Essential Hundefoder

Essential hundefoder | En favorit blandt mange

Essential oversættes til vigtigt eller nødvendigt, og navnet kunne ikke være mere passende, når vi taler om Essential hundefoder. For hvad er vigtigere end at sikre sig, at menneskets bedste ven får den allerbedste næring. Som Essential Foods selv siger på deres hjemmeside, så er hundemaden med til at forbedre og forlænge din bedste vens liv – det gælder, hvad end der er tale om din helt nye hvalp eller din bedste ven igennem mange år.

Hvem er Essential Foods?

Essential Foods er stiftet af Christian Degner-Elsner. Christian har et ønske om, at alle levende væsener skal kunne opnå en form for livskvalitet. Essential startede med at producere foder til hunde, men er senere hen begyndt at lave produkter til katte ligeledes. Essential hundefoder er dog stadig virksomhedens primære produkt.

Da hunde kommer i mange størrelser, racer og aldre, så er der selvfølgelig blevet lavet Essential hundefoder til mange forskellige typer af hunde. Det gælder, hvad end du har en hvalp med et meget højt energiniveau eller om du har en ældre hund, som du bare vil give den bedst mulige livskvalitet – det rette Essential hundefoder findes til jer.

Er hundemaden til hvalpe eller voksne hunde?

Der findes mange forskellige former for foder, og derfor kan det være en ide om sætte sig lidt ind i, hvilke mulige Essential hundefoder der findes. Til de helt små hvalpe har Essential hundefoderet “The Beginner”, som egner sig helt perfekt til de helt små hvalpe, der som voksne ikke bliver over 15 kg. Har du modsat en hvalp, der som voksen bliver over 15 kg, så kan The Beginner – Large breed anbefales.

Har du en voksen hund, så er det faktisk mere et spørgsmål om præferencer og behov, for der findes Essential hundefoder til enhver smag. Hvis du ved, at din elskede hund nyder smagen af kylling frem for smagen af fisk, så anbefaler vi, at du læser op på de forskellige varianter af Essential Hundefoder, der findes og finder jeres match.

Portionsstørrelse

Men hvor meget skal min hund så have af Essentials hundefoder? Hos Essential anbefaler man, at man justerer ned i den mængde, man plejer at give sin hund, da Essential hundefoder giver en anden mæthedsfornemmelse for hundene. Dog skal man stadig være opmærksom på sin hunds afføring. Hvis afføringen ikke er fast, så skyldes det nok overfodring af hundemaden. Det er bare et spørgsmål omkring tid og forsøg, før at man finder den helt rigtige mængde. Men når man har fundet denne mængde, så skal man bare nyde alle fordelene ved Essential hundefoder.

BOF (Behavioural Optimizing Foods)

En af kerneværdierne hos Essential hundefoder er at sørge for, at din hunds blodsukker er normalt. Hvis blodsukkeret svinger meget hos din kære hund, kan det påvirke din bedste vens livskvalitet. Derfor går de meget ind for, at næsten alle deres produkter arbejder med BOF pricippet (Behavioural Optimizing Foods). Mange af de mennesker, som prøver Essential hundefoder beretter, at de ser store positive forandringer ved deres kæledyr. Imens at andre kun oplever mindre forandringer.

Kvaliteten er bedst i test

Du spørger sikkert, hvordan ved man, om Essential hundefoder er så godt, som det lyder? Jamen, det er der faktisk andre personer, som også har tænkt. Derfor henviser Essential Foods til en stor vurdering fra Allaboutdogfood, hvor der blev sammenlignet over 900 forskellige hundemadsprodukter. Og som du nok kan forestille dig. så rankede Essential hundefoder i toppen. Udover at virksomheden er meget stolte over at blive rangeret så højt, så henviser de også til vurderinger af andre sider, hvor de selvfølgelig også har rangeret i toppen. Kort fortalt så kan man sige, at kvaliteten hos Essential hundefoder er i toppen.

Hvordan skifter du til Essential hundefoder?

Hvis du allerede har en hund, som virker glad og frisk, så er det stadig meget muligt, at du oplever stor forskel ved at skifte fra normal hundemad til Essential hundefoder. Men at skifte hundemad er ikke noget, man bare lige gør. Man skal huske og tage hensyn til menneskets bedste ven. At skifte hundemad er noget, man normalt vil gøre over en uges tid. Når man skifter kosten så skal dette gøres stille og roligt.

