Ugens Kæledyr – Melvin (Uge 51)

Navn på dig: Ninna Skjøth Winde
Navn på dit kæledyr: Melvin
Kælenavn: Mussi, Melvin mus, prutti
Alder: 17 måneder – 20 juli 2021
Køn: Han
Race: Labrador Retriever
Hvornår fik du ham? Jeg fik ham den 17 september 2021

Er der en speciel betydning bag hans navn?
Han skulle faktisk have heddet Carlo, men så så jeg et program med Melvin Kakooza og tænkte, at han skulle opkaldes efter ham, fordi han bare er det sødeste menneske og så kunne det ikke gå helt galt, hvis jeg opkaldte min hund efter ham. I dag er jeg så glad for, at jeg valgte det navn! Det passer perfekt til ham og i dag bliver jeg tit spurgt, om han er opkaldt efter Melvin Kakooza, når folk spørger, hvad han hedder – det synes jeg er lidt sjovt.

Var der en speciel grund til, at det blev netop ham?
Jeg har altid vidst, at jeg gerne ville have en hund, når jeg flyttede hjemmefra. Det var midt i sommeren 2021 og jeg skulle flytte hjemmefra i januar 2022, fordi jeg skulle starte i skole til februar 2022. For så tænkte jeg, at det ville passe perfekt, hvis jeg fik en hund nu og så kunne han nå at lære at være alene hjemme, til jeg skulle flytte hjemmefra og begynde i skole til februar 2022.

Jeg valgte Melvin, fordi han var en af de største i kuldet og jeg har altid kunne lide større hunde, derudover havde han, og har stadig, en hvid streg på han brystkasse og jeg elsker, når hunde har et eller andet specielt, som gør, at de stikker ud – så han skulle selvfølgelig være min.

Hvad slags temperament har han?
Melvin er en hund med meget energi og han er glad for alt og alle – og vil altid snakke med de hunde og mennesker vi møder på vores vej. Han er fjollet og oppe at køre 80% af tiden og han har til tider svært ved at falde til ro. Når det er sagt, er han også rigtig glad for at ligge i min seng og få en ordentlig nussetur og en dejlig lur.

Hvad elsker han?
Melvin elsker at komme ud på en lang gåtur og gerne nye steder med dejlige, friske dufte. Han elsker også, når vi leger i sengen og gerne når det bliver lidt vildt.

Hvad er hans yndlingsmad?
Melvins yndlingsmad må være et æble. Han elsker, når jeg spørger, om han skal have et æble og tager det gerne selv fra skuffen i køleskabet. Men en slikkemåtte med makrel på er altså også et rigtig stort hit.

Hvad er hans bedste sider?
At han er altid er glad, elsker alle dyr og mennesker – og så er han altid så fjollet.

Hvad laver I, når I hygger allermest?
Vi hygger allermest om morgen, når vi lige er vågnet. Så ligger vi bare og nusser og hygger.

Hvor er jeres yndlingssted at gå tur?
Jeg tror ikke, vi har et yndlingssted at gå tur. Vi elsker begge at gå nye steder og opdage ny, smuk natur. Så vores yndlingssted at gå tur må være nye steder, eller steder vi ikke kommer så tit.

Kan han nogle tricks?
Melvin kan de basale tricks som sit, dæk, og giv pote – men han kan også target, hvor han skal sætte sin snude på min hånd. Derudover kan jeg ligge en godbid foran ham eller på hans pote og så må han først tage den, når jeg siger til.

Har dit kæledyr nogle uvaner?
Melvin stjæler mine hårelastikker, sokker, hårbørste – og så er han helt forelsket i mine nisser fortiden.

Fortæl en sjov historie om dit kæledyr
Melvin elsker at komme hjem til mine forældre og deres hund, Kasmik. Hver gang vi er derhjemme, skal Melvin bruge hele dagen på at lege og bide i alle Kasmiks bamser – og han gennemgår dem en efter en. Det resulterer også i, at vi bliver nødt til at gemme nogle af Kasmiks yndlings bamser, så Melvin ikke bider dem i stykker.

Hvad er dit yndlingsminde med dit kæledyr?
Jeg synes, det er svært at finde ét minde, som er mit yndlingsminde, men jeg elsker, når det bare er ham og mig og vi går på opdagelse i naturen. Eller når han får lov at løbe på en strand og jeg kan se, hvor glad han er.

Hvad er det frækkeste dit kæledyr har gjort?
Melvin har altid haft det svært ved at være alene hjemme og jeg har virkelig haft en kamp med at få ham til at opføre sig ordenlig, når han er alene. Hver gang jeg kom hjem fra skole lignede det, at jeg havde haft indbrud i min lejlighed, fordi der var så rodet og ting var bidt i stykker. Han er dog blevet meget bedre til at være alene, efter han er kommet ind i et mindre rum med babygitter for. Han er faktisk så glad for det, at han selv går derind, når han ved, at nu skal han være alene og så sover han bare.

Hvem er hans bedste ven?
Melvin har mange rigtig gode venner som Kasmik (mine forældres hund) og Kenzo (@kennobueno) min venindes hund. Men hans bedste ven må nok være Leo (@thegoldenretriever_namedleo). De kan slet ikke lade hinanden være og de er altid gladest og allermest legesyge i hinandens selskab.

Hvad betyder dit kæledyr for dig?
Melvin betyder ALT for mig. Alt hvad jeg gør, gør jeg med Melvin i mine tanker. Han kommer først og det vil han altid gøre. Han er min bedste ven, min soulmate og den jeg holder allermest af. Han er den første, jeg tænker på, når jeg går i seng, og den første jeg tænker på, når jeg står op. Jeg har en kronisk sygdom og tænker hver dag på, at det er godt, jeg har Melvin ellers tør jeg ikke tænke på, hvor jeg ville være i dag. Jeg ville hoppe ud foran en bil for ham, han er mit et og alt og jeg elsker ham overalt på jorden og er ikke bange for at sige, at jeg elsker ham mere end nogen i min familie. It’s his world and i’m just living in it.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger