Carnilove godbidder | Få mest ud af godbidderne

Carnilove godbidder har taget hundeverdenen med storm! Og er blevet fast inventar hos mange hundeejere. Vi forstår det egentlig godt, for de er anderledes og du kan helt selv vælge, om du ønsker dem i crunchy eller som blød snack til din hund. I den her artikel kan du blive klogere på, hvorfor godbidder er et must i hjemmet og så kan du lære lidt om mærket Carnilove. 

Hvad er Carnilove godbidder?

Carnilove godbidder er kendt for deres indhold. Godbidderne indeholder nemlig ingen korn og samtidig er de kartoffelfri. Korn er oftest en del af enten hundefoder eller godbidder og kan for mange virke som en energikilde. Men flere og flere afviger fra det, da det ikke som sådan er en naturlig del af hundens kost. Det skyldes, at hunde ikke kan udnytte overskuddet fra både kartofler og korn, og da energien ikke kan udnyttes, så ender det i stedet med at blive lagret som fedt.

Hvorfor er Carnilove godbidder en god ide?

Carnilove godbidder er alletiders godbidder at prøve. En af fordelene ved netop disse godbidder er, at de har smag af vildt. Det er altså godbidder, der giver så meget naturlig smag som muligt. Før hunde blev kæledyr blandt mennesker, levede de af vildt i naturen og det er derfor smage, som vores hunde elsker, da det vækker de naturlige instinkter i dem. Det skyldes selvfølgelig ikke kun de lækre smagsvarianter, som Carnilove godbidder findes i. Det skyldes i høj grad også, at godbidderne indeholder et højt indhold af kød og proteiner og selvfølgelig med alle deres favoritter. Carnilove laver nemlig godbidder af smage som f.eks: makrel, karpe, vagtel, vildsvin, struds og meget andet.

Det kan du bruge Carnilove godbidder til

Træning

Der er flere ting, du kan bruge Carnilove godbidder til. Noget af det, som vi bruger godbidder allermest til, er træning – altså når vi skal træne vores hunde. Det gælder, hvad end det er træning i at gå pænt, til hundetræning, til agility eller hvis din hund blot skal lære det helt gængse som f.eks. “sit” eller “dæk”.

Grundene og formerne af træning kan være mange, men tilfælles er altid godbidderne som motivation. Og der må vi bare erkende, at netop godbidderne fra Carnilove er alletiders ide, da det er nogle, vores hunde elsker. Når vi bruger godbidder i forbindelse med træning, så er det ideelt, at det er godbidder, som vores hunde elsker.

Det gør nemlig, at de er mere motiveret til at arbejde for en snack og gøre, hvad der bliver sagt. Er det godbidder, der ikke interesserer dem? Jamen, hvorfor skulle de så arbejde for at få dem, hvis det ingen interesse har. Så Carnilove godbid er alletiders, når der skal trænes på den ene eller anden måde.

Hygge

Men godbidder behøver ikke altid gives som en belønning for fysisk aktivitet. Sommetider fortjener vores firbenede venner bare en lille treat, fordi de er skønne og vi elsker dem. Det gør dem glade. Og når de er glade, så er vi glade! Specielt disse fra Carnilove, som hverken indeholder kartoffel eller korn.

Hvor mange godbidder må jeg give min hund?

Der er ingen regler for, hvor mange godbidder du må give din hund. Det er dog vigtigt at understrege, at godbidder til din hund aldrig må være en erstatning for det foder, de ellers skal have. Godbidder må heller ikke gives i en sådan mængde, at det påvirker din hunds velvære og den f.eks. ender med at blive overvægtig.

Du kender din hund bedst og ved selv hvor mange godbidder, du kan give din hund, ift. hvor aktiv den er og hvad den kan tåle. Er godbidderne en stor del af jeres hverdag, så vil det give god mening at vælge godbidder, som Carnilove godbidder, der ikke indeholder et for højt fedtindhold og hverken er med kartoffel eller korn, for så kan du med god samvittighed bruge dem i løbet af dagen – hvad end det er til træning eller hygge.

Er det et godt valg at give min hund Carnilove godbidder?

Det korte svar er: Ja, det synes vi! Når vi skal give vores hunde godbidder, så må de gerne indeholde naturlige ingredienser, ikke være tilføjet en masse tilsætningsstoffer og gerne indeholder ingredienser, som du kan genkende, når du læser om dem på pakken. Alt det kan vi krydse af, når vi kigger på Carnilove godbidder. De indeholder råvarer, som vi kender, er uden tilsat sukker og så indeholder de fleste også vitaminer af en eller anden art (alt efter hvilken smag du vælger), som gavner din hund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger