hvalpepakke

Opdateret den 04/05/2021 af Julia F

Hvad indeholder en hvalpepakke?

Hvad en hvalpepakker indeholder, er lidt forskelligt, alt efter hvor du køber dem. Men som udgangspunkt indeholder de fleste hvalpepakker altid noget legetøj, hundesnacks og lidt hundefoder. Dette er den helt basale, klassiske hvalpepakke.

Så kan man også få nogle der er lidt mere eksklusive og luksus. Her følger der sommetider lidt større ting med i form af f.eks. en hundeseng, hundeskåle eller andet essentielt hundetilbehør. Nogle steder kan de også indeholde andet, alt efter virksomhedens specialiteter. Køber du ved en foderforhandler, så kan du regne med, at hvalpepakken er baseret på hvalpefoder ting. 

I denne artikel har vi fundet forskellige hvalpepakker, som indeholder lidt blandet, er i forskellige prisklasser og af forskellige mærker. På den måde sikrer vi bedst muligt, at der er noget for enhver smag og prisklasse.

Hvalpepakke
Basic Hvalpepakke Læs mere her
Standard HvalpepakkeLæs mere her
Opdrætter Hvalpepakke Læs mere her
Luksus HvalpepakkeLæs mere her

Hvorfor er nogle hvalpepakker gratis?

Nogle steder kan man få gratis hvalpepakker – dette dog langt fra alle steder. Når du finder et sted, som giver gratis hvalpepakker, er det oftest en hvalpepakke med et lille indhold og i form af prøver af de forskellige produkter, der bliver forhandlet. På den måde får du noget ud af det, da du modtager gratis produkter og forhåbentligt falder nogle af produkterne i god jord derhjemme, så i har lyst til at købe dem igen og på den måde får forhandleren noget ud af det også.


Basic Hvalpepakke

Navnet siger næsten sig selv, men her får altså alt det basale, som du skal bruge, når der kommer en lille hvalp i hjemmet. Der kommer både skåle, legetøj, snore, godbidder og meget mere. Husk at vælge hvalpepakken i den rigtige størrelse. Her vil der være forskel på f.eks. skåle. halsbånd og bamse.

FRA DKK 493,95


Standard Hvalpepakke

Her får du en standard hvalpepakke, som har skåle, olie, seng, handske og meget mere med, som du har brug for, når du får en ny hvalp. Husk at vælge den rette størrelse, så indholdet passer til din hund.

FRA DKK 747,95

Hvalpepakke til opdrættere

Hvalpepakke til opdrætteren – her får du alt hvad du behøver og jo mere du køber, jo billigere får du det til. Den indeholder halsbånd, line, legetøj, tennisbolde, godbidder og meget mere. Køber du 3 pakker, får du 30%

FRA DKK 215,00

Luksus Hvalpepakke

Vil du have det hele? Så er denne luksus hvalpepakke helt perfekt! Den har alt, hvad du skal bruge og det bedste af slagsen. Der bliver ikke gået på kompromis med noget som helst. Derfor har du også mulighed for at vælge forskellige størrelser, så din hund får lige det, som den har brug for.

FRA DKK 1.238,67

Hvem er en hvalpepakke for?

Du kan både købe en hvalpepakke til dig selv, hvis du ved, at du får en hvalp snart. Det kan være, fordi du synes det er sjovt med en lille gave til jer eller måske der er et sted, du godt kan lide at handle, har en fin hvalpepakke. Så er dette en god måde at afprøve nye produkter af på. 

Det kan også være, at du kender nogle som snart eller lige har fået en lille hvalp. Så vil sådanne en opgave også være ideel til de nye hvalpe forældre.
Der er altså ingen regler for, hvem der må købe en hvalpepakke eller ej. Alle med en hvalp vil få glæde af den, hvad end de selv er købere af den eller de modtager den fra en ven.

Tidligere artikelUgens Kæledyr – Albin (Uge 42)
Næste artikelHestegodbidder – forkæl din hest med det bedste!

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her