Opdateret den 28/11/2020 af Julia F

BLACK FRIDAY TILBUD

Det er Black Friday – og det betyder kun én ting! Lækre tilbud. Og måske også lige en lille konkurrence 😉

Vi har her samlet de bedste tilbud til jer fra nogle af de mest populære online kæledyrsshops. Se nedenfor hvem der har hvilke tilbud og hvor mange procenter de kører med i dagens anledning.


KONKURRENCE 

Nederst i denne artikel vil du finde et spørgsmål, som vil blive skiftet flere gange idag – men kun idag (27/11). For hver gang den skifter, skriver du dit svar til spørsmålet i konkurrence-opslaget på vores Facebook og Instagram. Derved øger du dine chancer i konkurrencen, for hvert spørgsmål du besvarer!

Dette gælder både på Facebook og Instagram. Husk at følge os på Instagram eller Facebook så du kan blive informeret, hver gang spørgsmålet skifter!

 


Doksie

Doksie er en nyopstartet side, som har et lille, men lækkert udvalg til katte og hunde. De er værd at holde øje med!

De har i anledning af Black Friday 25% på alle deres produkter.

GÅ TIL UDSALGET

 


Petdreams

Petdreams kører op til 50% på udvalgte varer ifm. Black Friday! Hos Petdreams finder du alt inden for: Katte, hunde, ilder, kaniner, marsvin og hamstere.

GÅ TIL UDSALGET →

 


Loppetjansen


Loppetjansen har til dette års Black Friday, lavet et lykkehjul til dig! Her kan du tage et spin og vinde ting eller få gode rabatter – og med gode chancer for at vinde! Så klik ind på siden via banneret og tag chancen med et spin! Du har intet at miste.

GÅ TIL LYKKEHJULET →

 


Dyreverdenen

Vi har i anledning af Black Friday skaffet dig en en rabatkode, som giver dig 20% på hjemmesiden. Så skynd dig og se, om der er noget din hund, kat, gnavere eller kanin bare ikke kan undvære. Perfekt chance for at få fat i de sidste julegaver til de firbenede!

RABATKODE  → BF2020

 


Gnaververdenen


Gnaververdenen er det perfekte sted til dig med en kanin, hamster eller marsvin. De har alt til de små væsner og i anledningen af Black Friday kan du få 20% derinde. Så måske det er i dag, at din lille ven skal have nyt legetøj, lidt lækre godbidder eller noget helt tredje.

RABATKODE  → BF2020

 


KONKURRENCE SPØRGSMÅL 

Hvor gammel er dit kæledyr? Hvis ikke du har et selv, så alder på dit yndlingskæledyr 


Tidligere artikelLegetøj til din kanin – find det bedste her!
Næste artikelUgens Kæledyr – Holly (Uge 48)

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her