Ugens Kæledyr – Walter (Uge 45)

Ugens Kæledyr er Walter 💚 Han er en smilende hund, der elsker alt, der har med mennesker at gøre – og så er han meget drevet af hans jagtinstinkt, som ikke altid er lige sjovt for hans mor 🤭 Lær ham bedre at kende i dagens artikel.

Navn på dig: Stine Emilie Hansen
Navn på dit kæledyr: Walter
Kælenavn? Uhh, et kært barn har mange navne. Men fedtkind, nulle, mansemus, skrubbe, mus, guldklumpen, guldbamsen, walderbalder, flottefyren og jeg kan blive ved. Han får nye navne hver dag, føler jeg.
Alder: Walter er 1 år og 11 måneder. Han er født d. 29/12-2021
Køn: En skøn og herlig dreng.
Race: En golden retriever.
Hvornår fik du ham? Vi hentede ham fra Viborg d. 24/2-2022, efter vi havde været oppe og besøg ham 2 gange tidligere.


Walters Favoritter

Grå
309,00 kr.639,00 kr.

Er der en speciel betydning bag hans navn?
Der er ingen speciel betydning bag hans navn. Men vi havde mange navne oppe og vende. Faktisk var vi overbeviste om, at han skulle hedde Woodie – men det var bare ikke den følelse, han gav os. Og nu kan han selvfølgelig ikke hedde andet end Walter.

Er der en historie bag, hvorfor du fik ham, hvis ja, fortæl gerne?
Det lå ikke i kortene, at vi skulle have en hund. Jeg er dog vokset op med hunde, og drømmen har altid været at få en hund. En helt tilfældig aften kiggede jeg på DBA og gul og gratis – også gik det ellers stærkt. Allerede dagen efter tog vi den lange vej fra Fyn til Viborg for at se på guldklumpen. Og ret hurtigt besluttede vi os for, at han skulle altså til Fyn og bo en måneds tid senere. Og det er simpelthen den bedste beslutning nogensinde.

Hvad slags temperament har han?
Uh Walter er en skøn dreng. Han er rolig indenfor, og energisk ligeså snart vi kommer udenfor. Han er altid glad, og jeg vil næsten vove og påstå, at han også er smilende (der er mange billeder, hvor Walter smiler). Virkelig en guttermand og en helt fantastisk kammerat.

Hvad elsker han?
Walter elsker alt, der har med hans mennesker at gøre. Det er vist ingen hemmelighed, at Walters yndlingsperson i hele verden er mig (Stine) og er meget morsyg. Men ellers er en af Walters favorit ting i hele verden, bamser, lange gåture og træning.

Hvad er hans yndlingsmad?
Uh. Walter er nok ikke, som golden retriever er mest. Han er nemlig skide kræsen. Men men men, Walters yndlings godbid er fx. Guld sardel fra Rema 1000, den virker hver gang. Ellers elsker Walter skærepølser og oksehovedhud.

Hvad er hans bedste sider?
Jeg vil være tilbøjelig til at sige, at han ingen dårlige sider har. Men det værste er nok, at når vi går ture på markerne og der flyver en hare op fra et hul – så har han en idé om, at han snildt kan fange dem. Han kan altså løbe langt OG hurtigt. Det kan godt skabe stor panik i hans mor.. 😂 Men det bedste ved ham, må være hans ubetinget kærlighed til os!!

Hvad laver I, når I hygger allermest?
Jeg tror, vi begge er enige i, at når vi hygger os allermest. Så ligger vi begge i sofaen, Walter ovenpå mig også består det ellers bare af nus på fulde drøn. Men jeg tror nu, at Walter hygger sig ligeså meget, når vi går en lang tur.

Hvor er jeres yndlingssted at gå tur?
Et sted hvor vi kan gå frit, og han ikke behøver at have snor på. Men stedet er mere eller mindre ligemeget, bare han er med.

Kan han nogle tricks?
Walter kan mange tricks. Han kan fx. spille død, highfive, zig-zag, snurre rundt, sidde på numse og lege egern, løbe rundt om ting fx. et træ – lave selfie. Vi har flere ting at Walter skal lære. Men det er lige det for nu.

Har dit kæledyr nogle uvaner?
Walter er drevet meget af hans jagtinstinkt og løber gerne efter en hare, hvis chancen byder sig. Knap så sjovt for hans mor…

Fortæl en sjov historie om dit kæledyr
Vi var engang ude og gå en tur langs en å, da han var mindre. Han spænede rundt og havde sådan et moment hvor han var vildt oppe og køre. Pludselig inden jeg får set mig om, slår han en kæmpe kolbøtte og lander i åen. Jeg ved ikke, hvem der havde det sjovest bagefter, men Walter blev da lidt stille og forsigtig. Dog ELSKER han vand, dagen i dag.

Hvad er dit yndlingsminde med dit kæledyr?
Walter skaber minder hver evig eneste dag. Jeg kalder dem stjernestunder herhjemme – og jeg elsker at oplevet livet sammen med ham. Men en af vores yndings minder og store øjeblikke var da vi var med til DM i DcH regi. Her blev vi ovenikøbet nr. 6 ud af 40, hvilket jeg synes er ret sejt, når han var en af de yngste hunde med.

Hvad er det frækkeste dit kæledyr har gjort?
Det ultimative frækkeste Walter har gjort, det må være da han pissede op ad mig til en træning…

Hvem er hans bedste ven?
Altså er jeg for selvglad, hvis jeg siger mig selv? Men Walter har mange gode venner, især mine forældres hund, som han ses med flere gange dagligt.

Hvad betyder dit kæledyr for dig?
Hverdagen med Walter er bare bedre, sjovere og hyggeligere. Uanset hvordan ens dag har været, bliver synet af Walter og en tur i skoven bare 100 gange bedre. Med Walter er der ubetinget kærlighed også er han jo bare min trofaste følgesvend, som er der uanset hvad. Så alt i alt, så er Walter min bedste ven, følgesvend, min seje træningsmakker og den bedste beslutning der nogensinde er taget.


Skal dit kæledyr være Ugens Kæledyr?

Skal dit kæledyr blive Ugens Kæledyr, så er der flere måder, hvorpå du kan du deltage. Du kan enten hoppe ind på vores Instagram (IG: petguide.dk) poste et billede på din story af dit kæledyr, tagge os og dele det. Så er du helt automatisk med for ugen.

Bliver du ikke valgt, er du velkommen til at prøve igen ugen efter. Har du ikke sociale medier, kan du sende os en mail på: [email protected] med et billede af dit kæledyr og navnet på den – og du er nu med i udvælgelsen. Den heldige får besked fredag formiddag, og får så sin egen artikel fredag i ugen efter. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at sende os en mail.

Skriv et svar

Cookie-indstillinger