Vandlegetøj til hund | Sådan gør du sommeren sjovere

Har du en vandhund derhjemme? Så er et af produkterne i den her artikel et must-have! Når sommeren nærmer sig Danmark og der står 25+ grader på termostaten, så nærmer det sig en temperatur, hvor vi, såvel som vores hunde, bare skal køles ned! Derfor har vi fyldt denne artikel med information om vandlegetøj til hunde, så du kan blive klogere på det!

Hvad er vandlegetøj til hunde?

Der er ikke en specifik betegnelse for, hvad vandlegetøj til hunde er. I denne artikel har vi dog taget udgangspunkt i, at det er hundelegetøj, der enten involverer vand eller som er perfekt til en masse leg enten i eller nær vand. Så vandlegetøj er i vores definition alt legetøj til vores hunde, som der enten kan leges med vand i sig eller nær vand.

Det er derfor oftest specielle materialer, der gør, at det kan tåle vand. Det er f.eks. ikke alle slags bamser til din hund, som har lige godt af at blive dyppet i vand. Vores liste indeholder kun vandlegetøj til hund, som uden problemer kan tåle lidt eller meget vand.

Hvilket vandlegetøj til hunde er bedst?

Er der noget vandlegetøj til hund, der er bedre end andet? Det er svært at sige helt konkret! Der er selvfølgelig altid mærker, der er bedre end andre og mærker som vi har præferencer inden for, når det kommer til legetøj til vores hund. Men det gælder jo efterhånden det meste – altså at vi har præferencer inden for forskellige ting.

I næste afsnit kommer vi ind på, hvilke ting du kan se efter, når du skal ud og vælge det perfekte vandlegetøj til hund. For selvom du næsten ikke kan gå galt i byen, så er der nogle enkelte ting, du kan se efter, så du gør det bedst mulige køb – og så din hund får allermest glæde af det.

Hvordan finder jeg det rette vandlegetøj til min hund?

Hvordan finder du så det rette vandlegetøj til din hund, så det ikke bare bliver endnu et legetøj, der bare ligger, fordi din hund aldrig leger med det? Vi hjælper dig på vej med tre punkter, som du bør tænke over, inden du køber dit næste stykke vandlegetøj til din hund.

Interesse

Altid hav i mente, hvad din hund har af interesse. Det er de færreste hunde, der ikke foretrækker den ene type legetøj fremfor andet. Det kan være, at din hund elsker bolde og alt andet har slet ikke dens interesse. Det kan også være, at din hund elsker ting, den kan ligge og tygge i, og så er det jo legetøj, der kan tåles at blive tygget i, der skal vælges. Så husk på, at du kender din hund bedst og du ved bedst, hvad den vil foretrække og synes, er sjovt.

Størrelse

En anden ting, du også skal være opmærksom på, når du køber vandlegetøj til din hund, er, hvilken størrelse det har. For ja, det kan faktisk godt blive for lille og stort. For lille så kan man i værste tilfælde risikere, at din hund får det galt i halsen – specielt hvis der er tale om en bold, der er for lille.

Men legetøj kan også blive for stort. Specielt hvis du køber vandlegetøj til din hund, som den næsten ikke kan få munden om. Hvis den samtidig så bliver fyldt med vand og dermed bliver tungere, så er det pludselig ikke sjovt at lege med og så giver din hund sikkert op. Så den rette størrelse er alfa omega – specielt hvis det er ting, der skal bæres i munden af din hund,

Funktionalitet

Med funktionalitet menes der blot, hvad kan vandlegetøjet til din hund? Er det legetøj, der er sjovest, hvis det bliver kastet i vandet? Er det vandlegetøj, hvor der sprøjter vand fra det? Tænk på, hvad legetøjet kan ? Og er det noget, din hund kan lide? Hvis du ved, at din hund kan lide at lege med vand derhjemme, men måske den ikke er glad for at være i havet og bade? Så vil det være oplagt med vandlegetøj til din hund, som kan bruges derhjemme.

Kan alt legetøj bruges i vand?

Nej, det er ikke alt legetøj, der er egnet til at bruges i forbindelse med vand. Meget legetøj er i materiale, som ville suge litervis af vand til sig, hvis det kom i kontakt med vand. Det er der som sådan ikke noget i vejen med – og det kan være sjovt at lege med. Men det er nærmere efterfølgende, at det kan være et problem. Her vil det være svært at tørre og får den aldrig helt lov til at tørre, vil den med tiden blive en anelse ulækker.

Skriv et svar

Cookie-indstillinger