Gå tur med din hund i Gentofte – 5 favoritter!

Denne artikel er skrevet af Emilie // IG: Catothegermanshep

Gentofte sø

Gentofte sø er en fantastisk flot sø, hvor man nemt kan gå rundt om med hund. Man kan vælge at følge stien direkte rundt om søen, eller tage noget af ruten gennem et lille mose/skovområde. Om sommeren er der køer, og der er fyldt med ænder, gæs og svaner, hvilket er vildt god miljøtræning for sin hund.

Bernstorffsparken

Bernstorffsparken er et kæmpe flot område, hvor din hund kan løbe frit og lege med en masse hunde. Området er indhegnet, hvilket giver en sikkerhed, hvis man fx stadig er ved at træne sit indkald.

Dyssegårdsparken

Dyssegårdsparken er virkelig hyggelig at gå rundt i. Parken er ikke helt vildt stor, men der er noget for alle, da der både er legepladser og træningsområder. I selve parken skal hunde være i snor, men der er et indhegnet område i parken, hvor hunde kan lege frit sammen.

Nymosen

Nymosen er et dejligt naturområde, hvor der ofte er mange mennesker. Der er legepladser og sportsområder. Der er masser af muligheder for at træne kropskrontrol på gåturen, da der er mange sten og træstubbe som hunden kan klatre op og ned af.

Gentoftegade

Gentoftegade er lige ved siden af Gentofte sø, så man kan nemt kombinere de to steder på en dejlig gåtur. Gaden er fyldt med hyggelige butikker og er flot at gå ved. Det er en dejlig mulighed for bytræning med sin hund, hvor man nemt og hurtigt kan gå ned til Gentofte sø.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger