Man siger at hunde er mennesket bedste ven. Men kattene har en lige så særlig plads i sine ejers hjerter, og flere og flere tager derfor den kloge og forudseende beslutning at få en katteforsikring til sit kæledyr. Dette sikre at de har mulighed for at tage sig af deres kæledyr i tilfælde af ulykke og er på forkant i forhold til lægeregninger eller lignende.

Men at få en katteforsikring eller dyreforsikring generelt er ikke noget man skal tage let på. Det er vigtigt at man har lavet en gemmegået undersøgelse og sammenlignet forsikringer for at se hvad der er bedst egnet, man kan også sige at det skal være en katteforsikring bedst i test, som man skal holde udkig efter.

I denne undersøgelse sammenligner vi diverse forsikringer for at finde den katteforsikring bedst i test, og for at gøre valget nemmere for dig og andre katteejere som leder efter den bedste forsikring til deres økonomi, værdier og prioriteter.

 

Vi vil præsentere 5 forskellige forsikringer til dig, som er værd at overveje, når du tager denne beslutninger:

GF forsikring

GF er en dyre og kæledyrs forsikring der fejrer deres 50 års jubilæum efter mange år som en lokal, kundejet og fornuftigt forsikringsselskab. GF´s dyreforsikring til både hunde og katte tilbyder et stort dække af dyrelægeregninger, hvis der skulle ske tilfælde af sygdom eller ulykker. Forsikringen gælder både skader på andre personer og skader på andre ting. Ved GF forsikring ligger man vægt på menneskelig kontakt og sigter derfor efter at deres service kan ske ansigt til ansigt mellem katteejer og rådgiver. Dermed har de også sigtet efter at skabe mange lokale afdelinger. Dette giver kunderne en lokal følelse, som kan skabe en ro og tryghed.

 

GF er en kundejet virksomhed og dette giver kunden en medbestemmelse. Priserne er fornuftige og der tilbydes 10% i samlerabet, hvis man har flere forsikringer hos selskabet.

 

Tryg

Tryg ligger al deres vægt på at skabe en tryghed for deres kunder, og lader det styre dem i deres beslutninger. For at kunne skabe en tryghed for deres kunder, fokusere virksomheden på at være de bedste i branchen, både når der er tale om mennesker og indtjening. Tryg forsikring, som er det næststørste skadeforsikringsselskab, med en markedsandel på 21% i Danmark, ser kunderne som deres vigtigste aktiv, og dette har sikret dem de mest loyale kunder sammenlignet med deres konkurrenter på forsikringsmarkedet. De anses for at være de bedste til skadebehandling og tilbyder 10% rabat på katteforsikring hvis man har en indboforsikring og en anden forsikring i selskabet.

 

Dyrekassen

Dyrekassen har som forsikringsselskab siden 2003 hjulpet hunde lige så vel som katte trygt gennem dyrelægebesøg. De tilbyder ikke blot katteforsikring, men også livsforsikring, sygeforsikring og ansvarsforsikring. De lægger vægt på at have mennesket bedste ven i første række, og sigter efter at tilpasse de enkelte kunders behov og præferencer.

 

Ved dyrekassen sigter de efter at have de bedste medarbejdere, som kan rådgive på baggrund af deres brede viden og erfaring, og som har en stor kærlighed for at passe på dyrene. Forsikringen tilbyder en 10% rabat i katteforsikring hvis de er medlemmer af kattens værn eller hvis de har mere end 5 af de givne kæledyr, som er forsikret i deres selskab.

 

Topdanmark

Virksomheden startede tilbage i 1898 med at tilbyde ulykkesforsikringer til arbejdsgiver og har derfra videreudviklet til et selskab der kan tilbud en anstændig katteforsikring, lige så vel som livforsikring, sygeforsikring og ansvarsforsikring. Virksomheden har erfaring i mange aspekter, og deres medarbejdere har kompetencer til at hjælpe når ulykkerne sker, og kan give en service der er målrettet og afspejler deres værdier. Topdanmark sigter efter at kunne igennem deres produkter og rådgivning give deres kunder en sikkerhed både i det økonomiske aspekt lige såvel som social sikkerhed.

 

Ved dette forsikringsselskab vil det være muligt at opnå op til 15% i rabat hvis man samler sine forsikringer ved Topdanmark.

 

Agria Dyreforsikring

Agria Dyreforsikring tilbyder en bred vifte af forsikringer ikke blot til katte og hunde, men til givet fald også andre små dyr som gnavere, reptiler og racefugle. Selskabet grunder deres beskæftigelse i deres ønske om at kunne give dyrene omsorg og sundhed. Dette ligger også til grund for deres tætte samarbejde med dyrlægebranchen og dyreorganisationer, hvilket kan give dem en yderligere bedre forståelse for dyrehold og sundhed hos dyr. De har et stort engagement og medarbejderne arbejder med specialist-kundskab til dyr.

 

Agria dyreforsikring vil være end blot hjælpe deres kunder, når skaderne er sket. De forbedrer også dyrenes liv. Dette gør de ved at afsætte en del af den præmieindtægt som virksomheden generere til veterinærmedicinsk forskning. Derudover tilbyder de 10% hvis man er medlem af dyrenes beskyttelse og 15% rabat hvis man har mindst 2 katte forsikret i selskabet.

 

Hvorfor skal man have en katteforsikring?

Man skal have en katteforsikring fordi man har en kærlighed for dyr og vægter dyrs velbefindende og generel sundhed. Man skal have en katteforsikring hvis man gerne vil være på forkant med tingene, og vil være forberedt i tilfælde af at skaden sker. Derudover så kan det være en rigtig god ide at få en katteforsikring grundet at økonomien og bekostningerne efter et lægebesøg med en kat er høj og man skal være forberedt på at modtage en regning på flere tusinde kroner.

 

Hvad får man ud af en katteforsikring?

Det er vigtigt at forsikre sig, og det er vigtigt at vælge en forsikring som ifølge den enkelte katteejer er en katteforsikring bedst i test. Men det er lige såvel vigtigt at vide hvad du får ud af en katteforsikring. Det er en god ide at have kendskab til den service man bliver tilbudt.

 

En katteforsikring dækker hovedsageligt en stor del af de udgifter der ligger i regningerne hvis din kat skal behandles på grund af sygdom eller en skade, og dermed kræver en professionel dyrelæge.

 

Det som en katteforsikring dækker af behov i forhold til katte er følgende

  • Undersøgelser, behandlionger operationer, scanning
  • Medicin under konsultation eller indlæggelse
  • Ophold på dyrehospital eller dyreklinik
  • Tandbehandling ved potentiel tilskadekomst af katten

 

 

 

 

 

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her