bæretaske til hund

Opdateret den 27/06/2022

Sommetider er en bæretaske til hund bare en nødvendighed! Den kan gøre hverdagen så meget nemmere for dig, som har en lille hund, der gerne vil med på farten. For ja, de små ben løber bare ikke så langt og stærkt som dig. Og så er en bæretaske til hund altså helt perfekt. Det bliver mere og mere populært, fordi ja – vi vil altså bare have de vores små bedste venner med overalt. Det er nemlig så skønt at kunne bruge flere timer med dem, og samtidig ordne de daglige ærinder eller besøg hos familie og venner. Så vi forstår jer – og har i den anledning gjort det så nemt for jer. Vi har nemlig samlet en masse lækre bæretasker til hund, så du kan vælge lige netop den, du synes, er et match!

Måden vi har valgt dem på, er en god kombination af det hele. Vi har valgt nogle af de bedste anmeldte online – altså dem folk er helt vilde med. Så har vi også valgt blandt vores favorit brands, som vi ved, har kvaliteten i top – og så har vi jo helt sikkert også valgt ud fra designs. Når nu skal gå rundt med den som en taske, så må den også gerne være lidt lækker at vise frem. Så vi har valgt ud fra lidt blandede kriterier, så der forhåbentligt er noget, der falder i god jord hos jer.

Vores favorit bæretasker til hund

#1 Annie Black Canvas Papir Bæretaske 

En smuk taske, som du kan have med dig overalt. Den har et luksuriøst design, og er dejlig blød for din hund. Når du køber denne, medfølger der et fór. Det betyder altså, at det er aftageligt og tasken kan tilpasses årstiderne. 


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.099,00 1.099,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#2 Viktoria Bæretaske

En fin bæretaske fra Viktoria i et lækkert, tykt design. Den oser af hygge og komfort, og din hund vil elske at putte sig deri. Tasken kan bære op til 5 kg og er med integreret line, så din hund ikke kan hoppe op ad tasken. Farven er mørkeblå. 


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

#3 Mutts & Hounds Hundetaske

En bæretaske til hund af lækker tweed og med blødt fleece stof indvendigt. Håndtagene er stærke og store nok til, at du kan tage dem over skulderen, hvis det ønskes. Der er også styr på sikkerheden! Du finder nemlig en indvendig hundesnor, så din hund fastgøres. Du kan vælge mellem 2 størrelser. 


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.199,00 1.199,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#4 KW Bæretaske til hund

Sort bæretaske med klassisk læderlook. Dejlig stilren og kan fås i hele 3 størrelser, så du kan få en, der passer til din hund. Størrelserne er baseret på din hunds vægt. Den er dejlig puffet, og altså blød for din hund at være. 


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
279,00 279,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#5 VOV&VUF Hundetaske

Skøn taske til rejse på fods, bil, tog eller fly. Materialet er af 100% genanvendeligt nylon. Men til trods for genanvendelig materialer, så er bæltestropperne stærke og kan godt klare en lille hund eller hvalp der i. Tasken skal bæres over skulderen, og der er en strop indvendigt til halsbåndet, så din hund ikke bare kan hoppe ud. 


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

#6 KW Bæretaske

Endnu en klassiskternet bæretaske til hund, som du kan få i 2 størrelser. Den ene kan bære helt op til 12 kg. Den er nem at bære via skulderstropperne, som er standhaftige og kan tåle lidt. Den er desuden dejlig komfortabel for din hund og med et stort hul, så din hund kan stikke hovedet ud og holde øje med alt der sker omkring den. Du kan desuden vaske tasken ved 30 grader. 


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
295,00 295,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#7 Cloud7 Luksus Hundetaske

Her får du en taske, der både kan bruges som bæretaske eller hundeseng. Den kan bære op til 9 kg, og giver din hund en hyggelig og tryg atmosfære, hvor den kan slappe helt af, imens I er på farten. Der er selvfølgelig også integreret en krog i tasken, så din hund kan sættes fast og ikke hoppe ud af tasken. 


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
2.495,00 2.495,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#8 Annie Havana

Endnu en smuk taske , hvor din hund kan holde øje med alt, der sker omkring den, når I er ude og nyde livet. Der medfølger allerede ét for-lærred med, og så kan du altid tilkøbe et ekstra inderfor af uldbouclé, hvis der virkelig skal hygges. Den er ideel til hunde af maks 10 kg og den måler B 38 x D 18 x H 25 cm.


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.099,00 1.099,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#9 Mutts & Hounds Hundetaske 

En skøn bæretaske til din hund, hvor komfort og luksuriøsitet er to af nøgleordene. Der er to behagelig håndtag, så du kan bære tasken med dig overalt. Udover det er der en lynlås i toppen og en indvendig snor, som hjælper til at holde din hund sikkert og i tasken. Den kan også bruges som en rejseseng og så fås den i 2 størrelser. 


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.199,00 1.199,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#10 Cloud 7 Milano Bæretaske

Ønsker du en bæretaske til hund med skønne farve, der stråler af hygge – så er denne perfekt. Den har brune og rosa toner, som også gør den rigtig stilfuld at se på. Stoffet, både indvendigt og udvendigt, er blødt – så komforten er virkelig i top ved denne. I bunden finder du en vaskbar pude, som kan vaskes ved 30 grader.


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
995,00 995,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#11 Trixie Bæretaske Riva

Sort bæretaske i læder-lignende look fra Trixie. Den er af kraftigt stof, så det føles behageligt for din hund, mens den oplever verdenen med dig.  Den har en indvendig sikkerheds karabinhage, så din hund kan sættes fast, og chancerne for den springer ud minimeres. Den måler L 45 cm x B 26 cm x H 30 cm.


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

#12 Kurgo Metro Bæretaske

Her får du en funktionel bæretaske, som er i letvægtsmateriale. Den er altså let at bære, og tilføjer ikke yderligere vægt udover din hund. Den har en vandtæt bund, lange stroppe for et behageligt fit og så kan den endda også fastgøres til din bils sikkerhedssele. 

Tasken kan bære op til 6,8 kg.


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
699,00 699,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#13 Amina Bæretaske 

En nærmest 1 til 1 lignende taske, men som blot er til din hund. Den er af quiltet polyester betræk, den er sort og så har den 2 sidelommer. Du har mulighed for både at åbne den foran og på toppen, så der er nem adgang for din hund. Den måler ​​18 x 29 x 37 cm.


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

#14 MiaCara Via Hundetaske

Endnu en bæretaske til hund, hvor både luksuriøsitet og funktionalitet er kombineret! Tasken oser af stil, men er samtidig super komfortabel for din hund, som kan ligge og putte i på hele jeres tur. Materialet er luxe faux fur og du kan vælge mellem 2 størrelser. Den kan desuden vaskes ved 30 grader. 


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.550,00 1.550,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#15 Happy House Hundetaske 

Her får du en bæretaske til hund, som næsten ligeså vel kunne være en almindelig taske. Der er tænkt på alt i denne taske. Først og fremmest er der en sele i, så din hund kan føle sig sikker – og dig lige vel. Udover det, er der også tænkt på ventilationen i tasken. Der er altså 2 steder, hvor der er mulighed for frisk luft under turen. Materialet er af filt, og du får altså en blød men slidstærk taske til din lille ven.


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
999,00 999,00 GÅ TIL BUTIK ➜

Hvad er en bæretaske til hund?

En bæretaske til hund er ret ligetil, og er, som navnet siger, en taske til at bære din hund i. Du finder dem i et hav af designs, farver, størrelser og materialer, så det er næsten uundgåeligt ikke at finde noget, der falder i lige netop din smag. En bæretaske til hund er oftest designet således, at taskedelen har plads til en lille hund i og så med stropper, så du kan bære den. Det ligner faktisk oftest en opgraderet version af en shoppingtaske, hvor der så er plads til din hund. Materialet er selvfølgelig lidt anderledes, da det først og fremmest skal være holdbart i en sådan forstand, at det kan klare lidt roden, og kløer der rammer på. Men det er oftest også fyldt med bløde materialer, så din bæretaske til hund er dejlig blød og komfortabel for din bedste ven under jeres tur. Oftest er der i bunden også en form for lille “plade”, som netop giver din hund et sted at stå fast. Eller ville den, når posen bliver løftet, jo blive lidt klemt at siderne. 

Hvem kan bruger en bæretaske til hund?

Har du en hund, som kan passe til størrelsen på en bæretaske – så kan du benytte en bæretaske til hund. Der er ingen regler for, hvem der kan bruge en sådanne taske. Men det er klart, at det er primært ejere med små hunde, der benytter sig af en bæretaske til hund. Det skyldes selvfølgelig flere grunde. En af dem er, at det fysisk vil være for hårdt for dig at bære på en stor hund. Specielt med denne type taske. Med en rygsæk til hund vil sagen være en anden. Der ligger trykket nemlig anderledes, så du vil kunne bære flere kilo uden at få ondt eller gå skævt. Størstedelen af bæretaskerne i denne artikel er til skulderen – eller de klassiske skrå skulder taske. Men så kan man altså ikke bære så meget! I hvert fald ikke, hvis det er på længere afsted. I værste tilfælde kan man få ondt i ryg og lignende, fordi man undervejs går skævt i sit forsøg på at bære skuldertasken. Derfor er en bæretaske til hund altså primært til de små hunde. 

Hvad skal jeg kigge efter, når jeg køber en bæretaske til min hund?

Når du er på udkig efter en bæretaske til din hund, så er der nogle enkelte ting, du kan kigge efter. Det første du skal se efter, er selvfølgelig størrelsen. Det er vigtigt, at du ikke køber en, der er for lille. Det bliver ubehageligt for din hund, og kan faktisk i sidste ende skade den – hvis den sidder deri for længe i en dårlig position. Det gør også, at den nok ikke frivilligt hopper der i igen. Så vælg en med god plads for din hunds skyld – så det er rareste og mest behageligt for den. 

En anden ting, som du også kan have med i dine overvejelser, er designet og materialet. Der findes et hav af forskellige farver. Nogle med forskellige mønstre, nogle med ensfarvet og forskellige designs og bestemte materialer. Det kan være, at din hund elsker at ligge blødt og lunt? Så er en bæretaske til hund med plys f.eks. ideel. Den giver masser af komfort og varme, når I er afsted på turen. 

Tidligere artikelFT Springer Spaniel – Lær racen at kende!
Næste artikelUgens Kæledyr – Charlie (Uge 34)
Mit navn er Julia, og jeg er administrator her på Petguide. Siden jeg var barn, har jeg elsket stort set alle dyr! (udover ederkopper)! Her på siden kombinerer jeg den kærlighed med min generelle nysgerrighed for at finde det bedste udstyr, foder, tips og tricks til alle kæledyrsejere.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her