godbidstaske

Godbidstaske – Slut med krummer i lommen!

Når din hund skal trænes og den skal lære nye ting, er godbidder alfa og omega til at belønne din hund. Derfor er en godbidstaske uundværlig, når godbidderne skal findes hurtigt frem. Så slipper du også for, at have dem liggende løst i lommen, få beskidte lommer og fumle efter godbidderne. De er rummelige og praktiske, når du skal på tur eller træne din hund, og du kan have begge hænder fri. Med en godbidstaske har du altid godbidderne lige ved hånden. Der findes godbidstasker til forskellige formål, så du kan have en til gåturen, til løbeturen, måske du også vil have en liggende i bilen til de dage, hvor I skal i skoven eller lignende. Så har du altid godbidder i nærheden til din hund.

Vi har skrevet denne artikel for, at gøre det lidt nemmere for dig, at finde den rigtige godbidstaske. Det skal være en, der passer til dit behov. Det kan også være, at du gerne vil have at den ser pæn ud, men samtidig er praktisk og nem at rengøre, da den jo oftest bruges i alt slags vejr. Vi gør dig opmærksom på, at du skal tænke på det hele.

Hvorfor skal du have en godbidstaske?

En godbidstaske er ideel, at have med på din gåtur med din hund. Især hvis du er i gang med at træne din hund, og den skal belønnes for sin indsats.

Hvis du vil have en lydig hund, skal den have positiv motivering. Når du giver din hund ros og giver den en godbid, lærer den at den har gjort noget godt. Ved træning lærer hunden også dit sprog at kende, hvilket også er meget vigtigt for fremtidig lydighed. Træning med din hund skal gerne, starte så tidligt som muligt i dens liv. Vi giver godbidder, fordi hunde lærer gennem deres maver, og dermed forbinder de læringen med gode oplevelser og ros. De elsker at få ros og belønninger i form af lækre godbidder.

Der findes mange forskellige godbidstasker, så der findes helt sikkert også en til dig. Om den skal kunne spændes rundt om maven, klikkes på dit bælte eller bæres på en anden måde, er op til dig, og hvad du synes er bedst og mest behageligt at gå med. Du kan også få godbidstasker til løbeturen, hvis du gerne vil have hunden med ud at løbe. Her kan du fastgøre hundesnoren til tasken, så du stadig har dine hænder fri til løbeturen.

Prislejet for godbidstasker kan være ret bredt. Igen så handler det om, hvad du gerne vil have. Skal den være trendy og smart, eller er du mere ligeglad med hvordan den ser ud? Der er vi mennesker meget forskellige. Derfor giver det også mening, at have to eller flere. Den trendy og smarte til de almindelige gåture, hvor man gerne vil se smart ud, og den praktiske til, hvis I skal ud i skoven eller hvis det en dag regner, når I skal ud at gå. Det er også godt, at have flere, da du så kan have en liggende fast i bilen i tilfælde af, at du en dag glemmer godbidstasken hjemme.

Materialer på godbidtaske

En godbidstaske skal være nem at rengøre, og her har materialet meget at sige. Mange godbidstasker er lavet i enten det samme materiale eller noget andet materiale, der er nemt at rengøre. Du kan få godbidstasker i nylon, olefin, imiteret ruskind, silikone og andet materiale. Disse materialer er nemme at rengøre med en klud, når du har været ude i regnvejr eller hvis godbidstasken trænger til en rengøring. De kan alle vaskes i hånden, hvis der skal en mere grundig rengøring til.

Vi håber du er blevet klogere på, hvad der findes af forskellige godbidstasker. Det sidste skridt er, at købe en. Når du har fundet den, der passer til dig, så er det bare at få den fyldt med din hund yndlingsgodbidder, og på tur med din hund!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger