Godbidstaske – Slut med krummer i lommen!

0
776

Opdateret den 09/02/2022

Når din hund skal trænes og den skal lære nye ting, er godbidder alfa og omega til at belønne din hund. Derfor er en godbidstaske uundværlig, når godbidderne skal findes hurtigt frem. Så slipper du også for, at have dem liggende løst i lommen, få beskidte lommer og fumle efter godbidderne. De er rummelige og praktiske, når du skal på tur eller træne din hund, og du kan have begge hænder fri. Med en godbidstaske har du altid godbidderne lige ved hånden. Der findes godbidstasker til forskellige formål, så du kan have en til gåturen, til løbeturen, måske du også vil have en liggende i bilen til de dage, hvor I skal i skoven eller lignende. Så har du altid godbidder i nærheden til din hund.

Vi har skrevet denne artikel for, at gøre det lidt nemmere for dig, at finde den rigtige godbidstaske. Det skal være en, der passer til dit behov. Det kan også være, at du gerne vil have at den ser pæn ud, men samtidig er praktisk og nem at rengøre, da den jo oftest bruges i alt slags vejr. Vi har nogle gode bud nedenfor.

Vores Favorit Godbidstaske

Trixie hundetrænings-godbidstaske

Trixie hundetrænings-godbidstaske

En helt klassisk godbidstaske fra Trixie, der er lavet i slidstærkt polyester. Den har en dispenser, hvor der medfølger en rulle med 20 poser i. Du kan også bruge dine egne der i, så længe de har en standardstørrelse. Der er både klips og løkke på, så du kan fastgøre på dit bælte. Selve tasken har en diameter på Ø10 cm og højde på 13 cm.


Godbidstaske Hunter

Godbidstaske Hunter

En lækker godbidstaske fra Hunter, som er af god kvalitet og med et klassisk, smart design. Den er desuden af vandafvisende materiale, så du ikke ender med en masse våde godbidder, der er overalt i din taske. Der er endda også sørget for en lille lomme i siden, så du kan have separate godbidder deri – eller måske en fløjte eller klikker. Godbidstasken måler 16 x 20 cm.


Cloud7 Godbidstaske

Cloud7 Godbidstaske

En stilet godbidstaske som kan det hele. Den har 1 stort rum og 2 små, så du kan dele tingene op og holde styr på det hele under træning eller gåturen. Materialet er selvfølgelig af vandtæt materiale og så har den en magnetisk lukning. Det gør, at du nemt kan komme til din godbidder og posen automatisk lukker bagefter. Godbidstasken måler 16 x 15 x 5 cm og kan vaskes ved 30 grader i en finvask.


Dog Activity Godbidstaske

Dog Activity Godbidstaske

Godbidstaske i et sødt design med plads til masser af godbidder. Den er nem at åbne og den står sikkert, hvis der er behov for at stille den på jorden. Udover det, er der en snaplås, så du kan åbne og lukke med én hånd. Men det stopper ikke her. De har også sørget for, at der er reflekterende kantbånd, så det giver yderligere synlighed, hvis du er ude om aftenen. Materialet er af slidstærkt nylon.


Dog Activity Baggy Godbidstaske

Dog Activity Baggy Godbidstaske

En godbidstaske med stabil kant, der sikrer en nem åbning, som kan gøres med én hånd. Du har stadig mulighed for at lukke med et snørebånd, så godbidderne forbliver friske og ikke falder alle vegne. Der er desuden klips og loops, så du kan fastgøre den til dit bælte – og næsten vigtigst af al – den er nem at rense.


Dog Activity Godbidstasker

Dog Activity Godbidstasker

En helt og aldeles sort og klassisk Trixie godbidstaske med plads til masser af godbidder. Den har en magnetlås, så du nemt kan komme til – og med blot én hånd. Udover det, er der en ekstra fronttaske samt klemmer og sløjfer, så du kan fastgøre den på dit bælte. Der er selvfølgelig også tilføjet reflekterende striber, så du er nem at se i mørket.


Hvorfor skal du have en godbidstaske?

En godbidstaske er ideel, at have med på din gåtur med din hund. Især hvis du er i gang med at træne din hund, og den skal belønnes for sin indsats.

Hvis du vil have en lydig hund, skal den have positiv motivering. Når du giver din hund ros og giver den en godbid, lærer den at den har gjort noget godt. Ved træning lærer hunden også dit sprog at kende, hvilket også er meget vigtigt for fremtidig lydighed. Træning med din hund skal gerne, starte så tidligt som muligt i dens liv. Vi giver godbidder, fordi hunde lærer gennem deres maver, og dermed forbinder de læringen med gode oplevelser og ros. De elsker at få ros og belønninger i form af lækre godbidder.

Der findes mange forskellige godbidstasker, så der findes helt sikkert også en til dig. Om den skal kunne spændes rundt om maven, klikkes på dit bælte eller bæres på en anden måde, er op til dig, og hvad du synes er bedst og mest behageligt at gå med. Du kan også få godbidstasker til løbeturen, hvis du gerne vil have hunden med ud at løbe. Her kan du fastgøre hundesnoren til tasken, så du stadig har dine hænder fri til løbeturen.

Prislejet for godbidstasker kan være ret bredt. Igen så handler det om, hvad du gerne vil have. Skal den være trendy og smart, eller er du mere ligeglad med hvordan den ser ud? Der er vi mennesker meget forskellige. Derfor giver det også mening, at have to eller flere. Den trendy og smarte til de almindelige gåture, hvor man gerne vil se smart ud, og den praktiske til, hvis I skal ud i skoven eller hvis det en dag regner, når I skal ud at gå. Det er også godt, at have flere, da du så kan have en liggende fast i bilen i tilfælde af, at du en dag glemmer godbidstasken hjemme.

Materialer på godbidtaske

En godbidstaske skal være nem at rengøre, og her har materialet meget at sige. Mange godbidstasker er lavet i enten det samme materiale eller noget andet materiale, der er nemt at rengøre. Du kan få godbidstasker i nylon, olefin, imiteret ruskind, silikone og andet materiale. Disse materialer er nemme at rengøre med en klud, når du har været ude i regnvejr eller hvis godbidstasken trænger til en rengøring. De kan alle vaskes i hånden, hvis der skal en mere grundig rengøring til.

Vi håber du er blevet klogere på, hvad der findes af forskellige godbidstasker. Det sidste skridt er, at købe en. Når du har fundet den, der passer til dig, så er det bare at få den fyldt med din hund yndlingsgodbidder, og på tur med din hund!

Tidligere artikelUgens Kæledyr – Bodil (Uge 1)
Næste artikelMittelspitz – Lær racen at kende!
Mit navn er Julia, og jeg er administrator her på Petguide. Siden jeg var barn, har jeg elsket stort set alle dyr! (udover ederkopper)! Her på siden kombinerer jeg den kærlighed med min generelle nysgerrighed for at finde det bedste udstyr, foder, tips og tricks til alle kæledyrsejere.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her