Katteforsikring bedst i test (2022) – Se udbudet her!

Man siger, at hunde er menneskets bedste ven. Men kattene har en lige så særlig plads i deres ejers hjerte. Derfor tager flere og flere den kloge, og forudseende beslutning, at få en katteforsikring til sit kæledyr. Dette sikre, at de har mulighed for at tage sig af deres kæledyr i tilfælde af ulykke. Samtidig er de også på forkant i forhold til lægeregninger eller lignende. Derfor kan det være en idé, at foretage sin egen lille test. Så kan du finde en katteforsikring der er bedst i test.

Inspiration til dig med kat

Men at få en katteforsikring eller dyreforsikring generelt er ikke noget man skal tage let på. Det er vigtigt at man har lavet en grundig undersøgelse, og sammenlignet forsikringer de mange forsikringer. Man kan også sige, at det skal være en katteforsikring bedst i test, som man skal holde udkig efter.

I denne undersøgelse sammenligner vi diverse forsikringer for, at finde den katteforsikring der er bedst i test. Samtidig vil vi gøre valget nemmere for dig, og andre katteejere, som leder efter den forsikring, der passer dem bedst.

Vi vil præsentere 5 forskellige forsikringer til dig, som er værd at overveje, når du tager denne beslutning:

GF forsikring

GF er en dyre-og kæledyrsforsikring. De har været på markedet i mange år som en lokal, kundeejet, og fornuftig forsikringsselskab. GF’s dyreforsikring til både hunde og katte, tilbyder et stort dække af dyrelægeregninger i tilfælde af sygdom eller ulykker. Forsikringen gælder både skader på andre personer og skader på andre ting. Ved GF forsikring ligger man vægt på menneskelig kontakt. Derfor sigter de efter at deres service kan ske ansigt til ansigt mellem katteejer og rådgiver. Dermed har de også sigtet efter at skabe mange lokale afdelinger. Dette giver kunderne en lokal følelse, som kan skabe en ro og tryghed.

GF er en kundeejet virksomhed og dette giver kunden en medbestemmelse. Priserne er fornuftige og der tilbydes 10% i samlerabet, hvis man har flere forsikringer hos selskabet.

Tryg

Trygforsikring er det næststørste skadeforsikringsselskab med en markedsandel på 21%. Tryg ligger al deres vægt på at skabe en tryghed for deres kunder, da de er deres vigtigste aktiv. Det er det, der styrer dem i deres beslutninger. De fokuserer på, at være de bedste i branchen, for at skabe tryghed for deres kunder. Både når der tales om mennesker og indtjening. Dette har sikret dem de mest loyale kunder sammenlignet med deres konkurrenter på forsikringsmarkedet. De anses for at være de bedste til skadebehandling og tilbyder 10% rabat på katteforsikring. Dette gælder dog kun, hvis man har en indboforsikring og en anden forsikring i selskabet.

Dyrekassen

Dyrekassen har som forsikringsselskab siden 2003 hjulpet hunde, lige så vel som katte, trygt gennem dyrelægebesøg. De tilbyder ikke blot katteforsikring, men også livsforsikring, sygeforsikring og ansvarsforsikring. De lægger vægt på at have menneskets bedste ven i første række. Derudover sigter de efter at tilpasse de enkelte kunders behov og præferencer.

Ved Dyrekassen sigter de efter, at have de bedste medarbejdere. De skal kunne rådgive på baggrund af deres brede viden og erfaring. Medarbejderne har også en stor kærlighed for, at passe på dyrene. Forsikringen tilbyder en 10% rabat i katteforsikring, hvis de er medlemmer af kattens værn. Du kan også få rabat, hvis du har mere end 5 af de givne kæledyr, forsikret i deres selskab.

Topdanmark

Virksomheden startede tilbage i 1898 med at tilbyde ulykkesforsikringer til arbejdsgivere. Derfra har de videreudviklet sig til et selskab, der kan tilbyde en anstændig katteforsikring. Du kan dog også få livsforsikring, sygeforsikring og ansvarsforsikring. Virksomheden har erfaring i mange aspekter, og deres medarbejdere har kompetencer til at hjælpe når ulykkerne sker. Derfor kan de give en service, der er målrettet og afspejler deres værdier. Topdanmark sigter efter, at give deres kunder en sikkerhed både i det økonomiske aspekt, men også som social sikkerhed. Det gør de igennem deres produkter og rådgivning.

Her kan du opnå op til 15% i rabat, hvis du samler dine forsikringer ved Topdanmark.

Agria Dyreforsikring

Agria Dyreforsikring tilbyder en bred vifte af forsikringer. Ikke blot til katte og hunde, men også til andre små dyr som gnavere, reptiler og racefugle. Selskabet grunder deres beskæftigelse i deres ønske om, at kunne give dyrene omsorg og sundhed. Dette ligger også til grund for deres tætte samarbejde med dyrlægebranchen og dyreorganisationer. Det giver dem yderligere og bedre forståelse for dyrehold og sundhed hos dyr. De har et stort engagement, og medarbejderne arbejder med specialist-kundskab til dyr.

Agria dyreforsikring vil mere end blot at hjælpe deres kunder, når skaderne er sket. De forbedrer også dyrenes liv. Dette gør de ved at afsætte en del af den præmieindtægt som virksomheden generere, til veterinærmedicinsk forskning. Derudover tilbyder de 10%, hvis man er medlem af dyrenes beskyttelse. Har du mindst 2 katte forsikret i selskabet, kan du få 15%.

Få 3 gratis tilbud og se om du kan få en billig forsikring

Hvorfor skal man have en katteforsikring?

Man skal have en katteforsikring fordi man har en kærlighed for dyr, og vægter dyrs velbefindende og generelle sundhed. Du kan dog gøre meget for at sikre din kat er sund og rask, blandt andet ved at sørge for at den får noget ordenligt kattemad. En sund kat kan dog stadig komme ud for ulykker, og derfor kan en forsikring være en god ide. Økonomien og bekostningerne efter et dyrlægebesøg med en kat er høj. Der skal man være forberedt på, at modtage en regning på flere tusinde kroner.

Hvad får man ud af en katteforsikring?

Det er vigtigt at forsikre sig. Det er vigtigt at vælge en forsikring som, ifølge den enkelte katteejer, er en katteforsikring bedst i test. Men det er lige så vigtigt at vide, hvad du får ud af en katteforsikring. Det er en god ide, at have kendskab til den service man bliver tilbudt. Det er op til dig, at undersøge de forskellige forsikringer. Så kan du være sikker på, at du får en katteforsikring der, i dine øjne, er bedst i test. Da det jo er dig, der har testet den.

En katteforsikring dækker en stor del af de udgifter, der ligger i regningerne.

Det som en katteforsikring dækker af behov i forhold til katte er følgende:

  • Undersøgelser, behandlinger, operationer, scanning
  • Medicin under konsultation eller indlæggelse
  • Ophold på dyrehospital eller dyreklinik
  • Tandbehandling ved potentiel tilskadekomst af katten

Skriv et svar

Cookie-indstillinger