftet. 

Hvor meget drikker en kanin om dagen?

Nogle kanin drikker helt op til 300 ml – og sommetider når det er varmt, kan det være mere. Det er altså lidt forskelligt alt efter varmen og hvad den ellers spiser i løbet af dagen. Spiser din kanin mange grøntsager i løbet af dagen, så drikker den muligvis lidt mindre, da den indtager en del væske den vej. Så derfor anbefaler vi altid en kanin drikkeflaske med minimum 300 ml – allerhelst minimum 500 ml. Ellers skal du bare holde øje og fylde en gang eller to. 

Tidligere artikelKæledyrene skal også mærke, at det er jul
Næste artikelGolden retriever – Lær racen at kende!

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her