  • Dag 1 og 2: 75% af det gamle mad og 25% af det nye kost.
  • Dag 3 og 4: Her anbefales det 50% af det gamle foder og 50% af det nye kost.
  • Dag 5 til 7 – 25% af det gamle mad og 75% af det nye kost.

Når den første uge er gået, så kan man begynde og nøjes med den nye kost. Dog skal man under hele udskiftningen, være opmærksom på, hvordan din hund har det. Det kan være, at din hund får mere luft i maven eller at den oplever maveproblemer. Hvis dette sker, så anbefales det, at man går tilbage til den gamle kost.

Fordele ved Essential hundefoder

Du sidder sikkert og tænker, hvilke fordele er der ved at vælge Essential hundefoder. Heldigvis er der rigtig mange forskellige fordele ved at vælge og glæde din hund. Vi har prøvet og opstille blot nogle af de fordele ved Essential hundefoder.

Forskellige størrelse hunde

Når man kigger på foder til hunde, så er det ikke altid klart hvilke aldersgruppe, de forskellige poser af foder er til. Dette er noget Essential er klar over. Derfor har de valgt at have et bredt sortiment. Så der findes både foder til den helt lille hvalp med alt for meget energi. Eller den lidt ældre generation, som kræver en lidt mere varieret kost.
Det er også muligt at få forskellige størrelser af Essential hundefoder, så det er ligemeget, om du har brug få en mindre pose med 3 Kg. Eller om du har behov for den store 12 Kg. Pose, så findes der det perfekte Essential hundefoder til dig og din hund.

Forskellige smagsvarianter

Om din hund er kræsen, eller om den bare elsker smagen af kylling højere end noget andet. Så findes der også det perfekte match i Essential hundefoder. Med produkter som Nautical Living, hvor alle hovedingredienserne er forskellige former for fisk. Eller hvis din hund er mere til kalkun og oksekød, så findes det perfekte match i Highland living. Kort fortalt så findes der så mange forskellige varianter, med forskellige smage. Det er næsten umuligt ikke at finde noget, man kan lide. Dette gør også, at Essential hundefoder er perfekt i forhold til de forskellige allergier, som din hund kunne have.

Bof – Princippet

Endnu en fordel ved Essential hundefoder er selvfølgelig BOF princippet. Altså hele grundideen med BOF princippet er at skabe livsglæde hos dine kæledyr. Dette sker ved at sikre, at produkterne ikke er med til at skabe forstyrrelser i blodsukkeret. Noget, som ikke er sundt for din hund at indtage for meget af, er korn, da det virkelig påvirker hundens blodsukker. Derfor er der ingen korn i Essential hundefoder, dog er hundemaden “Balance” en undtagelse for dette.

Prøvemåltider

Hvis du synes, det alt sammen bare lyder helt perfekt, men du stadig er en smule kritisk, om din hund vil kunne lide Essential hundefoder. Så kan man heldigvis få prøvemåltider, som indeholder 100 gram. Du kan få dem til alle de forskellige produkter.

Variation af måltiderne

Der vil altid være kræsne kunder, især når der er tale omkring hunde og deres kost. Derfor kan det være en rigtig god ide at variere deres kost løbende mellem de forskellige produkter, for at gøre det nemmere for forbrugerne, så kan man købe nogle større pakker, hvor man får 3 forskellige typer af Essential hundefoder.

Det skal du se efter, når du køber foder til din hund

Når du skal have nyt foder til din kære hund, så er det vigtigt,m at du lige er opmærksom på:

  • Er det en hvalp, du har? En fuldvoksen eller en hund, der er oppe i alderen?
  • Har din hund nogle allergier?
  • Hvilke aktivitetsniveau har din hund?

Når du har styr på ovenstående, så er det tid til at undersøge de forskellige muligheder for hundemad. Heldigvis findes der Essential hundefoder, som har måltider til alle størrelser både små hvalpe og ældre hunde. Hvis du har brug for allergivenlig foder, så findes dette også hos Essential. Slutteligt, hvis du har en hund som har et højt aktivitetsniveau, så kan du også få det perfekte foder, som sikrer, at din hund kan få energi og vedligeholde sin livskvalitet.

FAQ

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger