Ugens Kæledyr – Peanut (Uge 46)

Navn på dig: Katrine
Navn på dit kæledyr: Peanut
Kælenavn: Bassen, basseladen, basseladefyren, flottefyren, røvbanan, møghund og mange mange flere 😂
Alder: D. 5 juli 2021, så lidt over 4 måneder
Køn: Han
Race: Shiba inu
Hvornår fik I ham? D. 30. August 2021

Er der en speciel betydning bag hans navn?
Jeg var/er glad for madnavne og havde en lang liste med potentielle navne til ham. Og så har en veninde og jeg længe begge snakket om, at Peanut ville være et godt hundenavn. Så jeg spurgte hende om lov til at bruge det og det fik jeg 🥰

Var der en speciel grund til, at det blev netop ham?
Jeg har haft hund stående øverst på min ønskeseddel, siden jeg kunne stave til det. Så da jeg i januar flyttede i en lejlighed, hvor det er tilladt at have kæledyr, begyndte jeg at lede efter en.

Dagen han blev født (måske dagen efter), lagde opdrætteren et billede af kuldet op i en Facebook gruppe, så jeg skrev til hende og spurgte, om alle tre hvalpe var afsat. Heldigvis var de ikke det og jeg besøgte opdrætteren, og fik lov at købe Peanut af hende🤩

Hvad slags temperament har han?
MEGET energisk og en smule stædig.

Hvad elsker han?
At jagte blade på gåture og hilse på alt og alle.

Hvad er hans yndlingsmad?
Hvis der er ost i nærheden, så er Peanut i nærheden… så det må nok være ost. 😂

Hvad er hans bedste sider?
Hans bedste sider må nok være, at han kan med alle – både mennesker og hunde.

Hvad laver I, når I hygger allermest?
Det må nok være, når vi putter på sofaen eller i sengen til film eller serier ☺️

Hvor er jeres yndlings sted at gå tur?
Gågaden! For der er så mange mennesker og hunde, som Peanut kan snakke med, hvilken også er noget, han elsker meget højt.

Kan han nogle tricks?
Alle de basale som sit, dæk, giv pote og highfive. Ellers øver vi os meget på “slip”, når vi er ude og gå tur. Der ligger jo så meget spændende skrald, man lige kan samle op elller spise 🙃

Har dit kæledyr nogle uvaner?
Han bider i alt og alle. Ellers opfører han sig nogenlunde pænt.

Fortæl en sjov historie om dit kæledyr
Da han var 12 uger, havde han fået noget, som godt kunne ligne ringorm på maven. Så jeg skyndte mig at få ham til dyrlæge. Vi fik et lift at min mor i min fars bil, og på vej hjem skulle peanut åbentbart virkelig tisse. Så det gjorde han. På mig. Det ramte alt jeg havde på, både taske, trøje, jakke, bukser og bilsæde var vådt. Min far var ikke super glad, da han fandt ud af det 😅😂

Hvad er dit yndlings minde med dit kæledyr?
Ååårh det må være, da jeg hentede ham. Han var bare super glad hele køreturen hjem og havde ingen problemer med de nye omgivelser han fik ved at flytte væk fra sin mor og søskende 🥰

Hvad er det frækkeste dit kæledyr har gjort?
Normalt er han lukket inde på mit soveværelse, når han er alene eller hvis jeg er i bad. En dag da jeg havde brugt 5 minutter på et hurtigt bad, havde han nappet en bog ned fra en hylde (som lå i en højde, jeg stadig ikke forstår, hvordan han kunne nå) og tygget det første kapitel i stykker.

Hvem er hans bedste ven?
Min venindes doodle Happ, som er ca. 1,5 måned ældre end ham.

Ellers er han slemt glad for en fyr, som arbejdede i en af tøjbutikkerne i gågaden. Peanut lærte hurtigt, at han havde en ven i den butik, og stopper ofte op og vil hen til døren,m når vi går forbi😂

Hvad betyder dit kæledyr for dig?
Han betyder alt for mig. Alle bliver bare i så godt humør, når de er sammen med ham og han kan altid give mig et smil på læben! Også selvom han gør noget, han ikke må.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger