Gå tur med hund i Tornby!

Artiklen er skrevet af Annataekker // IG: Annataekker

Tversted søerne

Tversted søerne er dejligt sted, hvor der er indhegning til hunde. Det er et dejligt sted, da der er masser af plads og der skov og sand, så hundene får det hele med. Det er også et godt sted for de hunde, som ikke er de bedste til andre hunde, for der er også mange gå stier uden. Det er et godt sted, netop fordi der dejlig natur, frisk luft og masser af plads til menneskets bedste ven:)

Tornby klitplantage

Tornby klitplantage er det dejligste sted, når man har hund(e), fordi der er masser af dejlige hundevenner, men masser af træer, der altid nogle man kan lege med. Tornby klitplantage tilbyder også stier for de familier med en hund, som ikke er glade for andre hunde. Hundeskoven er et fantastisk sted, hvor jeg selv kommer rigtig meget med min hund Cooper @coopertheblack. Skoven kan 100% anbefales

Hjørring hundemark

Det er en mark i det indre Hjørring, som tilbyder et sted for hundeejer, der ikke altid har muligheden for at tage sin hund med ud til hundeskove. Det er en åben mark, hvor man kan slippe sin hund løs, og bare være den hund den er. Det er et dejligt sted, for det er et sted, hvor alle kan tage hund med.

Skriv et svar

Cookie-indstillinger