Ugens Kæledyr – Nellie (Uge 22)

Navn på jer: Kira Hjort og Marc Hansen
Navn på dit kæledyr: Nellie
Kælenavn: Nelle, Snells, Nellerøv, Røven, Baby, Pigen, Musen, Nellie Bellie Boo, smukke pigen, Bellie, Mussepigen, Hunderøven (kært barn har mange navne)
Alder: 9½ mdr. Født d. 09/08/2021
Køn: Tæve
Race: Miniature American Shepherd
Hvornår fik I hende? Da hun var 9 uger

Er der en speciel betydning bag hendes navn?
Ikke rigtig. Jeg (Kira) har altid ønsket en hund med dette navn og det var derfor også bestemt på forhånd. Nellie betyder også smukke/strålende, hvilket passer perfekt til hende.

Er der en historie bag, hvorfor I fik hende, hvis ja fortæl?
Jeg har altid ønsket en australian shepherd, men alligevel synes jeg, den har været lidt stor. Da jeg fandt denne race, så var jeg ikke et sekund i tvivl om, at det skulle være den. Jeg kunne godt tænke mig en race, der var træningsvillig – og det må man sige, hun er.

Var der en speciel grund til, at det blev netop hende?
Hun var en af de livlige i kuldet, hvilket vi faldt for og opdrætter syntes, hun passede godt til os, med de planer vi havde med hende. Derudover ønskede vi en tæve og ekstra plus hvis hun var blue merle.

Hvad slags temperament har hun?
Hun er en mild og kærlig hund. Hun er rigtig glad for at være tæt på os og nyder, hvis hun må sidde på skødet eller ligge tæt op ad os.

Hvad elsker hun?
At sove i sengen, en kong med vådfoder i og helt klart træning.

Hvad er hendes yndlingsmad?
Hun er en lidt kræsen hund, så det er ikke hvad som helst, hun vil spise, men vådfoder, gulerødder og veggiedent plejer at falde i rigtig god jord.

Hvad er hendes bedste sider?
Nellies bedste side er, at hun er så kærlig, intelligent, loyal og medgørlig. Hun er også utrolig modig og tør næsten alt, så længe vi er med hende.

Hvad laver I, når I hygger allermest?
Nusser på sofaen eller går en tur i naturen

Hvor er jeres yndlingssted at gå tur?
Stranden er Nellies absolut yndlingssted, endnu bedre hvis der er lidt stier eller skov i nærheden eller på vej dertil.

Kan hun nogle tricks?
Hun kan sit, dæk, gi pote, chin (hage target), alm. Hånd target, sidde på numsen med forpoterne oppe, high-five og hoppe på kommando.

Har dit kæledyr nogle uvaner?
Hun har en tendens til at gø ad andre hunde, som hun ikke har mødt før. Det er heldigvis ikke i en ond mening, men bare fordi hun rigtig gerne vil hen og hilse på.

Fortæl en sjov historie om dit kæledyr
En dag vi var ude at gå ved stranden, hvor Nellie løb fri, fik hun pludselig øje på en fugl ude i havet. Hun har aldrig svømmet før, men den dag blev hun overmodig og løb i fulde drøn ud mod fuglen og pludselig gik det op for hende, at hun havde vand helt op til halsen og snart ikke kunne bunde mere. Hun kiggede på os og skyndte sig tilbage, naturligvis også for at få en godbid.

Hvad er dit yndlings minde med dit kæledyr?
Første gang vi var i en børnehave (uden for åbningstid). Hun var så lille og sød og det var rent paradis for hende. Aldrig havde vi set hende løbe så meget og være så glad.

Hvad er det frækkeste dit kæledyr har gjort?
Hun tager brugte strømper eller underbukser, så snart hun ser sit snit til det.

Hvem er hendes bedste ven?
Mine forældres whippet, Stella.

Hvad betyder dit kæledyr for dig?
Hun giver utrolig meget kærlighed og glæde til mig og alle hun møder. Hun kom ind i mit liv på et tidspunkt, hvor jeg havde brug for det og har virkelig vist mig, hvor meget man skal stole på sig selv og at vi sammen kan klare alt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger