Taste of the wild

Opdateret den 13/10/2022

Er du også typen, som rigtig gerne, vil gøre det allerbedste for menneskets bedste ven? Så er der mange måder, du kan forkæle din firbenede ven. En klassisk måde og et godt sted at starte, er at servere det bedst mulige måltid. Hundemaden fra Taste Of The Wild er lavet med henblik på at hjælpe din hund til et længere liv og en bedre hverdag – ved at servere et måltid, der har det bedste fra naturen.

5 Taste of the Wild produkter

Taste of the Wild: Adult Pacific Stream

Det første produkt fra Taste of the wild, som vi har udvalgt til dig, er deres Adult pacific stream. Dette er velsmagende tørfoder med smag af både røget laks og fersk laks.
Hundemaden er 100% kornfri og indeholder omega 3 og 6. Dette er med til at gøre det til et rigtig sundt valg til din kære hund.

 • Til voksne hunde
 • Indeholder grøntsager og naturlige antioxidanter
 • 100% kornfri
 • Letfordøjelig og fyldt med omega 3 og 6 fedtsyrer

Taste of the Wild: Adult high prairie

Et klassisk valg, hvis du har en hund, som er rigtig glad for smagen af traditionelt kød.
Adult high prairie indeholder nemlig ægte grillet vildtkød, bison og søde kartofler. Så hvis du har en aktiv hund, så ville dette hundefoder være perfekt til at vedligeholde det høje aktivitetsniveau.

 • Til voksne hunde
 • God til aktive og kræsne hunde
 • Indeholder grøntsager og naturlige antioxidanter
 • 100% kornfri

Taste of the Wild: Southwest canyon

Her har vi hundefoder, der spænder bredt på aldersskalaen. Det egner sig både til voksen-hunde – men også hvalpe. Dette er det perfekte produkt, når dine hvalpe er ved at vokse fra hundefoderet til hvalpe. Med en smag af vildsvin, lam og oksekød, så er dette et helt klassisk valg til mange kræsne hunde. 

 • Til voksne hunde & hvalpe
 • God til kræsne og aktive hunde
 • Indeholder grøntsager og naturlige antioxidanter
 • 100% kornfri

Taste of the Wild: Puppy High prairie

Dette hundefoder er specifikt til hundehvalpe og smagen er vildt og bison. Dette er selvfølgelig også indholdet.
Da foderet er til hvalpe, så er det gjort mildere og lettere at fordøje for din hvalps mave.

 • Velsmagende tørfoder med vildt og bison
 • Til hvalpe
 • Indeholder grøntsager og naturlige antioxidanter
 • 100% kornfri
 • Letfordøjelig og fyldt med omega 3 og 6 fedtsyrer

Taste of the wild 5

Taste of the Wild: Puppy Pacific Stream

Ligesom andet foder, der er til, så er det lettere fordøjeligt. Udover det, er der fokus på, at hvalpen skal have den rigtige næring til at vokse.
Slutteligt, så findes alle disse produkter i forskellige mængder. Så alt afhængig af, hvor meget hundefoder du har brug, så kan du finde den mængde til dit behov. 

 • Velsmagende tørfoder med røget laks
 • Til hvalpe
 • Letfordøjelig og fyldt med omega 3 og 6 fedtsyrer
 • Indeholder grøntsager og naturlige antioxidanter
 • 100% kornfri

Hvad er taste of the wild?

Taste of the Wild er et hundefoders brand med en oprindelse i USA. Virksomheden er familieejet, og virksomheden startede med ideen om at skabe kæledyrsfoder, som både var billigt nok til, at den almene person havde råd til det, men maden skulle også være sundere, for at dyrene ville spise det. Med disse principper startede familie, bag Taste of the Wild, med at eksperimentere med forskellige smagsvarianter og slutteligt endte med det udvalg, de har i dag. Taste of the wild er en af de hurtigst voksende hundefodersproducenter i verden.

Hvad skal din hundemad indeholde?

Mange mennesker er rigtig gode til at udvælge deres egen kost, men vores hunde har ikke altid helt samme muligheder.
Hundene skal ligesom os også have en form for protein i deres kost. Det er dog ikke nok blot at fodre din hund oksekød hverdag, det kræver en lidt mere varieret kost. Derfor anbefaler vi, at man udvælger sin hundemad med omtanke. Til dette kan du se nogle af de forskellige produkter fra Taste of the Wild, som vi har fremhævet tidligere i artiklen. Disse produkter indeholder alt, hvad din hund har brug for i sin kost – hvis du vælger det rette foder, der er tilpasset din hund fysisk og aldermæssigt.

Sike dig den bedste kost for menneskets bedste ven

Når du udvælger, hvilken form for hundemad som du skal vælge din til hund, så kan det være en rigtig god ide at overveje, om din hund har nogle præferencer til hundemaden. Dette kan være noget så simpelt, som at din hund elsker smagen af laks.
Eller måske har du lagt mærke til, at din hund foretrækker tørfoder? Alle disse små faktorer, er ting, som du kan tage i mente, når du prøver at udvælge det helt rigtige foder til din bedste ven.

Forskellen på hunde kost og hvalpekost

Når du kigger på hundefoder, så er det vigtigt, at du er opmærksom på, hvem der faktisk skal spise maden – der er nemlig ret stor forskel på, om det er lille Fido på 20 uger eller om det er Simba på 5 år. Ligesom ved os mennesker, så findes der også hundemad, som er egnet mere til de helt små og noget til de fuldvoksne.

Hundefoder, der er lavet specifikt til hvalpe, hjælper din lille hvalp med at få alle de næringsstoffer, som lille Fido kunne have brug for. Mange hundemads producenter, som Taste of the Wild, har specielt hundefoder til de små hvalpe, hvor det så er meningen, at man skifter det ud efter en bestemt tidsperiode.

Kvalitetsudvikling for Taste of the wild

Da Taste of the Wild arbejder med ønsket om at blive den bedste, sundeste og sikreste form for hundemad i verden, så arbejder de som virksomhed med en stor kvalitetsudvikling. Der bliver derfor lavet omkring 3000 tests om ugen og disse tests varierer inden for blandt andet mykotoksiner og næringsindhold tests. Så omformuleret til normalt dansk, så laver virksomheden rigtig mange test for at sikre, at kvaliteten i deres produkter forbliver så god – som overhovedet muligt.

Portionsstørrelser til hunden

Der findes så mange danskere, som bare giver deres hunde mad på gefuhlen. Hvilket ikke nødvendigvis er forkert, da du nok selv kender din egen hund bedst. Men til de personer, som ikke helt har styr på portionsstørrelserne, så kan det virkelig være en god hjælp at tage 2 minutter ud af din dag og læse på emballagen. Det anbefales, da de fleste hundemads emballager, kommer med anbefalede doseringer. Disse doseringer er selvfølgelig lavet ud fra et standardiseret mindset – men kan stadig være en rigtig stor hjælp, hvis du selv kommer i tvivl og har brug for vejledning.

Hvordan skifter jeg hundefoder?

Man bør ikke skifte hundefoder fra dag til dag, da din hunds mave er sartere, end man forventer sommetider. Hvis du laver alt for store ændringer i din kære hunds kost, så kan din hund få dårlig mave eller nedsat appetit.
Den rigtige måde at skifte hundefoderet på er blot ved at gøre det over lidt længere tid end blot én dag.

 • Dag 1 til 2: 75% af det mad hunden er vant til og 25% af det nye kost.
 • Dag 3 til 4: Her anbefales det 50% af det gamle foder og 50% af det nye kost.
 • Dag 5 til 7 – 25% af det gamle mad og 75% af det nye kost.

I nogle tilfælde kan du godt skifte kosten hurtigere og for andre tager det længere tid. Det er forskelligt fra hund til hund, hvor sarte deres maver er og hvordan de generelt reagerer på ændringer.

FAQ

Tidligere artikelUgens Kæledyr – Tahin & Elliekanin (Uge 40)
Næste artikelUgens Kæledyr – Junior & Charlie (Uge 41)

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her