Essential hundefoder – Find favoritten til din bedste ven

0
299

Opdateret den 24/08/2022

Essential oversættes til vigtigt eller nødvendigt, og navnet kunne ikke være mere passende, når vi taler om Essential hundefoder. For hvad er vigtigere end at sikre sig, at menneskets bedste ven får den allerbedste næring. Som Essential Foods selv siger på deres hjemmeside, så er hundemaden med til at forbedre og forlænge din bedste vens liv – det gælder, hvad end der er tale om din helt nye hvalp eller din bedste ven igennem mange år.

9 forskellige varianter fra Essential

Essential Hundefoder – The beginning til små hunde

Essential Hundefoder 1

Essential The Beginning er det perfekte valg af hundefoder til din lille hundehvalp. Kvaliteten af råvarerne, som er brugt i dette foder, er i toppen. Selve måltidet er “grain free” og foderet indeholder 85% kylling, and, laks, ørred og æg. Essential hundefoder – The Beginning anbefales til hvalpe frem til 10-12 måneders alderen.


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
256,00 256,00 GÅ TIL BUTIK ➜
256,00 256,00 GÅ TIL BUTIK ➜
729,00 729,00 GÅ TIL BUTIK ➜

Essential Hundefoder- The beginning til store racer

Essential Hundefoder Large breed

Til hvalpe og junior, der som voksen vejer mere end 15 Kg. Produktet minder meget om Essential the Beginning. Den eneste forskel er, at denne hundemad er til egnet hunderacer, som bliver større end 15+ kg som fuldvoksne. Essential hundefoder understøtter vækstfasen for de større hunderacer.


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
256,00 256,00 GÅ TIL BUTIK ➜
688,00 688,00 GÅ TIL BUTIK ➜

Essential Hundefoder – Superior Living

Kornfri og et perfekt valg til din fuldvoksne ven. Superior Living er med kylling og and, og egner sig specielt til hunde med et normalt aktivitetsniveau. Superior living er en af Essential Foods kendte favoritter. Størrelsen på poserne variere, så det er muligt at få det perfekte produkt til netop jeres behov.


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
599,00 599,00 GÅ TIL BUTIK ➜

Essential Hundefoder – Nautical Living

Nautical living er et af de mere sikre valg til din voksne hund. Det er hundefoder med 77% laks, ørred, sild, æg og sæsonens fisk. Så hvis du ved, at din hund har en forkærlighed til smagen af fisk, så vil dette sikkert være en hurtig favorit derhjemme.


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
614,00 614,00 GÅ TIL BUTIK ➜
614,00 614,00 GÅ TIL BUTIK ➜
614,00 614,00 GÅ TIL BUTIK ➜

Essential Hundefoder – Estate Living

Essential hundefoder Estate living

Estate Living er et dejligt måltid til din hund. Hundemaden indeholder græsfodret britiske lam og fritgående hjorte. Estate living er hundefoder, som er egnet til voksne hunde i alle racer. Du skal ikke være bekymret, hvis din hund ikke spiser så meget, som den plejer, for Essential hundefoder giver nemlig hunden en anden form for mæthed.


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
269,00 269,00 GÅ TIL BUTIK ➜
269,00 269,00 GÅ TIL BUTIK ➜
269,00 269,00 GÅ TIL BUTIK ➜

Essential Hundefoder – Older

Older er Essential Foods svar på det perfekte hundefoder til den lidt ældre hund. Målet med Essential hundefoder er at sikre en høj livskvalitet. Det anbefales, at hunde begynder og spise Older, når de er har overstået 2/3 af deres dejlige liv. Hundefoderet indeholder 78% kylling, and, laks, ørred og æg.


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
269,00 269,00 GÅ TIL BUTIK ➜
269,00 269,00 GÅ TIL BUTIK ➜
269,00 269,00 GÅ TIL BUTIK ➜

Essential Hundefoder – Contour

Hvis din hund har tendens til overvægt, så er dette et oplagt valg. Contour er, ligesom næsten alle de andre forskellige former for Essential hundefoder, totalt korn fri. Dette hjælper specielt til et stabilt blodsukker hos din hund. Denne hundemad anbefales også efter en kastrering eller sterilisering, da disse indgreb kan have indflydelse på, hvad der anbefales, at din hund får efterfølgende.


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
614,00 614,00 GÅ TIL BUTIK ➜
614,00 614,00 GÅ TIL BUTIK ➜
614,00 614,00 GÅ TIL BUTIK ➜

Essential Hundefoder – Stamina

Stamina er det tætteste, du kommer på at kunne give din bedste ven, hundefoder, som også kan betragtes til at være energigivende. Så dette hundefoder er perfekt til specielle anledninger, hvis der er påkrævet lidt mere energi end normalt. Hundemaden er også meget oplagt til hunde, som lider af undervægt.


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
179,00 179,00 GÅ TIL BUTIK ➜
269,00 269,00 GÅ TIL BUTIK ➜
269,00 269,00 GÅ TIL BUTIK ➜

Essential Hundefoder – Balance

Essential hundefoder Balance

Balance er det mest økonomiske-venlige hundefoder fra Essential Foods. I forhold til mange andre produkter så har Balance kun en enkelt protein kilde, som er kalkun. Dette foder indeholder korn og er specielt god i perioder, hvor din hund bøvler med “løs mave”. Desuden er det en tand billigere end de andre typer af hundefoder, så endnu flere kan være med på bølgen om kvalitetsbevidst hundefoder til vores bedste venner.


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
209,00 209,00 GÅ TIL BUTIK ➜
209,00 209,00 GÅ TIL BUTIK ➜
529,00 529,00 GÅ TIL BUTIK ➜

Hvem er Essential Foods?

Essential Foods er stiftet af Christian Degner-Elsner. Christian har et ønske om, at alle levende væsener skal kunne opnå en form for livskvalitet. Essential startede med at producere foder til hunde, men er senere hen begyndt at lave produkter til katte ligeledes. Essential hundefoder er dog stadig virksomhedens primære produkt.

Da hunde kommer i mange størrelser, racer og aldre, så er der selvfølgelig blevet lavet Essential hundefoder til mange forskellige typer af hunde. Det gælder, hvad end du har en hvalp med et meget højt energiniveau eller om du har en ældre hund, som du bare vil give den bedst mulige livskvalitet – det rette Essential hundefoder findes til jer.

Er hundemaden til hvalpe eller voksne hunde?

Der findes mange forskellige former for foder, og derfor kan det være en ide om sætte sig lidt ind i, hvilke mulige Essential hundefoder der findes. Til de helt små hvalpe har Essential hundefoderet “The Beginner”, som egner sig helt perfekt til de helt små hvalpe, der som voksne ikke bliver over 15 kg. Har du modsat en hvalp, der som voksen bliver over 15 kg, så kan The Beginner – Large breed anbefales.

Har du en voksen hund, så er det faktisk mere et spørgsmål om præferencer og behov, for der findes Essential hundefoder til enhver smag. Hvis du ved, at din elskede hund nyder smagen af kylling frem for smagen af fisk, så anbefaler vi, at du læser op på de forskellige varianter af Essential Hundefoder, der findes og finder jeres match.

Portionsstørrelse

Men hvor meget skal min hund så have af Essentials hundefoder? Hos Essential anbefaler man, at man justerer ned i den mængde, man plejer at give sin hund, da Essential hundefoder giver en anden mæthedsfornemmelse for hundene. Dog skal man stadig være opmærksom på sin hunds afføring. Hvis afføringen ikke er fast, så skyldes det nok overfodring af hundemaden. Det er bare et spørgsmål omkring tid og forsøg, før at man finder den helt rigtige mængde. Men når man har fundet denne mængde, så skal man bare nyde alle fordelene ved Essential hundefoder.

BOF (Behavioural Optimizing Foods)

En af kerneværdierne hos Essential hundefoder er at sørge for, at din hunds blodsukker er normalt. Hvis blodsukkeret svinger meget hos din kære hund, kan det påvirke din bedste vens livskvalitet. Derfor går de meget ind for, at næsten alle deres produkter arbejder med BOF pricippet (Behavioural Optimizing Foods). Mange af de mennesker, som prøver Essential hundefoder beretter, at de ser store positive forandringer ved deres kæledyr. Imens at andre kun oplever mindre forandringer.

Kvaliteten er bedst i test

Du spørger sikkert, hvordan ved man, om Essential hundefoder er så godt, som det lyder? Jamen, det er der faktisk andre personer, som også har tænkt. Derfor henviser Essential Foods til en stor vurdering fra Allaboutdogfood, hvor der blev sammenlignet over 900 forskellige hundemadsprodukter. Og som du nok kan forestille dig. så rankede Essential hundefoder i toppen. Udover at virksomheden er meget stolte over at blive rangeret så højt, så henviser de også til vurderinger af andre sider, hvor de selvfølgelig også har rangeret i toppen. Kort fortalt så kan man sige, at kvaliteten hos Essential hundefoder er i toppen.

Hvordan skifter du til Essential hundefoder?

Hvis du allerede har en hund, som virker glad og frisk, så er det stadig meget muligt, at du oplever stor forskel ved at skifte fra normal hundemad til Essential hundefoder. Men at skifte hundemad er ikke noget, man bare lige gør. Man skal huske og tage hensyn til menneskets bedste ven. At skifte hundemad er noget, man normalt vil gøre over en uges tid. Når man skifter kosten så skal dette gøres stille og roligt.

  • Dag 1 og 2: 75% af det gamle mad og 25% af det nye kost.
  • Dag 3 og 4: Her anbefales det 50% af det gamle foder og 50% af det nye kost.
  • Dag 5 til 7 – 25% af det gamle mad og 75% af det nye kost.

Når den første uge er gået, så kan man begynde og nøjes med den nye kost. Dog skal man under hele udskiftningen, være opmærksom på, hvordan din hund har det. Det kan være, at din hund får mere luft i maven eller at den oplever maveproblemer. Hvis dette sker, så anbefales det, at man går tilbage til den gamle kost.

Fordele ved Essential hundefoder

Du sidder sikkert og tænker, hvilke fordele er der ved at vælge Essential hundefoder. Heldigvis er der rigtig mange forskellige fordele ved at vælge og glæde din hund. Vi har prøvet og opstille blot nogle af de fordele ved Essential hundefoder.

Forskellige størrelse hunde

Når man kigger på foder til hunde, så er det ikke altid klart hvilke aldersgruppe, de forskellige poser af foder er til. Dette er noget Essential er klar over. Derfor har de valgt at have et bredt sortiment. Så der findes både foder til den helt lille hvalp med alt for meget energi. Eller den lidt ældre generation, som kræver en lidt mere varieret kost.
Det er også muligt at få forskellige størrelser af Essential hundefoder, så det er ligemeget, om du har brug få en mindre pose med 3 Kg. Eller om du har behov for den store 12 Kg. Pose, så findes der det perfekte Essential hundefoder til dig og din hund.

Forskellige smagsvarianter

Om din hund er kræsen, eller om den bare elsker smagen af kylling højere end noget andet. Så findes der også det perfekte match i Essential hundefoder. Med produkter som Nautical Living, hvor alle hovedingredienserne er forskellige former for fisk. Eller hvis din hund er mere til kalkun og oksekød, så findes det perfekte match i Highland living. Kort fortalt så findes der så mange forskellige varianter, med forskellige smage. Det er næsten umuligt ikke at finde noget, man kan lide. Dette gør også, at Essential hundefoder er perfekt i forhold til de forskellige allergier, som din hund kunne have.

Bof – Princippet

Endnu en fordel ved Essential hundefoder er selvfølgelig BOF princippet. Altså hele grundideen med BOF princippet er at skabe livsglæde hos dine kæledyr. Dette sker ved at sikre, at produkterne ikke er med til at skabe forstyrrelser i blodsukkeret. Noget, som ikke er sundt for din hund at indtage for meget af, er korn, da det virkelig påvirker hundens blodsukker. Derfor er der ingen korn i Essential hundefoder, dog er hundemaden “Balance” en undtagelse for dette.

Prøvemåltider

Hvis du synes, det alt sammen bare lyder helt perfekt, men du stadig er en smule kritisk, om din hund vil kunne lide Essential hundefoder. Så kan man heldigvis få prøvemåltider, som indeholder 100 gram. Du kan få dem til alle de forskellige produkter.

Variation af måltiderne

Der vil altid være kræsne kunder, især når der er tale omkring hunde og deres kost. Derfor kan det være en rigtig god ide at variere deres kost løbende mellem de forskellige produkter, for at gøre det nemmere for forbrugerne, så kan man købe nogle større pakker, hvor man får 3 forskellige typer af Essential hundefoder.

Det skal du se efter, når du køber foder til din hund

Når du skal have nyt foder til din kære hund, så er det vigtigt,m at du lige er opmærksom på:

  • Er det en hvalp, du har? En fuldvoksen eller en hund, der er oppe i alderen?
  • Har din hund nogle allergier?
  • Hvilke aktivitetsniveau har din hund?

Når du har styr på ovenstående, så er det tid til at undersøge de forskellige muligheder for hundemad. Heldigvis findes der Essential hundefoder, som har måltider til alle størrelser både små hvalpe og ældre hunde. Hvis du har brug for allergivenlig foder, så findes dette også hos Essential. Slutteligt, hvis du har en hund som har et højt aktivitetsniveau, så kan du også få det perfekte foder, som sikrer, at din hund kan få energi og vedligeholde sin livskvalitet.

FAQ

Tidligere artikelUgens Kæledyr – Kato & Huxi (Uge 33)
Næste artikelHundelegetøj med godbidder | Vores 6 favoritter

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her