Opdateret den 29/01/2021 af Julia F

Når din hund skal trænes og den skal lære nye ting, er godbidder alfa og omega til at belønne din hund. Derfor er en godbidstaske uundværlig, når godbidderne skal findes hurtigt frem. Så slipper du også for, at have dem liggende løst i lommen, få beskidte lommer og fumle efter godbidderne. De er rummelige og praktiske, når du skal på tur eller træne din hund, og du kan have begge hænder fri. Med en godbidstaske har du altid godbidderne lige ved hånden. Der findes godbidstasker til forskellige formål, så du kan have en til gåturen, til løbeturen, måske du også vil have en liggende i bilen til de dage, hvor I skal i skoven eller lignende. Så har du altid godbidder i nærheden til din hund. 

Vi har skrevet denne artikel for, at gøre det lidt nemmere for dig, at finde den rigtige godbidstaske. Det skal være en, der passer til dit behov. Det kan også være, at du gerne vil have at den ser pæn ud, men samtidig er praktisk og nem at rengøre, da den jo oftest bruges i alt slags vejr. Vi har nogle gode bud nedenfor. 

Vi har kigget på følgende godbidstasker til hundetræningen.

GODBIDSTASKESET HOS
MiaCara Lupo godbidstaskePetlux.dkLÆS MERE
Karlie godbidstaskeDyreverdenen.dkLÆS MERE
Mystique godbidstaskeDogshop.dkLÆS MERE
Hunter godbidstaskeDogshop.dkLÆS MERE

DEN TRENDY

MiaCara Lupo

 • Magnetisk lukning 
 • Rum i bunden til hundeposer samt dispenser
 • Snavs- og vandafvisende

325,00,-GÅ TIL BUTIK →

Godbidstasken fra MiaCara er stilfuld og perfekt til dig, der går op i udseendet af din godbidstaske. Tasken er super smart med en trykknap, som nemt kan sættes fast i bæltet, og et rum i bunden til hundeposer. Du trækker poserne ud af dispenseren foran på tasken. Så har du alt lige ved hånden både når hunden skal belønnes, men også når du skal samle op efter den. Med denne simple og trendy godbidstaske, er du hurtig klar til næste gåtur.

Produktspecifikation

 • Fastgøres med trykknap
 • Måler 17×15,5 cm
 • Olefin materiale

Karlie

 • Justerbar rem
 • Nøglering til træningsredskaber eller nøgler
 • Ekstra lomme med velcroluk

125,00,-GÅ TIL BUTIK →

Godbidstasken fra Karlie er en rigtig luksusmodel. Den har en stor lomme til alle godbidderne, en lille lomme med lynlås på indersiden af tasken, samt en ekstra lomme med velcroluk. Det er en mavetaske med en justerbar rem, så den passer til de fleste, og så har den også reflekser, så du kan ses i mørket. Derudover har godbidstasken også en nøglering, hvor du kan hænge dine nøgler, en fløjte, klikker eller andre redskaber til hundetræning. Selvom tasken har alle disse features, så bliver den ikke for stor eller klodset. En super god løsning til dig, der mangler en godbidstaske!

Produktspecifikationer

 • Slidstærk nylon 
 • Måler 19×22 cm
 • Har reflekser

Mystique

 • Klikspænde, der kan udvides til 140 cm
 • Nem adgang til godbidderne
 • Kan vaskes i hånden

119,00,-GÅ TIL BUTIK →

Denne godbidstaske fra Mystique fås i 5 forskellige farver, og er super praktisk. Den kan bruges på 3 forskellige måder. Du kan bruge den som bæltetaske, skuldertaske eller klipse den fast på dit bælte eller lignende. Dette gør det muligt, at have hænderne fri under hundetræningen. Godbidstasken er designet så den ikke klapper sammen.

Produktspecifikationer

 • Nylon
 • Mål 13x11x10
 • Vandtæt

Hunter Outdoor

 • Smart magnetlukning
 • Med bælteclips
 • Nem at åbne og lukke

119,00,-GÅ TIL BUTIK →

Godbidstasken fra Hunter er lavet i slidstærkt silikone og har en praktisk magnetlukning. Med magnetlukningen er det nemt for dig, at åbne og lukke tasken med én hånd. Denne godbidstaske har en bælteclips, så du nemt kan fastgøre den til dit bælte eller din lomme. Derudover er den lavet i silikone som er egnet til mad/godbidder. Pga. silikonen er den nem at rengøre, og så er den vandtæt.

Produktspecifikationer

 • Levnedsmiddelegnet silikone 
 • Måler 13x11x5
 • Rød

Hvorfor skal du have en godbidstaske?

En godbidstaske er ideel, at have med på din gåtur med din hund. Især hvis du er i gang med at træne din hund, og den skal belønnes for sin indsats. 

Hvis du vil have en lydig hund, skal den have positiv motivering. Når du giver din hund ros og giver den en godbid, lærer den at den har gjort noget godt. Ved træning lærer hunden også dit sprog at kende, hvilket også er meget vigtigt for fremtidig lydighed. Træning med din hund skal gerne, starte så tidligt som muligt i dens liv. Vi giver godbidder, fordi hunde lærer gennem deres maver, og dermed forbinder de læringen med gode oplevelser og ros. De elsker at få ros og belønninger i form af lækre godbidder.

Der findes mange forskellige godbidstasker, så der findes helt sikkert også en til dig. Om den skal kunne spændes rundt om maven, klikkes på dit bælte eller bæres på en anden måde, er op til dig, og hvad du synes er bedst og mest behageligt at gå med. Du kan også få godbidstasker til løbeturen, hvis du gerne vil have hunden med ud at løbe. Her kan du fastgøre hundesnoren til tasken, så du stadig har dine hænder fri til løbeturen. 

Prislejet for godbidstasker kan være ret bredt. Igen så handler det om, hvad du gerne vil have. Skal den være trendy og smart, eller er du mere ligeglad med hvordan den ser ud? Der er vi mennesker meget forskellige. Derfor giver det også mening, at have to eller flere. Den trendy og smarte til de almindelige gåture, hvor man gerne vil se smart ud, og den praktiske til, hvis I skal ud i skoven eller hvis det en dag regner, når I skal ud at gå. Det er også godt, at have flere, da du så kan have en liggende fast i bilen i tilfælde af, at du en dag glemmer godbidstasken hjemme.

Materialer

En godbidstaske skal være nem at rengøre, og her har materialet meget at sige. Mange godbidstasker er lavet i enten det samme materiale eller noget andet materiale, der er nemt at rengøre. Du kan få godbidstasker i nylon, olefin, imiteret ruskind, silikone og andet materiale. Disse materialer er nemme at rengøre med en klud, når du har været ude i regnvejr eller hvis godbidstasken trænger til en rengøring. De kan alle vaskes i hånden, hvis der skal en mere grundig rengøring til. 

Vi håber du er blevet klogere på, hvad der findes af forskellige godbidstasker. Det sidste skridt er, at købe en. Når du har fundet den, der passer til dig, så er det bare at få den fyldt med din hund yndlingsgodbidder, og på tur med din hund!

Tidligere artikelMarsvinefoder – Hvad skal du være opmærksom på?
Næste artikelHundetæppe | De lækreste tæpper til din hund!

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her