Ugens Kæledyr – Happy (Uge 2)

Navn på dig: Cecilie
Navn på dit kæledyr: Happy
Kælenavn: Haps, Hapsen, grisen, grisbas
Alder: 6 mdr, født d 26/6-22
Køn: Tæve
Race: Engelsk Bulldog
Hvornår fik I hende? 2/11-2022

Er der en speciel betydning bag hendes navn?
Vores søn så hende på et billede og pegede og sagde happy, da han så hende, og vi synes det var meget særligt og symbolsk i en meget svær tid, hvor vi få dage forinden havde fået aflivet vores tidligere hund.

Er der en historie bag, hvorfor I fik hende, hvis ja fortæl?
Vi fik hende netop, fordi vi var knuste og alt føltes helt tomt. Vi blev nødt til at få en ny hund, da vi græd hver 5 min og vores søn på kun 3 år kunne slet ikke forstå det.

Var der en speciel grund til, at det blev netop hende?
Vi valgte en DKK opdrætter. Der var 3 hvalpe at vælge imellem og vi valgte udelukkende Happy pga hendes temperament. Det var hende, der opsøgte vores søn først og omvendt. Vi har altid ønsket en Engelsk bulldog og har tidligere passet en i 6 uger, så vi kendte til racen.

Hvad slags temperament har hun?
Happy er blid, fræk, sjov, en ballademager fra morgen til aften, følsom og super kærlig og lever op til sit navn, da hun bare er sådan en lalleglad hundehvalp, som skaber så meget liv og glæde i familien.

Hvad elsker hun?
Hun elsker at ligge oven på ens hoved eller skulder og putte, slikke fødder og ører.

Hvad er hendes yndlingsmad?
Hun elsker alt mad, så det er meget nemt. Men naturgodbider og tyggeben er hun særlig glad for.

Hvad er hendes bedste sider?
At hun er så kærlig, sjov, tager livet som en leg og har et let og mildt sind.

Hvad laver I, når I hygger allermest?
Vi ser tv og putter, man kan virkelig mærke at hun elsker det. Hun elsker også at lære nye ting og opleve nye steder, bare vi alle er sammen – så hygger hun sig allermest.

Hvor er jeres yndlingssted at gå tur?
Alle steder, så længe hele familien går sammen. Hun er ikke meget for at gå alene med en. Man kan virkelig mærke, at hun har det tryggest og allerbedst, når flokken er samlet. Vi er meget i skov og strand, som helt klart er hendes ynglingssteder. Men da vi træner miljøtræning pt, er tog stationen også et hit.

Kan hun nogle tricks?
Da vi kun har haft hende i 2 mdr, så har hun kun lært sit og bliv. Vi øver fortsat på dæk, som er lidt svært, når man har krudt i numsen.

Har dit kæledyr nogle uvaner?
Ja, vi øver stadig renlighedstræning, og hun tisser inde, selvom hun lige har været ude. Men det skal nok komme, ellers er hun lidt i “spøgelsesalderen”, så hun gør over ting, som vi ikke ser eller har hørt endnu.

Fortæl en sjov historie om dit kæledyr:
Det er svært – der er så mange! Hun er den sjoveste hund, vi kender. Hun er meget drillesyg og elsker f.eks at ødelægge min søns snemænd. Hver gang han havde lavet en ny, kom hun tonsende og tacklede dem. Det synes vi var meget sjovt, det synes vores søn så ikke. 🤣

Hvad er dit yndlingsminde med dit kæledyr?
Helt klart den dag vi fik hende, det var meget specielt og betydningsfuldt.

Hvad er det frækkeste dit kæledyr har gjort?
Hun er så fræk hele tiden, så den er også svær. Men når hun tackler min kæreste på daglig basis og bider ham i øre og skæg. Det ser så sjovt ud. (Hun gør dog aldrig dette på min søn eller jeg). Happy er så fjollet og sjov.

Hvem er hendes bedste ven?
Naboens springerspaniel-blanding, Frida. De er bare et super match de to.

Hvad betyder dit kæledyr for dig?
Hun betyder så meget! Hun er ikke en erstatning for vores afdøde hund, men helt sin egen – og er så speciel og kærlig. Det er som om, at hun har kunne mærke, hvad hendes formål var i familien.

Skriv et svar

Cookie-indstillinger