Klik på billedet for de bedste tilbud inden for kæledyr samlet på ét sted.

Vores top 10 favoritter på Black Friday

Pricerunners 15 mest populære produkter

Black Friday hundefoder

Det er Black Friday – og hvad er mere perfekt end at købe ting, du alligevel skal have før eller siden, på tilbud idag. En af de ting, som bare ikke kan undværes, hvis du har en hund derhjemme, er hundefoder. Hundefoder er et must og noget vi køber flere gange om året, hvis ikke månedligt. Og nej, det er bare ikke altid det billigste, men det skal til! Men så er det jo perfekt, at vi én gang om året har Black Friday, og hvor der oftest er tilbud at hente inden for hundefoder. Det er selvfølgelig også gældende i år. Derfor synes vi, at hvis du er på udkig efter hundefoder idag, så tjek vores hundefoder bedst i test artikel ud. Her har vi fundet 8 forskellige slags, som passer til både den kræsne hund, hunden med sart mave, den aktive, den ældre – og meget mere. Der er altså til forskellige typer af hunde – og så finder du priserne fra forskellige forhandlere, så du kan vælge fra dit favoritsted eller bare til den billigste pris.

Tryk her for at komme til vores “Hundefoder – Bedst I Test” artikel.

Black Friday hundeseler

En anden ting, som er perfekt at se efter i dag, er hundeseler! Er din hund ved at været vokset ud af den anden? Eller måske den bare er slidt? Eller måske du bar gerne vil forkæle din hund (og dig selv) lidt ekstra i dag? Gør det! Der er masser at spare i dag, så det jo oplagt. Vi har selvfølgelig også en artikel om de bedste hundeseler. Hundeseler bliver brugt dagligt og bør derfor være valgt med omhu. De skal ikke bare være pæne. Nej, det vigtigste er, at de sidder godt på din hund og passer dens pasform. Det afspejler vores udvalg i høj grad – og selvom at pasform er det vigtigste, så har vi sørget for, at der også er en masse forskellige farver at vælge i mellem, så du kan finde din favorit. Men som sagt – vi har lavet en artikel med nogle af de hundeseler, som vi synes, er de bedste på markedet – og vi har igen sørget for, at der er forskellige forhandlere at vælge mellem, så du kan shoppe, hvor du ønsker og til den billigste pris.

Tryk her for at komme til vores “Hundesele – Bedst I Test” artikel.

Black Friday godbidder

Godbidder, godbidder, godbidder. Vi har dem oftest flere steder derhjemme! Gerne i lommen eller i tasken. De er faktisk alle steder, bare så vi altid har lidt på os, hvor end vi er. Men ligesom med alt andet til vores bedste ven, så er vi opmærksomme på, hvad vi køber og hvad vi giver dem. Det er altså ikke en tilfældighed, når vi vælger en bestemt pose hundegodbidder – og det er klart. Det er jo vores bedste ven! De skal have det bedste af det bedste. Derfor har vi fundet vores favoritter til jer! Vi har lavet en artikel om hundegodbidder, der indeholder alle vores favoritter – og med garanti også nogle af jeres. Der er blandt andet hundegodbidder med andesmag, godbidder til hvalpe, de bløde godbidder, dem til tandhygiejnen og mange flere. Så hop ind og find din favorit – eller nye favorit.

Tryk her for at komme til vores “Hundegodbidder Bedst I Test” artikel.

Black Friday hundelegetøj

Masser af hundelegetøj og til gode priser! Så kan der pludselig godt være lidt ekstra derhjemme, hvad end det gælder flere bamser eller bolde. Vores hunde elsker legetøj og det er faktisk en stor del af deres aktivering og stimulering i løbet af dagen – specielt hvis det bliver brugt korrekt. Men synes du, at der skal fyldes op med lidt eksta derhjemme eller er bamsefyldet begyndt at ligge alle vegne? Så er tiden muligvis kommet til en udskiftning eller opgradering! Vi har igen valg nogle af vores favoritter. Der er både bolde, bamse, ting at kaste med, aktiveringslegetøj, ting at putte mad – og meget meget mere. Vi har samlet det hele ét sted og med priser, så du kan sammenligne og finde din favorit.

Tryk her for at komme til vores “Bedste Hundelegetøj” artikel.

Black Friday Julegaver til hund

Black Friday og julegaver går nærmest hånd i hånd. Men det er også en oplagt mulighed for at få købt julegaverne og til en skarp pris – så der er råd til lidt ekstra til enten dine nærmeste, dit kæledyr eller måske dig selv. Men lad os lige fokusere på vores små bedste venner – nemlig hunden. Vi skal ikke mange år tilbage, før det at købe gave til sin hund ikke var normalt. I dag gør vi det alle og vores hunde bliver i høj grad betragtet som familie og derfor behandlet på lige fod ift. gaver med andre familiemedlemmer. Så er du en af dem, der elsker at være tidligt ude og købe størstedelen af dine gaver på Black Friday? Så kan du i den sammenhæng se vores forslag til gode julegaver til din hund – som kan købes Black Friday. Der er lidt af det hele, til enhver størrelse og forskellige hunde.

Tryk her for at komme til vores “Julegave til hund” artikel.

Tidligere artikelSchæferhund – Lær racen at kende!
Næste artikelUgens Kæledyr – Peanut (Uge 46)
Mit navn er Julia, og jeg er administrator her på Petguide. Siden jeg var barn, har jeg elsket stort set alle dyr! (udover ederkopper)! Her på siden kombinerer jeg den kærlighed med min generelle nysgerrighed for at finde det bedste udstyr, foder, tips og tricks til alle kæledyrsejere.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her