Ugens Kæledyr – Saga (Uge 1)

Navn på dig: Malene Thusholt Jensen
Navn på dit kæledyr: Saga
Kælenavn: Sagalicious, trunte trut, trutte
Alder: Snart 1,5 – født d. 25/08/21
Køn: Tæve
Race: Australsk hyrdehund
Hvornår fik du hende? Vi fik hende hjem d.20/10/21

Er der en speciel betydning bag hendes navn?
Der er ikke nogen speciel betydning bag hendes navn, men kuldet var alle opkaldt efter nordisk mytologis guder, så vi syntes det var passende at holde det nordisk, og syntes Saga passede perfekt til hende.

Er der en historie bag, hvorfor I fik hende, hvis ja fortæl?
Vi havde længe snakket om at vi ville have hund, når vi flyttede ud på landet, så der gik ikke længe fra vi flyttede til vi fik hende.

Var der en speciel grund til, at det blev netop hende?
Da jeg besøgte opdrætteren, ville vi egentlig gerne have en hanhund, men da jeg satte mig ned med hvalperne, så kom hun simpelthen bare skrigende hen til mig, så kunne det jo sådan set kun være hende 😅🥰

Hvad slags temperament har hun?
Hun elsker ALLE mennesker og er altid meget ivrig for at få lov til at hilse. I mødet med andre hunde kan hun dog være lidt usikker og bliver tit dominerende. Men generelt er hun stortset altid mega glad med et kæmpe smil på.

Hvad elsker hun?
Hun elsker at spille frisbee og nosework, og så elsker hun, når hun får lov at spise rester 🙈

Hvad er hendes yndlingsmad?
Hun elsker generelt alt, der kan spises men hendes favorit mad er nok leverpostej.

Hvad er hendes bedste sider?
Hendes bedste sider er helt klart, at hun altid er glad, og altid holder sig i nærheden af os, når vi går tur i haven, så vi ikke behøver at have snor på hende.

Hvad laver I, når I hygger allermest?
Vi hygger allermest, når vi putter tæt i sofaen, og hun lægger sig på ryggen for at få kløet mave 🥰

Hvor er jeres yndlingssted at gå tur?
Alle steder, hvor der er noget skov og sø og nogenlunde fri for for mange mennesker, ellers så får hun lidt koncentrationsbesvær, fordi hun så gerne vil hilse på alle 😅

Kan hun nogle tricks?
Hun kan de basale ting som sit, dæk, slip og generelle kontaktøvelser. Og så kan hun en del partytricks, som high five, rul rundt, bamse, danse, møs. Og så kan hun gå slalom mellem benene.

Har dit kæledyr nogle uvaner?
Hun er tit lidt for ivrig i mødet med andre og kan derfor begynde at gø af fremmede mennesker, når vi går tur. Og så gør hun ret meget, når hun leger med andre hunde. Ellers så gør hun aldrig.

Fortæl en sjov historie om dit kæledyr.
Saga ELSKER sne! Og mens vi var ude i haven at gå, tænkte jeg, optimistisk som jeg er, at jeg ville bygge en snemand, mens Saga snusede rundt. Jeg fik lavet den store nederste kugle, og så kommer frøken Saga i fuldfart og smadrer den. Så jeg opgav ret hurtigt at bygge en snemand 😅⛄️

Hvad er dit yndlingsminde med dit kæledyr?
De fleste minder er mine yndlingsminder. Men helt klart når vi har snebold kamp om vinteren eller vandkamp om sommeren er blandt mine favoritter. Og alle hendes zoomies ture igennem vores sø er bare skønne 🤩

Hvad er det frækkeste dit kæledyr har gjort?
Det var nok, da hun var hvalp og kom til at bide i vores dørkarm, så den faldt af. Eller var det da hun hoppede op i sofaen for at putte, og i stedet pruttede mig direkte i hovedet 😅

Hvem er hendes bedste ven?
Hendes bedste hundeven er en Berner Sennen, der hedder Bertha. Hun er generelt bedste venner med alle mennesker, hun møder – hun er i hvert fald overbevist om, at de alle er til for hende.

Hvad betyder dit kæledyr for dig?
Saga betyder alt for mig. Vi har i forvejen 4 katte (2 indekatte og 2 udekatte), som jeg elsker ligeså højt, men Saga holder mig helt klart i gang på en helt anden måde end hendes kattesøskende, der bare vil putte og sove det meste af tiden. Hun gør, at jeg ikke bare ligger på sofaen og ser tv, når jeg kommer hjem fra job, men i stedet får gået nogle ture og får noget frisk luft. Selvom det kan være hårdt og udfordrende at have en så energisk race som Saga, så giver hun mig også bare så meget overskud, fordi hun er så skøn og nem, som hun er.

Der er ikke noget mere fantastisk end at komme hjem til verdens gladeste hund hver dag ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger