Ugens Kæledyr – Junior & Charlie (Uge 41)

Navn på dig: Louise
Navn på dit kæledyr: Junior & Charlie
Kælenavn: Junior: Junne, Bassemand og Labradoren. Charlie: Lort og Tjarlle
Alder: Junior er født 12. marts 2010. Charlie er født 11. sep 2019 og er 3 år.
Køn: Begge hanhunde
Race: Begge Labrador Retriever – jagtlinier
Hvornår fik du dem? Jeg fik Junior sep 2014 og Charlie Jan 2022

Er der en speciel betydning bag deres navne?
De hed allerede, det de hedder nu, da jeg fik dem.

Er der en historie bag, hvorfor I fik dem, hvis ja fortæl?
Begge hunde er tidligere narkohunde, så da de blev kasseret, overtog jeg dem. Junior kendte jeg fra hvalp, og havde sagt, at jeg gerne ville have ham, hvis han ikke skulle arbejde mere, og de skete, da han var 4 år. Charlie fik jeg tilbudt i 2021, da han ikke skulle arbejde mere, og takkede ja og fik ham i 2022.

Hvad slags temperament har hun?
Charlie er stadig ny, og jeg lærer ham at kende hver dag. Charlie er en teenager, og han er meget mere sin egen end Junior. Charlie kræver en del træning, og det er det vi bruger vores tid på.

Junior har altid været mest en menneskehund, og foretrækker mennesker frem for andre hunde. Han er meget følsom, og med alderen nok for følsom, så han kræver lidt hensyn, efter han er blevet ældre. Han er min skygge, og viger ikke fra min side, og har ikke gjort det i 8 år. Han er loyal, og noget af det kærligste der findes. Han har været den nemmeste hund, og har aldrig lavet noget ballade.

Hvad elsker de?
Junior elsker vand mere end Charlie, og har svømmet meget hele sit liv, hvor Charlie helst vil løbe mere rundt i vandkanten.

Hvad er deres yndlingsmad?
De elsker al mad, men specielt godbidder i form af pølser er et kæmpe hit.

Hvad er deres bedste sider?
Junior har kun gode sider, og han har været nem fra dag et. Han følger mig overalt, og er en hund, som man kun får en gang i livet. Han er en, som stoler på mig, og gør det, jeg beder ham om, da han ved, jeg ikke ville bede ham om noget, som han ikke kan. I Schweiz endte vi ved en stolelift, da vi skulle op til et hotel. Junior havde aldrig prøvet det før, men sprang op og tog det helt cool hele vejen op ad bjerget.

Charlie er jeg stadig ved at lære at kende, og han mangler meget træning, så det er skønt at have en masse at tage sig til og lære.

Hvad laver I, når I hygger allermest?
Vi elsker alle ture i skovene og på stranden.

Hvor er jeres yndlingssted at gå tur?
Schweiz er vores favoritsted, og vi elsker bjergene og at vandre i dem.

Kan de nogle tricks?
De kan begge enkelte tricks, men vi træner mest almindelig lydighed.

Hvad er dit yndlingsminde med dit kæledyr?
Mine bedste minder i de sidste 8 år med Junior er alle vores rejser, hvor vi netop har kombineret aktiv ferie, og være sammen med sin hund hele tiden. Charlie har været med sydpå første gang, og han er heldigvis også vild med det.

Hvad er det frækkeste dit kæledyr har gjort?
Junior har aldrig rigtig lavet ballade, men Charlie har tygget grundigt i min ene sko for ikke så længe siden. Og så har jeg næsten glemt dengang, Junior selv tog lidt ekstra aftensmad, så vi var ude hver time hele natten, da hans mave var helt fyldt med mad, som skulle ud igen.

Hvem er deres bedste ven?
Junior er ret glad for Ester, som er min venindes labrador, og Charlie er meget glad for min venindes labrador Brasse.

Hvad betyder dine kæledyr for dig?
Livet med hund er det bedste jeg ved. Jeg bruger al min tid på mine hunde, og elsker at tilbringe mine rejser sammen med dem også. De gør begge mit liv meget bedre, og kunne ikke forestille mig et liv uden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger