Rygsæk til katte – din vej til eventyr med katten

0
738

Opdateret den 05/12/2022

Hvad gør man, når man bare gerne vil ud og opleve verdenen med sin bedste ven? Men din bedste ven er en kat, der ikke er super vant til at gå ture – og slet ikke de længere af slagsen? Så er svaret faktisk bare en rygsæk til katte. For hvor fantastisk er det ikke lige, hvis I, sammen, kan opleve den friske luft og smukke natur, som vi har I Danmark. Det kan også være, at du skal fra A til B og gerne vil have din kat med. Så er det bare nemmere med en rygsæk til katte i stedet for en stor transportkasse – specielt hvis du er på gå-ben.

Men heldigvis så har vi fundet lidt blandet til jer her, så du scroller blot ned til et design, som du kan lide, læser om dens specifikationer og hvor mange kilo den kan holde til – og så vælger du bare det bedste match!

Trixie Neopren Katterygsæk

Trixie Neopren Katterygsæk

Den her er perfekt til dig, som både ønsker en taske og en rygsæk til katte – for du får begge lige her. Bær den som en rygsæk eller hold den som en taske – du bestemmer. Den er lavet af stærkt nylon, så den kan klare lidt og så har den en maksimal brugervægt på 8 kg.

Udover det er det selvfølgelig muligt at tilpasse både skulder- og taljestroppe. Af sikkerhedsmæssige årsage er der også en lille snor indvendigt, så din kat på ingen måde bare kan hoppe ud. Tasken måler indvendigt 41 x 21 x 30 cm.


Trixie Shiva Rygsæk til katte

Trixie Shiva Rygsæk til katte

En T-bag rygsæk fra Trixie, der er perfekt som rygsæk til din kat. Der er net flere steder rundt om tasken og det sikrer, at der hele tiden er en god ventilation for din kat. Der er desuden også en fast bund, så det er dejlig komfortabelt for din kat. Brugervægten er på maks 8 kg og målene på rygsækken er: D 21 cm x L 41 cm x H 30 cm. Udover det kan denne selvfølgelig også indstilles i skulderstropperne, så den er behagelig at have på.


Trixie William rygsæk

Trixie William katterygsæk

Her får du decideret en rygsæk til din kat og kun med formålet om at fungere som en rygsæk. Den kan klare en vægt på helt op til 15 kg – dog er det ikke ensbetydende med, at det vil være behageligt for nogle i den vægtklasse. Den har polstret skulderstropper, reflekser på fronten og så er den rummelig samt med en fast plade i bunden af tasken. Det er alletiders rygsæk, hvis det både skal være komfortabelt for din kat og dig. Den måler: H 43 cm x B 33 cm x D 23 cm.


Timon rygsæk

Timon katterygsæk

Her får du en rygsæk, der har en maksimal brugervægt på 12 kg. Det betyder, at den altså også kan bruges til små hunde. Den har en anatomisk korrekt form, så det føles behageligt for dig og din ryg. Designet på tasken gør også, at den er behagelig for din kat at være i, da den er rummelig og der selvfølgelig er en hård bund. Tasken måler 34 × 44 × 30 cm. 


Trixie Dan Rygsæk

Trixie Dan katteRygsæk

2 i 1 rygsæk – den kan nemlig også bruges som taske til din kat. Den måler 38 × 50 × 26 cm og har en maks brugervægt på 6 kg. Den har desuden en front åbning og ekstra forlomme, hvor du kan have småting til turen liggende i. Der er trådsider hele vejen rundt, så der er god ventilation for din kat. 


Hvem kan benytte sig af rygsæk til katte?

Alle med en kat kan benytte sig af en rygsæk til katte. Det er så simpelt som det! Har du en kat og er behovet eller ønsket om en rygsæk til katte på listen – så køb en! Det er forskelligt, hvad folk bruger deres rygsække til. Nogle har deres katte med på tur, så de kan mærke den friske luft og andre bruger rygsækkene til katte, når de skal fra A til B og gerne vil have deres katte med. Specielt når man ikke har bil, så er det ikke nemt at rende rundt med en stor transportkasse til din kat – der er en rygsæk til kat altså bare at foretrække. Så har du en kat og føler, at en rygsæk til katte er noget, du bare må eje – så skal du bare købe den.

Hvilken størrelse rygsæk til katte skal jeg bruge?

At få den rette størrelse rygsæk til katte er alfa omega. Det allervigtigste er dog, at din rygsæk ikke er for lille, for så er det bare synd for din kat at være der i. Er den for stor – jamen, så er der bare mere plads til din kat. Men hvordan finder du den rette størrelse? Det er egentlig ret så nemt! Størrelsen på tasken til din kat bliver vurderet ud fra, hvor mange kilo din kat vejer og hvad tasken kan holde til. Det er en god ide at overholde den maksimale brugervægt, som der anbefales. Det gøres både, fordi rygsækken til din kat selvfølgelig er tilpasset herefter, så den er lavet stor nok alt efter, hvad den vejer. Men det er også en god ide at overholde det, da det øger holdbarheden på din taske. Syninger og materiale er lavet til x antal kilo og overstiger i dette, er der ingen garanti for, hvor længe det vil holde.

Hvad skal jeg se efter, når jeg er på udkig efter en rygsæk til min kat?

Der er nogle enkelte ting, som du bør se efter, når du er på udkig efter en rygsæk til din kat. Det bør du gøre for at få det bedste match til jer og en rygsæk til din kat, som holder i så længst tid som muligt.

Størrelsen

Som vi kort har nævnt tidligere, så er størrelsen på din rygsæk til din kat vigtig. Find ud af, hvad din kat vejer og vælg så en taske ud fra det. De fleste rygsække har et spænd på et par kilo, så du skal ikke vide helt eksakt, hvad din kat vejer ned til mindste gram. Det er bare vægten i kilo, så den kan passe i rygsækken, som spænde fra f.eks. 0-8 kg. Rygsækken er nemlig lavet ud fra en forventning om, at katte der vejer x antal kilo, vil kunne passe i denne rygsæk, som er lavet til en specifik vægt.

Funktioner

Men det hele handler på ingen måde kun om størrelsen på din rygsæk til katte. Der er flere ting, der skal spille, før det er et perfekt match for jer. Leder du f.eks efter en rygsæk til din kat, som I kan bruge til at gå længere ture med? Så skal der være plads til andet end blot din kat. Sørg for, at der er rum til både snacks, vand og et tæppe til din kat. Det kan også være indstillingsmulighederne til din taske, som du bør være obs på. For skal den bruges til at gå ture med, så skal den kunnes spændes ind og ud, så den sidder helt perfekt på dig.

Tidligere artikelLabradoodle – Lær racen at kende!
Næste artikelUgens Kæledyr – Pelle & Møffe (Uge 6)
Mit navn er Julia, og jeg er administrator her på Petguide. Siden jeg var barn, har jeg elsket stort set alle dyr! (udover ederkopper)! Her på siden kombinerer jeg den kærlighed med min generelle nysgerrighed for at finde det bedste udstyr, foder, tips og tricks til alle kæledyrsejere.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her