Gå tur med din hund i København – Top 5 steder!

Bispebjerg og Utterslevmose

To smukke steder, der nærmest hænger sammen, når man først er på tur. Her er man sikker på at møde andre søde hunde OG mange slags fugle, store som små. Dem kan vi kigge længe på og gø lidt af (mest Bodil). En rute rundt om mosen og videre på eventyr på Bispebjerg Kirkegård giver godt til både hunde og mennesker. Man skal have snor på sin hunde begge steder og selvfølgeligt have respekt for sørgende folk på kirkegården.

Nørrebro (Super Kilen, Nørrebro parken)

Favorit-rute når Bodil og jeg både vil have en dele gå-croissant og ende i en sjov hundegård til fri leg og løb for firbenede. Start ved den Sorte Plads, videre til den Røde Plads, forbi Skateparken (Bodil kan stå og kigge forundret på skatere og deres mærkelige rullende fødder længe) og så kommer hundegården i Nørrebroparken, hvor der er god mulighed for at spæne rundt uden snor.

Amager fælled (Pinseskoven)

Amager Fælleden er fantastisk til en tur i mere øde omgivelser (medmindre det er en solrig søndag, så er der mange mange mennesker), hvor der er MASSER af lækre dufte, træstubbe at hoppe på, chance for at møde heste, får og andre dyr. Bodil er altid HELT færdig, når vi har været her. Amager Fælleden er stor og vi er specielt glade for Pinseskoven, som er fyldt med birketræer og bare bliss.

Indre by (Amaliehaven, Ofelia Plads, Nyhavn og Kongens have):

Indre by er altid hyggeligt, fordi der er en masse at kigge på, bænke og kanter at lave parkour på og hunde (og mennesker) at hilse på.
Vi går efter steder der ikke er for proppede, når vi går i indre by. Vi tager metroen ind til Marmorkirken (Bodil i taske på ryggen) og så går vi derfra henover Amalienborg Stolsplads, Amaliehaven, kajen og ud på Ofelia Plads, hvor der både er fugle at løbe efter og vand og både at kigge på. Så over omkring Skuespillerhuset og ned af Nyhavn, der under Corona har været helt mennesketomt (det skal man udnytte) og så videre igennem i gamle gader til Kongens Have, hvor man er helt sikker på at nøde en hund man kan lege med.

Amager Strandpark

Hvis det regner er vi fan af stranden. Mest fordi vådt sand ikke giver udslag i bad, som en tur i en mega mudderpøl ofte gør. Amager Strandpark har både en masse sand at grave i, tang at tygge i og et område hvor hunde må løbe frit lige ved Sneglen. Kæmpe hit!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger