Ugens Kæledyr – Werner (Uge 22)

Denne uges Ugens Kæledyr er lille Werner på blot 4 1/2 måneder. Han er elsker at gemme ting – specielt sit kødben og så er han en lille sko-tyv 🥰 Lær ham meget bedre at kende i denne artikel, når Mathilde, hans ejer, fortæller meget mere om ham.

Navn på dig: Mathilde
Navn på dit kæledyr: Werner
Kælenavn: Wernie og Dino
Alder: Han er født d. 14/1-23, så 4 1/2 måned
Køn: Hanhund
Race: Toypuddel
Hvornår fik du ham? Vi fik Werner d. 4. April i år. Så lige op til påske og et par fridage med familien.

Er der en speciel betydning bag hans navn?
Nej, men vi var omkring mange navne, inden vi endte på Werner. Vi overvejede Bobby og Sofus, men det var bare ikke helt det rigtige

Er der en historie bag, hvorfor du fik ham, hvis ja fortæl?
Vi havde længe kigget på hund og havde besluttet os for, at det skulle være en Bichon. Jeg læste meget op på, hvilken hund der passede ind i vores hverdag og familie. Men da min far så købte hans hund, var vi heldige, at vi også fandt Werner – og hvem kan stå for sådan en lille uldtot. Så dermed endte vi med ham.

Hvad slags temperament har han?
Werner har et fantastisk sind. Han har massere af krudt, elsker gåtur, men han kan også tage en middags lur på sofaen med en. Og så er han er god til børn i alle aldre.

Hvad elsker han?
Helt klart med! Werner elsker mad! Og så elsker han sin mor.

Hvad er hans yndlingsmad?
Leverpostej ligger højt på listen. Men generelt er han bare et madøre! Hvad man dog ikke vil gøre for en godbid!

Hvad er hans bedste sider?
Alt. Det er svært at udpege en ting, for vi føler, vi har fået verdens bedste hund.

Hvad laver I, når I hygger allermest?
Når solen skinner og vi kan sidde i havesofaen. Lige der kan tiden nærmest stå stille.

Hvor er jeres yndlingssted at gå tur?
Vi har et skønt område i gåafstand fra vores hus. Et biotopia. Der er mange spændende dufte, og så kræver det ikke, at vi starter bilen. Vi er næsten garanteret at møde andre hunde på vejen, og så er der den dejligste ro lige der.

Kan han nogle tricks?
Werner har allerede lært at give pote, give en highfive og danse på to ben. Generelt er han enormt lærenem, og han lever virkelig op til pudlens ry om at være meget intelligent.

Har dit kæledyr nogle uvaner?
Han stjæler sko! Alle sko han kan komme til, dem stjæler han! Vi har allerede måtte købe nye snørebånd til flere par sko. Sidste weekend stjal han min søsters sko, tog sålen ud og syntes, den var det bedste tyggelegetøj, han nogensiden havde haft. Men så lærte hun da også, at man må stille skoene væk, når man er på besøg.

Fortæl en sjov historie om dit kæledyr?
Werner elsker at gemme ting. Specielt hans kødben. Så den ene dag han var ude i haven, kunne vi ikke forstå, at han stod og skubbede til de visne blade under hækken. Det viste sig så, at han havde taget sit ene ben og lagt på jorden, og så skulle det eller begraves i blade. Vi skal også altid lige tjekke for kødben, inden vi sætter os i sofaen, for sådan en pude er også er godt gemmested.

Hvad er dit yndlingsminde med dit kæledyr?
Det må klart være den dag han kom hjem! Børnene vidste det ikke. Så de blev meget glade, da vi pludselig stod med en lille hund i armene. Det er sådan et minde, der kan fremkalde en våd øjenkrog hos mig og fylde mit hjerte med varme og glæde.

Hvad er det frækkeste dit kæledyr har gjort?
Helt klart da han ødelagde min søsters sko. Det var ikke vores stolteste øjeblik.

Hvem er hans bedste ven?
Det er hans ven Dora. Dora er mine forældres hund. De kommer fra samme kennel, men hver deres kuld. Og så har de leget sammen fra den dag, vi fik ham hjem. De kan bruge timer på at løbe sammen. De tager også en god slåskamp. Werner ved lige så snart, vi drejer ind på doras parkeringsplads, at han skal besøge hende. Det er ren kærlighed.

Hvad betyder dit kæledyr for dig?
Werner er gået hen og blevet vores bedste ven. Han er med os over alt. Han tvinger mig ud på daglige gåture, men det har også gjort, at verden har åbnet sig på en ny måde. Jeg har set foråret springe ud fra nye steder, alene fordi vi nu går veje, vi ikke før ville have gået. Jeg glæder mig til alt det livet med Werner, vil bringe os fremover!

Werners Favoritter


Skal dit kæledyr være Ugens Kæledyr?

Skal dit kæledyr blive Ugens Kæledyr, så er der flere måder, hvorpå du kan du deltage. Du kan enten hoppe ind på vores Instagram (IG: petguide.dk) poste et billede på din story af dit kæledyr, tagge os og dele det. Så er du helt automatisk med for ugen.

Bliver du ikke valgt, er du velkommen til at prøve igen ugen efter. Har du ikke sociale medier, kan du sende os en mail på: [email protected] med et billede af dit kæledyr og navnet på den – og du er nu med i udvælgelsen. Den heldige får besked fredag formiddag, og får så sin egen artikel fredag i ugen efter. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at sende os en mail.

Skriv et svar

Cookie-indstillinger