bedste hvalpesele

Find din bedste hvalpesele her!

Den bedste hvalpesele til din nye hvalp er noget, alle ny hundeforældre stræber efter. Din nye bedste ven skal nemlig have det bedste af det bedste, når I skal ud at lære at gå pænt i snor, opleve verdenen og bare rundt på eventyr. Til dét skal I bruge en hvalpesele, der er behagelig for din hund, sidder pænt og passer til en hvalp og så må den ikke veje for meget – for det er jo blot en lille hvalp og den kan ikke tåle for meget vægt på sig.

Hvorfor er en hvalpesele vigtig?

En hvalpesele er først og fremmest vigtigt, fordi den giver dig mulighed for at komme ud og opleve med den nye hvalp. Selvom at de selvfølgelig ikke kan gå langt eller skal ud på den helt store tur, så gør en hvalpesele, at I kan komme ud og øve i at gå pænt. Til at starte med er det vigtigt, at din hvalp lærer at gå med en hvalpesele, så den fremover kan vænne sig til det. Det gør det altså nemmere for dig selv.

En anden ting, der er en fordel ved en hvalpesele, er pasformen. Måden den sidder på din hund, giver en meget større komfort for din hvalp og er med til at mindske muligheden for skader, ift. hvis I har et halsbånd. Et ubevidst hårdt ryk, fordi man er uopmærksom et øjeblik, kan i værste tilfælde give din hvalp skader eller smerte. Med en hvalpesele er den omkring bryst og mave. Det fordeler altså trykket, hvis din hund trækker eller der opstår uventede ryk. Altså alt i alt – mere sikker og bedre for din hund, når I er ude. 

Hvordan finder jeg den bedste hvalpesele til min hund?

Det er meget individuelt fra hund til hund og fra race til race, hvad der er den bedste hvalpesele for jer. Der er nogle enkelte ting, som du kan være opmærksom på, når I skal ud og købe en. Men det er vigtigt at huske på, at dette afsnit blot er vejledende og det selvfølgelig kan variere fra hvalp til hvalp, hvordan den bedste hvalpesele er og hvordan den sidder. 

Størrelsen 

Det første som du selvfølgelig skal være opmærksom på, er størrelsen. Er din hund en hvalp, er det ikke sikkert, at den bare skal have den mindste størrelse, der er. Selvom at alle hvalp jo er små og søde, når vi får dem, så er der forskel på størrelsen i mellem racer og hvor hurtigt de vokser. Undersøg derfor målene på de forskellige størrelser af hvalpeselerne, så du ved, om det er den helt lille, du skal bruge eller om du lige skal op i en størrelse større, fordi din hvalp er vokset meget på det seneste. 

Designet 

I denne artikel har vi fokuseret på at finde hvalpeseler, der går rundt om både bryst og mave. Det der er formålet her, er at få den bedste komfort. Dette gælder både ift., når din hvalp blot har selen på, men også når I går og der er sat en snor i. Det skal nemlig være behageligt, hvis der bliver trukket lidt eller der er uenigheder om, hvilken vej i skal.

Med en hvalpesele, der giver din hvalp en god pasform, sikrer du, at din hund synes, at det føles behageligt under hele gåturen. Det gør, at den får gode oplevelser ud af det og forbinder det med noget rart, når den får selen på. Rent sikkerhedsmæssigt er det også bedst for din hvalp med en bred hvalpesele, der går hele vejen rundt. Det hjælper nemlig med at minimere skader på den, da den stadig blot er en hvalp, der hele tiden vokser og udvikler sig. 

Farven

Denne del er ikke super vigtig – hvert fald ikke ift. din hvalps sundhed eller velvære. Denne del er mest for din egen skyld og hvad du foretrækker. Det er klart, at når man lige har fået en ny og skøn hvalp, så skal den selvfølgelig være så fin og have det fineste udstyr! Og det er jo helt forståeligt. Så vi synes, at du skal vælge lige netop den farve, som du synes, passer bedst til din hvalp. Der er ingen grund til at gå på kompromis med det! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger