rygsæk til hunde

Rygsæk til hunde | Must-have til eventyr landet rundt

Rygsæk til hunde er noget, som vi ser oftere og oftere herhjemme. Det er en god og hyggelig måde at sørge for, at du altid kan have din lille bedste ven med dig på farten. Til offentlig transport kan det være en god måde at have styr på din hund, eller hvis I skal gå byen eller naturen tynd, men den lille er ikke vant til at gå så langt.

Mulighederne er altså mange med en rygsæk til hunde – og det har du netop også indset, og derfor er du landet her! Vi gør dig derfor klogere på, hvad du skal se efter, inden du køber din rygsæk til hund.

Alternativer til rygsæk til din hund

Hvem kan bruge rygsæk til hunde?

Rygsæk til hunde er dit nye mirakel produkt til dig med en lille hund, som du gerne vil have med dig overalt. Det er klart, at vores små bedste venner med korte ben, ikke kan gå en hel dag uden hvile, eller hvis du skal med offentlig transport, hvor du gerne vil have styr på din hund – eller måske du elsker at vandre og gerne vil have din hund med hele vejen?

Så er en rygsæk til hunde vejen frem. Det er klart, at har du en hund på 20+ kilo, så vil en rygsæk til hunde ikke være din løsning, da de fleste rygsæk til hunde har en max vægt, der er væsentligt lavere end det.

Oftest hænger det også sammen med, at små hunde ikke kan gå helt lige så langt som f.eks store, og de små hunde er noget nemmere at have med overalt – derfor er en rygsæk til hunde optimalt i sådanne situationer. Det er altså alle, der har et behov for en form for transportation af deres hund i løbet af dagen eller nogle dage, der kan bruge en rygsæk til hund.

Hvor stor en rygsæk skal man have?

Rygsæk til hunde kommer i forskellige størrelser, der primært er baseret på din hunds vægt. Det vil sige, at der kan stå, at tasken kan bære hunde op til 12 kg og så bør man følge det. Selvom din hund vejer mere og kan være der i, så er syninger og materialer lavet til hunde på max 12 kilo. Så overstiger du max vægten. kan din rygsæk til hunde med tiden bliver ødelagt, og holdbarheden formindskes væsentligt. Det ville være så ærgerligt på en lang gåtur, at det var tidspunktet, den ene stroppe valgte at gå op og i stykker. Så overhold max vægten på din rygsæk til hunde og ha’ en rygsæk, der holder væsentligt længere – og som også vil være væsentligt mere komfortabelt for din hund at være i samt for dig at bære.

Hvad skal jeg være obs på, når jeg køber en rygsæk til hunde?

Vi har været inde på dem lidt i ovenstående afsnit. Men vi vil lige komme lidt mere ind på det i nedenstående del. Det skal blot bruges som en form for guideline, der hjælper dig på vej til et perfekt match af en rygsæk. Så nedenstående er ikke decideret svar på, hvad du skal købe, men ting du bør være opmærksom på.

Størrelse

Da det er dig, der skal gå med den på turen, er det vigtigt, at det er en størrelse, der passer til, hvad du synes er rart, samt hvad den skal kunne indeholde – udover din hund selvfølgelig. At der skal være plads til din hund i tasken, putter vi lige til siden og fokuserer i stedet på alt det andet, der skal kunne være der også. Så skal du altså bruge din taske til lange vandreture, hvor der skal være plads til vand og snacks – til jer begge, hundeposer og andet. Så skal det selvfølgelig være med i dine overvejelser, så du kan have plads til det hele under turen. Desuden skal rygsækken også være en størrelse, som du finder komfortabelt at rende rundt med.

Max vægt

Denne del har vi været lidt inde på. Alle rygsæk til hunde har en max vægt, som rygsækken anbefales at bruges til. De fleste ligger mellem 7 og 15 kg – alt efter mærke. Her er det vigtigt at følge den vejledning, da det ellers vil mindske holdbarheden på rygsækken og komforten for din hund. Ved at følge anbefalingerne får du en rygsæk til hunde, der holder i længere tid.

Funktionalitet

Når vi snakker om rygsæk til hunde og gåture, er det en god ide at se på funktionaliteten af den. Alt efter hvad du skal bruge den til, kan det være rart med en rygsæk med små lommer – enten foran eller i siden. Måske du har størst behov for en rygsæk med et stort rum, hvor der bare kan fyldes i. Så få en rygsæk til hunde, der passer til det, du skal bruge. Ved at sørge for at funktionaliteten er tilpasset dine behov, er der større og bedre chancer for, at du rent faktisk kommer til at bruge rygsækken til hunde, når du skal ud på eventyr.

Vandtæt

Ikke alle rygsæk til hunde er vandtætte, så husk at være opmærksom på det. Det danske vejr kan være utilregneligt og mange af dagene året rundt, står på regn herhjemme. Men det er som sagt ikke dem alle, der er vandtætte. Så husk at kig efter det, hvis du ønsker det. Så slipper du får en drivvåd hund eller ting og sager, der er drivvåde efter en dag ude.

Kan den vaskes?

Ja, din rygsæk til hund kan godt vaskes. Det er klart, at bliver den brugt til at bære din hund, når I er ude på tur og igen, når I skal hjemad, så vil den helt automatisk blive beskidt med tiden. At give en hel præcis vaske-vejledning til din taske er meget svært, da det i høj grad kommer an på, hvilke materiale og lukke funktioner den her. Vi kan dog garantere, at der nærmest altid er en lille vaskevejledning sat på. Her kan du via anvisninger se, om den kan vaskes og ved hvor meget grader, samt om den kan gå i tørretumbleren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger