Ugens Kæledyr – Alves (Uge 5)

Navn på jer: Maja Hald Hermansen & Maiken Hald Hermansen
Navn på dit kæledyr: Alves (Quick Hunter fra Kennel Thyholm ved Bente Sejbjerg)
Kælenavn: Balvi, Alvi, Alvin, Alvesso, baby, og mange mange flere.
Alder: 7 måneder
Fødselsdag: Den 14.06.2021
Køn: Han
Race: Cavalier King Charles Spaniel

Hvornår fik I ham?
Det gjorde vi den 11 august 2021.

Er der en speciel betydning bag hans navn?
Vi ønskede, at han skulle have et unikt navn, som der ikke er andre hunde, der hedder (hvad vi ved af). På det punkt har vi det nok lidt ligesom mange forældre, der skal navngive deres barn 😉.
Vi er vild med det spanske, og har selv boet der i en periode, hvorfor vi ønskede et spansk inspireret navn. Da vores far sad og så en fodboldkamp en aften, var der en fodboldspiller, der hed Alves til efternavn, og det blev derfor Alves’ morfar, der fandt på hans navn.

Er der en historie bag hvorfor I fik ham, hvis ja fortæl?

Vi mistede vores guldklump Dumic i marts 2021 efter lange sygdomsforløb. Han var en Cavalier King Charles Spaniel blandet med en malteser. Efter noget tid var vi klar til at få en ny guldklump ind i vores liv. Denne gang ønskede vi en ren Cavalier King Charles Spaniel hvalp fra en opdrætter, der scannede for racespecifikke sygdomme. Vi var så heldige at Bente fra Kennel Thyholm valgte os til, da hun fik et kuld hvalpe på hendes smukke Blenheim tæve Flora Filipos. Alves’ personlighed skinnede igennem på alle de videoer vi modtog fra Bente. Han havde et gå-på mod uden lige og en charme, som vi faldt for med det samme. Derfor var vi også ovenud lykkelige, da vi fik lov til at vælge ham <3

Hvad slags temperament har han?
Alves har et rigtig godt sind, og han er så god, som dagen er lang. Han er meget tæt knyttet til os, og sover helst i armene på os eller ved vores hals. Samtidig er han en nysgerrig lille dreng, som har en tillid til, at alle vil ham det godt. Han har et stort gå-på mod og hans selvtillid fejler absolut intet 😉

Hvad elsker han?
Alves ELSKER at lege med andre hunde, derfor har vi også legeaftaler flere gange om ugen, så han kan få stillet det behov. Derudover så elsker han alle mennesker og særligt børn, hvilket er meget heldigt, da Maiken er dagplejer, og der derfor er børn i huset hver dag.

Hvad er hans yndlingsmad?
Alt andet end hans tørfoder 😉 Han er særligt vild med, hvis der falder lidt mad af fra vores tallerken. Men ellers elsker han alle slags snacks og godbidder.

Hvad er hans bedste sider?
At han er så kærlig en hund, og at han altid er glad og tilpas. Han giver os et smil på læben mange gange i løbet af en dag.

Hvad laver I, når I hygger allermest?
Vi tager på ture til stranden, i skoven osv., hvor han får lov at bruge sin snude og få nogle andre sanseindtryk end dem han får i det område, hvor vi bor. Derudover hygger vi allermest når Alves leger med sine hundevenner. Det giver så meget glæde at se ham så lykkelig.

Hvor er jeres yndlingssted at gå tur?
Østerådalen i Aalborg er et hit hos Alves. Men et af hans yndlingssteder er nok stranden. Vi har aldrig set en hund, der er så vild med sand, som han er. Så det er lykken at være ved stranden, som nok kan betegnes som verdens største sandkasse 😉

Kan han nogle tricks?
Hvis det er et trick at kunne rulle toiletpapirrullen ud af holderen, for derefter at flå toiletrullen levende, så kan han det 😉 Men ellers må vi erkende, at det er svært at øve tricks med en hund, der ikke er madmotiveret.

Har dit kæledyr nogle uvaner?
Læs ovenstående (haha) 😉 Alves er i en periode, hvor han æder alt andet end mad. Så lige nu er det nok hans største uvane. Den mest sagte sætning herhjemme i tiden er: ”SPYT UD”.

Fortæl en sjov historie om dit kæledyr
Når vi kravler rundt på gulvet med Alves, så er han helt overbevist om, at vi også er en hund. Han ”bider” os i ”poterne” og hopper op af os og mosler, som han vil gøre med andre hunde, når de leger.

Hvad er dit yndlingsminde med dit kæledyr?
Da vi besøgte Alves anden gang, da han var 6 uger, hvor vi fik at vide, at det nu var 100 % sikkert, at det blev ham vi skulle ”adoptere”. Vi havde ventet i spænding på den dag, da vi af hele vores hjerte håbede på, at det blev ham, der skulle være en del af vores familie.

Hvad er det frækkeste dit kæledyr har gjort?
Alves har gjort mange frække ting. I kan lige få en top 2: Flår vores elastikker ud af vores hår (utroligt vi snart har mere hår på hovedet), bider vores strømper af fødderne (utroligt vi ikke har mistet en tå endnu). Nogen der vil købe en hund? 😉

Hvem er hans bedste ven?
Ingen nævnt, ingen glemt. Alves er så privilegeret, at han har rigtig mange gode hundevenner, som han leger rigtig godt med. Mange af dem er nogle vi har mødt her igennem Instagram. Vi synes, det er et fantastisk fællesskab at være en del af, og vi har været så heldige at møde så mange søde hunde og deres hundemødre/fædre.

Hvad betyder dit kæledyr for dig?
Alves kom ind i vores liv i en periode, hvor det ikke var længe siden, vi måtte sige farvel til Dumic, som var vores et og alt igennem de 6 år, vi var så heldige at have med ham. Alves har beriget vores liv med en ubeskrivelig kærlighed og glæde, og selvom han ikke kan erstatte Dumic, så har han været medvirkende til, at vi har kunne komme videre med vores liv, på trods af vores tab. Alves er vores et og alt, og han er vores første prioritet i alt vi gør. Vi elsker ham af hele vores hjerte. Får lyst til at slutte at med dette qoute:

”Being a mother doesnt mean being related to someone by blood.
It means loving someone unconditionally with your whole heart”.

Tak fordi i læste med <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger