Opdateret den 13/10/2021 af Julia F

Gave til kat – ja, selvfølgelig skal den også forkæles engang imellem! Der er nemlig ikke noget bedre end at have fundet en gave til sit kæledyr – ligemeget hvilken anledning – og så se dem blive glade for gaven. Det er både, hvis det er et nyt stykke legetøj, godbidder i deres yndlingssmag eller måske en ny katteseng. Det er bare hyggeligt at købe gaver og forkæle lidt. Derfor har vi nu gjort det nemt for dig, hvis du er på udkig efter gave til kat, og fundet lidt blandet til dig her, så du kan vælge det, du tror, vil falde lige i din kats smag. 

15 gave-ideer til kat

#1 Love in a Bag deluxe

Skal din kat forkæles året rundt med en gave specialdesignet til kat? Så er dette måske løsningen! Din kat får en gave hver måned og du kan selvfølgelig regne med, at indholdet skifter månedsvis. Du vil kunne forvente et indhold på 5-8 produkter og en værdi op til 20% mere, end det du betaler. Pakken vil både indeholde godbidder og legetøj. 


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
249,00 249,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#2 Kong Cat Cork Ball 

Legetøj er altid en sjov ide som gave til kat. Her får din kat en plysbold med catnip inden i og cork på den anden side. Ydermere er der også påsat fjer, som øger din kats instinkter og som den vil elske at jage. Den kommer i assorterede farver. 


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
27,00 27,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#3 Carnilove Crunchy Laks 

Okay – godbidder er nærmest også noget, der altid vil være en perfekt gave til kat! Specielt hvis du rammer rigtigt i smagen. Denne er med laksesmag og et hint af mynte, som er godt for din kats tænder og tandkød. Perfekt som en lille snack i løbet af dagen. Posen indeholder 50 g.


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
19,95 19,95 GÅ TIL BUTIK ➜

#4 LickiMat Felix 

Skal din kat aktiveres lidt ekstra i hverdagen eller spiser du den alt for hurtigt? Så skal du muligvis overveje denne gave til kat. Det er en måtte, hvor du kan smøre foderet på, og så tager det længere tid for din kat at få det spist. Den kan både gå i fryser og mikroovn – og så anbefales det, at den rengøres i hånden med opvaskemiddel. Den er selvfølgelig lavet giftfri og i fødevaregodkendt materiale TPR. Du kan altså lade din kat spise af det med god samvittighed! 


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
69,00 69,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#5 Trixie Y-sele til kat 

Er den gamle sele ved at være slidt? Så kan det godt være, at en ny vil være en perfekt gave til din kat. Denne sele er fra det kendte mærke Trixie og er Y-formet for maksimal komfort for din kat.  Den er både stødabsorberende, har elastisk mesh materiale og så kan den justeres i både nakke- og brystområde. Den kan justeres fra 39 til 60 cm.


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
135,00 135,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#6 Karlie Halsbånd 

Er din kat udekat, så kunne denne gave til kat være ret relevant for dig. Det er nemlig et halsbånd med refleks. Det betyder altså, at når din kat render rundt om aftenen og mørket er faldet på, så kan den stadig ses og chancen for uheld minimeres væsentligt. Den er desuden justerbar, har en klokke og så er det med en sikkerhedslås. Sikkerhedslåsen betyder, at du ikke skal være bekymret for, at din kat hænger fast i noget. For sker det, så vil den gå op automatisk.  


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
49,00 49,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#7 Trixie Junior Hyggehule 

En rigtig hyggehule til katten, der elsker at ligge gemt i mørket. Materialet er polyester og med fleece, så der er dejlig blødt og hyggeligt derinde. Udover det, er der en fast pude derinde for ekstra komfort og en skridsikker bund, så hulen er glider rundt. Målene er 45 x 40 x 30 cm.


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
199,00 199,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#8 CatIt Senses Scratch Pad 

En alletiders gave til katten der elsker at kradse! Dette er et kradsebræt med forskellige dybder og former, som din kat vil elske at kradse i. Det er nemlig lidt anderledes og vil derfor øge og stimulere din kat til at kradse yderligere. Der medfølger endda lidt catnip med, som du kan bruge for at øge interessen yderligere. Der er også gummimåtte med, så den står fast og ikke ridser gulvet. Målet med gummimåtten er Ø37 cm og Ø23 cm uden. 


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
165,00 165,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#9 Vitakraft Godbidder 

Kattegodbidder med kalkun og chia. Din kat vil elske disse, for når den bider i den, så er der lækker cremet fyld indvendig. Perfekt gave til den kat der skal forkæles lidt ekstra. 

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
19,00 19,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#10 Bama Kattehule 

En lækker kattehule med alverdens muligheder for din kat. Den kan både ligge indeni, ude af den og på toppen af den – mulighederne er næsten uendelige med denne fine kattehule. Materialet er plastik og farven brun – den vil passe perfekt ind i de fleste hjem. 


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
499,00 499,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#11 Ferplast IZAR Skålsæt 

Skal skål-sættet piftes lidt op derhjemme eller er du på udkig efter en sjov gave til din venindes kat? Så er dette muligvis den perfekte gave til kat. Der er to sammenhængende skåle, som begge har en afrundet form og med en dekoration af smilende killinger. I alt kan de indeholde 230 ml.


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
79,00 79,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#12 Pawise Donut-seng 

Den her er en klassiker! Og der burde ikke være en gave til kat liste, hvor denne ikke er på. Det er nemlig den klassiske donutseng. Den er lavet i bløde materialer, som din kat vil elske at putte i. Farven er grå og så måler den Ø 40 cm x H 6 cm.


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
99,00 99,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#13 Bodil Kattelegetunnel 

En lille kattetunnel – men stadig med plads nok til en masse sjov leg. I midten af tunnelen er der placeret en hængende bold, så der kan legess og daskes lidt til den. Og så kan den udvendigt bruges som kradsetræ til din kat. Farven er blå, materialerne sisal og plys og så måler den 23 x 20 cm.  


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
299,00 299,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#14 Trixie Ava Kradsetårn 

Der skulle lige endnu et kradsetårn på listen over gave til kat. Denne har en tyk kradsestolpe, som forbinder to soveområder – så din kat kan få ro og fred, men den kan også hoppe op på den øverste og holde øje med de ting, der sker omkring den. Den har en højde på 86 cm og en bredde på 39 cm. De to vendbare puder der medfølger, kan vendes. 


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
915,00 915,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#15 Altea Kradsetræ 

Skal din næste gave til kat være en af de lidt større? Jamen, så har du svaret lige her. Dette fine, og store, kradsetræ vil den komme til at elske. Den har 3 platforme, din kat kan lege på og holde udkig fra og så er stammerne perfekte til at få kradset en masse i løbet af dagen. Liggepladerne har forskellige størrelser og kradsetræets højde er 117 cm. 


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
479,00 479,00 GÅ TIL BUTIK ➜

Hvad skal jeg købe i gave til min kat?

Når det kommer til at købe gave til kat, så er det meget forskelligt, hvad der vil falde i god jord derhjemme hos jer. Har din kat i forvejen alt for meget legetøj, men den gamle katteseng er ved at være lidt brugt? Så kunne det være et alternativ. Er legetøjet derimod ved at være godt brugt, så kan dette være en perfekt anledning til at få fyldt lidt op igen! 

Men hvem siger, at gaven er hjem til jer? Det kan selvfølgelig også være en gave til en andens kat. Er det scenariet, så kan det selvfølgelig være lidt svære at vælge det helt perfekte. Men så er det næsten altid en god ide med enten lidt legetøj eller godbidder som gave til kat. Det går man bare aldrig helt galt i byen med. 

4 gaveideer til kat

Spiselig gave til kat

En spiselig gave til kat er altid en god ide! Det er noget, de fleste vil kunne bruge – hvert fald før eller siden. Det er jo heldigvis sådan, at godbidder kan gemmes i lang tid og har en lang holdbarhed. Så din kat skal altså ikke have det hele på én gang, men det kan sagtens spredes ud over en længere tid. Når du vælger at købe godbidder som en gave til kat, så er der et hav af muligheder derude.

Der er både forskellige smage, nogle uden sukker, uden korn, glutenfri og så videre. Er det til din egen kat, så kender du den og ved jo, hvad den foretrækker dig og kan tåle. Så er det egentlig nemt nok! Er det til en anden kat, så kan det være sværere! For hvad kan den kat egentlig lide og hvad kan den tåle? Enten kan man købe nogle klassikere, som oftest falder i god jord eller os, må du være snedig og forhøre dig ved ejeren.

Legetøj

Legetøj er nok noget af det mest købte, når det kommer til gave til kat eller hund. Der findes et stort udvalg og du kan altid finde noget, som vil falde i god jord hos den heldige kat, der skal have en gave. For ligesom med godbidder og det store udvalg, så er det samme scenarie her. Der findes masser af legetøj i forskellige størrelser, farver, funktioner og holdbarhed, som vil være perfekt som gave til kat. Det er ofte bamser af en art, små dyr der kan pibe og andre ting din kat kan jage og dermed få opfyldt sit jagtinstinkt, som kan købes. 

Funktionelle gave 

Funktionelle gaver til kat er, hvad vi betegner som ting, der er brugbare i længere tid og som ikke blot er godbidder og legetøj. Det er f.eks. en ny katteseng, vandskål, transportkasse og lignende. Det er gaver, som din kat også vil blive glad for, fordi de er nødvendige. Men samtidig får du også glæde af dem, fordi det intet er pænt i hjemmet eller i rent faktisk virkelig har brug for det. Så denne type gave har vi også med! Det skal ej forglemmes, da de kan bidrage med nogle fine gaver til kat, som der rent faktisk vil kunne fås gavn af. 

Anderledes gaver 

En anderledes gave til kat er ting, som man måske ikke nødvendigvis havde tænkt på som gave til kat – og som måske i nogle tilfælde er lige så meget for ejerens skyld. Det kan f.eks være bøger om katten, som selvfølgelig er for ejeren at læse – men som din kat også vil gå gavn af, når du eller ejeren, har lært ting fra bogen. Det kan også være et navneskilt til din kat. Den føler muligvis ikke, at den får super meget glæde ud af det. Men bliver den en dag væk eller løber hjemmefra, så kan det gavne den. Så det er, hvad der menes med anderledes gaver. 

Tidligere artikelJuletøj til hunde – 6 forskellige outfits!
Næste artikelUgens Kæledyr – Luna (Uge 41)

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her