Ugens Kæledyr – Bella (Uge 21)

Navn på dig: Lærke
Navn på dit kæledyr: Bella
Kælenavn: Bob, babybob, bellabob, belse, bellz, pjuske
Alder: Et år gammel. Født 12. april 2021
Køn: Hun
Race: Engelsk cocker spaniel (hun er kvart FT’er)

Hvornår fik I hende?
Lige så snart hun var fyldt 8 uger. Så jeg har haft hende i præcist et år lige om lidt.

Er der en speciel betydning bag hendes navn?
Jeg har altid elsket det navn. Så det var bestemt på forhånd. Men Bella betyder jo smuk, så jeg synes det passer rigtig godt til hende.

Er der en historie bag, hvorfor I fik hende, hvis ja fortæl?
Jeg har altid gerne villet have hund, men måtte ikke få en, da jeg voksede op. Jeg har altid vidst, at jeg ville anskaffe mig en hund, når jeg var færdig med min uddannelse. Det blev så under corona, hvor der var rigtig meget efterspørgsel på hunde og jeg ventede i flere måneder på, at der dukkede en hvalp op til mig. Bella kommer fra en familie på Skagen, så jeg måtte en tur hele vejen fra København til det nordjyske.

Var der en speciel grund til, at det blev netop hende?
Jeg ville have en tæve, og så er jeg helt forelsket i de gyldne cockere. Der var jeg meget heldig, at der lige kom sådan én i det kuld.

Hvad slags temperament har hun?
Bella er den mest kærlige hund. Hun elsker opmærksomhed og at blive nusset. Hun sidder helst på skødet frem for at ligge for sig selv og hun insisterer også på at blive båret som en baby indimellem.

Hvad elsker hun?
Hun elsker opmærksomhed!

Hun elsker også at lege med andre hunde. Hun er god med alle de hunde, vi møder. Hun elsker også at få besøg af min kæreste og familie. Hun kan også rigtig godt lide at lære nye tricks. Hun er meget lærenem og er god til at holde kontakten, når vi træner. Vi går til hundetræning en gang om ugen. Derudover elsker hun også at lege søgeleg eller lege, hvor hun skal finde en godbid eller legetøj.

Hvad er hendes yndlingsmad?
Hun elsker friskt kød. Hun er faktisk en smule kræsen. For at få hende til at spise tørfoder, skal der helst leverpostej og skinkestrimler på.

Hvad er hendes bedste sider?
At hun er så kærlig og omsorgsfuld. Hun giver virkelig meget igen. Hun er god til at være rolig derhjemme, men samtidig har hun masser af energi, når vi er ude.

Hvad laver I, når I hygger allermest?
Så hygger vi derhjemme og putter. Bella er den største puttegøj.

Hvor er jeres yndlings sted at gå tur?
Ved stranden, hvor hun kan løbe fri og bade, hvis hun har lyst.

Kan hun nogle tricks?
Mange! Hun er super lærenem. Hun kan bl.a. give high-five og rulle rundt. Hun kan også gå zig zag igennem ens ben.

Har dit kæledyr nogle uvaner?
Hun har det med at stjæle ting for at få opmærksomhed. Især sko er hun slem til at stjæle. Hun er ikke vild med at aflevere dem heller. Man kan blive nødt til at bytte for en godbid.

Fortæl en sjov historie om dit kæledyr
Hun gør mange sjove ting. Hun er glad for at give mennesker og hunde et dask med forpoten, hvis hun vil have deres opmærksomhed. Det ser ret sjovt ud.

Hvad er dit yndlings minde med dit kæledyr?
Der er mange gode minder. Da hun havde et års fødselsdag, holdt vi hundefest og havde inviteret hendes bedste hundevenner. Bella havde en fest og der var kage til hunde og mennesker.

Hvad er det frækkeste dit kæledyr har gjort?
Når hun stjæler ting og bare står og kigger på mig, samtidig med at hun logrer helt vildt med halen. Hun sørger for, at man ser, at hun har stjålet noget, ellers synes hun ikke det er sjovt.

Hvem er hendes bedste ven?
Mine bedsteforældres hund, Sally, som er en beagle. I starten var Sally ikke meget for at lege, men Bella fik hende overtalt. Nu er de helt uadskillelige, hver gang de ses og de leger så godt sammen.

Hvad betyder dit kæledyr for dig?
Hun betyder alt. Det føles som om, hun altid har været der. Hun har bragt så meget glæde og kærlighed ind i mit liv. Bella er bare liv og glade dage.

Skriv et svar

Cookie-indstillinger