Hundefoder abonnement – gør hverdagen nemmere!

0
508

Opdateret den 09/03/2022

I den her artikel fortæller vi lidt om konceptet: Hundefoder abonnement. Det er noget, der på seneste har haft fart på og er blevet utrolig populært! Og med god grund – for oftest er der flere fordele at hente ved at få hundefoder på abonnement, end hvis du køber det enkeltvis, når tiden er inde til genopfyldning af hundefoder. Men det er selvfølgelig kun, hvis abonnementsordningen giver mening for din dig og din hunds behov. I den her artikel vil vi skrive generelt om hundefoder abonnement, hvilke fordele og ulemper der kan der være og nogle ting, du bør være opmærksom på, hvis du går og overvejer et hundefoder abonnement og selvfølgelig henviser vi også til nogle steder, hvor det er muligt med et hundefoder abonnement. 

Gilpa hundefoder abonnement

Gilpa har selvfølgelig et hundefoder abonnement og det er ret så nemt at komme igang. Første skridt er at oprette et login her. Efterfølgende vælger du blot det ønskede hundefoder, som du normalt ellers ville gøre. Inden du lægger ordren, kan du vælge, hvor ofte du vil modtage dit hundefoder og hvor mange poser ad gangen. Nogle af fordelene ved et hundefoder abonnement hos Gilpa er:

  • Du vælger selv din første leveringsdag. Vælger du en weekend eller helligdag, så rykkes levering automatisk til den første hverdag.
  • Du kan selv bestemme, hvor ofte du vil have hundefoderet leveret til
  • Du kan altid ændre leveringstidspunktet fra gang til gang
  • Ingen binding i abonnementet
  • Pengene trækkes først, når foderet forlader lageret

Mæt hundefoder abonnement

Hos Mæt kan du få hundemåltidskasser på abonnement. Processen er nemt og er således:

  • Først vælger du antal pølser (formen på 500 g hundefoder)
  • Nu skal du vælge, hvilken slags protein foderet skal indeholde. Her kan du vælge mellem kylling eller gris – eller om du ønsker halv af hver.
  • Næste skridt er, om det skal være deli eller med risotto. Deli betyder, at det er kornfrit og indeholder 80% kød og sunde grøntsager. Risotto er en blanding af sunde ris, der er gode for din hunds fordøjelse.
  • Til sidst skal du vælge, hvor ofte du vil have det leveret. Her har du mulighed for at vælge mellem ugentligt, hver anden uge, hver 4. uge eller hver 8. uge

Er du i tvivl om, hvor mange antal pølser du rent faktisk bør bestille, er der en guide til rådighed, som udfra din hunds vægt hjælper med at vejlede dig til den rette mængde. Desuden er der også gratis levering hos Mæt, når du bestiller måltidskasser på abonnement.


Dyreverdenen hundefoder abonnement

Istedet for at du månedligt skal huske dig selv på, at det er ved at være tid til at bestille foder fra Dyreverdenen, så kan du blot lave det til en abonnement-løsning. På den måde vil du månedligt og automatisk modtage dit hundefoder – uden bekymringer. Ønsker du at opsige abonnementet, så er der ingen bindinsperiode ved Dyreverdenen og du kan derfor opsige fra dag til anden. Det er dog vigtigt, at du gør det inden den 15. i en måned, da du ellers får en levering mere med.

Køb af hundefoder på abonnement: Det skal du se efter

Når du skal på udkig efter dit næste hundefoder abonnement, så er der nogle ting, du bør have med i dine overvejelser. Ved at have det med i dine overvejelser, så sikrer du, at du får et hundefoder abonnement, der passer til jer og du har fået afstemt forventningerne, så du ved, hvad der kan forventes, når du tilmelder dig. Så læs videre og bliv klogere på, hvad du skal være opmærksom på:

Type hundefoder

Der findes forskellige typer af hundefoder abonnementer og nogle indebærer, at foderet bliver sat sammen, så det er tilpasset din hund efter behov. Andre steder vælger du blot fra det eksisterende hundefoder fra dit favorit brand og så er det dét, der bliver sendt afsted til dig. Er du i tvivl om, efter at have været online, hvad det er for noget hundefoder, der passer bedst til din hund, så tag ned i en butik og læs mere om det eller snak med en professionel. Efterfølgende kan du så tegne et hundefoder abonnement på det valgte foder, som fremover så vil komme på det ønskede tidspunkt.

Leveringstid

En anden ting, du også skal være opmærksom på, når du bestiller hundemad, er leveringstiden. Oftest kan du vælge mellem forskellige leveringstider og hvornår du ønsker, at det bliver leveret. Det kommer selvfølgelig an på, hvor meget foder din hund har behov for og hvad den spiser i løbet af en dag. Så det kræver lidt udregning – men oftest hjælper de dig på vej med en guide, hvis du har brug for hjælp til udregningen. Her vil du oftest blive vejledt i, hvor meget din hund skal have og hvor ofte du bør modtage din bestilling. Så læs, hvordan det foregår det enkelte sted og ellers skal du blot tage kontakt til forhandleren og så kan de hjælpe dig nærmere med, hvor ofte du skal modtage dit hundefoder, så det giver mening for jer.

Bindingsperiode

Bindingsperioden er vigtig at have styr på, inden du begiver dig ud i at tilmelde dig et hundefoder abonnement. For selvom at det lyder helt fantastisk og der jo nærmest kun burde være fordele, så er det bare ikke altid scenariet. Sommetider fungerer det bare ikke, og så skal du gerne kunne opsige det hurtigst muligt, så det ikke er spild af penge og du ikke står med flere kilo hundefoder, du ikke ved, hvad du skal gøre ved. Så læs det med småt og gør dig klar over, hvor lang en bindingsperiode du har. Er du usikker på det og ved slet ikke, om foderet er det rigtige for din hund, så bør du vælge et hundefoder abonnement, der kun har én måneds opsigelse, eller hvor du kan få tilsendt en smagsprøve.

En anden ting ift. bindingsperioden, som er værd at være opmærksom på, er, hvornår du skal opsige det i løbet af måneden, hvis det skal nåes i rette tid, så der ikke kommer en måned mere med, inden i afslutter det. Nogle steder skal det f.eks. være inden den 15. i måneden, for ellers får du en måned mere med.

Fordele ved hundefoder abonnement

Når du først har styr på det hele, så er der nærmest ikke andet end fordele ved et hundefoder abonnement. En af fordelene er selvfølgelig, at du ikke skal tænke over, hvornår du skal købe næste hundefoder, for det kommer helt automatisk i tide, inden posen er tom. For ja, sommetider så bliver det glemt i farten. Eller – måske du har tænkt over det sidste par dage, men hver gang du er kommet ud af døren, så har du glemt alt om det hundefoder. Når den sidste dag så er kommet og du bare er nødt til at tage afsted, så passer det sjældent super godt – men du er nødt til det, for der er ikke mere. Med et hundefoder abonnement slipper du fremover for dette scenarie.

Det betyder, at du slipper for at skulle planlægge de lidt større indkøb af hundefoder, for det ordner bare sig selv. En anden ting er – du slipper for at bære den tunge pose ud i bilen, for nu bliver det leveret lige til din dør. Der er altså minimum af arbejde og planlægning i et hundefoder abonnement.

En sidste ting, som også er genialt, når det kommer til hundefoder på abonnement, er, at du selv kan vælge intervallet af leveringer. Ønsker du en levering hver 2. uge, så kan du oftest vælge det. Vil du hellere, at du får en stor levering ad gangen, så kan du vælge månedligt eller måske hver 2. måned, hvis det passer bedst med jer? Der er god fleksibilitet, så du kan planlægge det bedst muligt efter dine egne ønsker.

Tidligere artikelShetland Sheepdog – Lær racen at kende!
Næste artikelUgens Kæledyr – Dexter (Uge 10)
Mit navn er Julia, og jeg er administrator her på Petguide. Siden jeg var barn, har jeg elsket stort set alle dyr! (udover ederkopper)! Her på siden kombinerer jeg den kærlighed med min generelle nysgerrighed for at finde det bedste udstyr, foder, tips og tricks til alle kæledyrsejere.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her